53

до хммм

преди 13 години

Глупости на клечка ! Преди да пратиш самолета трябда да заеш колко хора са готови да се качат . Дали са извозени хората от вътрешността на страната и прочее неща ,които е длъжно да направи посолството , ако има такова там! За да е един само пътника ,значи хората не са уведомени ,че идва такъв самолет и не са докарани до автогарата. Да не говорим ,че правителствения с 1 човек е излетял преди този със сто и кусур на борда..

52

Анонимен

преди 13 години

Новия девиз на ББ:Когато се събират пари ги дава целия народКогато се харчат, ги харча само аз, за моя ПР

51

Анонимен

преди 13 години

"По думите му се обсъждат различни варианти, като най-актуалният е пътуването да стане по вода с кораб."Със самолета не ни се получи, дайте да пробваме с пара... пара... праааааааааахоооод :)

50

Анонимен

преди 13 години

Ei tova e bylgarina ve , vse pliue i zloradstva , posle kato vi kazvat che ste shiban narod im se syrdite ama ste tochno takiva!

49

до 32

преди 13 години

форумен слабоумен комплексиран *** !!!!Пожелажам ти да закъсаш в чужда държава под диктатурата на болен безскруполен 70-80 годишен диктатор, за който няма невъзможни неща пък да видим. А хорицата които работят там да не мислите че е приятно?! Тука 90-те години мутрите пребиваха децата, изнасилваха жените на опитващите се да пробият с честен труд и собствен бизнес кадърни хора. Те бяха в безизходица, и решиха да опитат със силата на волята и упоритостта си да се издигнат в чужбина вместо..

48

хммм

преди 13 години

ББ и компания, може да са адски некадърни и да си правят PR, но който и да беше на тяхно място щеше да направи същото - без значение зелен, червен. Вие как си мислите тази работа? Каца самолета в размирните зони и чака с часове някой да се появи.....евентуално.....може би. Нито Младенов, нито ББ, нито никой са виновни, че само 1 българин е искал да пътува. И дали е за 1 или за 100 човека, разходите са същите. Още по-малко са виновни,че "бедстващите" ни сънародници са искали безплатен транспорт

47

Анонимен

преди 13 години

До 44Платения червен драскач няма морал, на него са му амутирали съвестта в АОНСУ и финикиски знаци!

46

Tommy

преди 13 години

Все едно правителственият самолет на Саркози като прибра в България онези неблагодарници "медиците", някой французин да каже защо разкарва за тяхна сметка чужди граждани. Това се нарича човешко отношение. Ама ганьовската простащина не ви пуска и това си е.

45

KALT

преди 13 години

ACDC. Признавам си, че съм обикновен гьотверян.

44

Сион

преди 13 години

Абе какви са тия дивотии..Нали го изпращат като има достатъчно българи заявили желание да се евакуират..И оня *** вчера ще ми обяснява нашите сънародници да ползвали граждански авиокомпании..Докато той с нашите пари евакуира хървати и македонци!!! Няма толкова *** човек..Не случайно всичко го знаят като ТИКВАТА!

43

офф

преди 13 години

като чете постингите на повечето тук ,човек се хваща за главата. къде е морала на тези !?!? ,,що биле спасили тези- пък не онези:" ...... и т.н прав е бил Вазов. ,,не народ а ***"

42

Цербер

преди 13 години

Герберска работа, хората ти казват, че има минимум 490 българи в Либия и е идиотско да пращаш правителствения самолет за един гражданин, който не е в пряка опасност, а да рискуваш живота на 489. Най-малкото самолета е пратен не навреме, а познавайки Бойко той го е изпратил за чист пиар. Справка спасените в пещерата, когато след двудневни търсения нашия се появи пет минути преди хората да излязат.

41

Анонимен

преди 13 години

До 37Ми дай да си спретнем една лека война с леки картечници в центъра на София и ще викаме "няма война" играме си на апаши и стражари!

40

harakiri

преди 13 години

не знаех, че българският народ трабва да спасява китайци и корейци. очаквам благодарствено писмо от президентите на съответните страни и да бъдат така добри да преведат по банков път стойността на превоза на гражданите им. такава поредна тъпотия, че няма на къде...

39

69

преди 13 години

Да бяха го пратили направо в Загреб или Дубровник, сега какво ще правят хората тук. Пак половинчати работи бе!

38

До 36 :) :) :)

преди 13 години

36, А който слуша си е обикновен ***.с, така ли???? :) :) :)

37

Анонимен

преди 13 години

Правителството в готовност да изпрати и трети самолет..БОИКО,ДОИКО, ДОН ЦЕЦИ ,ДЯНКО ,ПЛАЩАТ.ВЕ4НА ДРУЖБА БСП-БКП-ГЕРБ -САЩ.

36

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо за помагане! Как може да сте толкова лековерни! Хората се прибраха безплатно ,не защото там имат проблеми. И ще се върнат ,защото там са им парите и живеят добре , спрямо тук в България.

35

Анонимен

преди 13 години

който не слуша попфолк, сръбско и народна музика е гей !

34

Анонимен

преди 13 години

Комунисти спрете се стига сте лъгали хората, добре е, че нашите взимат чужди поданици, защото пък чужди поданици са прибрали наши в джамия в Бенгази!ТРЯБВА ДА СИ ПОМАГАМЕ, ако турския кораб прибере наши от Бенгази и турците почнат да хулят техните защо са прибрали *** ко правим?