88

Анонимен

преди 13 години

всъщност комунягата който пише коментарите е един, ама ги пише по много един след друг. агитираш ли ни тикво червена?

87

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лиценз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Цветелина Бориславова успя през това време да купи от Костовия човек Славчо Христов СИБанк, която беше дори хванала позиции в НОИ, данъчни и други държавни структури. Сега е милиардерка. Красота

86

Анонимен

преди 13 години

ОТ ВСИЧКИ НАЙ-НА ДАЛАВЕРА Е КАНАЛ-3 И САШО ДИКОВ,ДРУГОТО Е ЗРЕЛИЩА ВЕЧЕ БЕЗ ХЛЯБ!

85

Спонги

преди 13 години

"Българският народ трябва да се храни правилно като седне с червеното вино и сланината, после инфаркт ами как няма да има?, заключи Борисов.Всъщност, ако яде сланина човек е по малък риска от инфарк ако пие и червено вино. Пиели ментета хората и лоши цигари пушели. Ама нали това е контрабандата КМЕТЕ. ББ си остана селски кмет и такъв ще си отиде от властта.Щял да пълни черквите. Разбирам, че като падне скоро от власт ще се замонаши и без това Цветелина го изостави.

84

до 78-мата

преди 13 години

како, преглъщайки скъпоценна течност, да не се задавиш само, да ти кажа, имаше една в историята, дето подобни тъпотии казваше там, за едни пасти, дето ако нямало хляб... та да ти кажа, че скоропостижно и падна случайно главата. та умници като теб бързо губят енергия и се превръщат в черни дупки!

83

Анонимен

преди 13 години

Народът сам си го пожела - Големият Бос - *** и нахален.

82

Анонимен

преди 13 години

БОКООО МЛАДИТЕ ХОРА ОДАААВНА ВИ ТЕГЛИХА МАИНИТЕ И ЗАПРАШИХА ДААААААЛЕЧЕ ОТ СВИНЩИНАТА БЪЛГАРСКА,АМА ЖАЛКО ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА,.....МАМКА ВИ НА ВСИИИИИЧКИ ПАРТИИИ.

81

Анонимен

преди 13 години

тоя с чалгаджийската културата се изказва за чалгата!

80

Анонимен

преди 13 години

Не закачаите пича,ако не беше той още щеше да гледате новините на турски и чалгата на гоце.Давай пич,простотията граници няма

79

Анонимен

преди 13 години

... и Борисов е един генерал, точно колкото и Вучков е професор ...жалко за България с такива ***

78

Анонимен

преди 13 години

Най-тъпия журналист интервюира най-тъпия премиер.

77

бай село

преди 13 години

Браво бе Борисов,за всичко сме виновни ние дето гласувахме за теб.Още малко и ще забраниш да ядеме сланинка и да си пийваме винцито.От това инфаркт няма да получим ,но от данаци и задължения ще получим.Нашите баби и дядовци като са яли цял живот сланинка и пили вино да не би да са получили инфаркт,напротив биле са много по-здрави и що се отнася до цигарите ,защо има контрабанда на цигари и тези цигари са най-мръсните.До сега такава голяма контрабанда на цигари не е имало.Кой е виновен пак ли ние

76

до единствения

преди 13 години

кризата както казваш не е породена поради посочените от теб причини и поради истинските причини в правителството ви има представители на истинските създатели на кризи. след два, три месеца не знам облъчени хорат като теб къде ще се крият от срам! а относно вотовете - не съм този човек. и се дръж прилично, за да не си легнеш бързо.

75

Анонимен

преди 13 години

тука виждам двама-трима *** пишат до насиране

74

ВОТ

преди 13 години

НАРОДЕ НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ.БОЙКО ЗАПОЧНА ВЕЧЕ ДА СЕ МОЛИ.НА ПРАВ ПЪТ СИ НАРОДЕ.

73

8888

преди 13 години

на тоя трябва университетски учен да му пише изявленията,че сме за резил пред света.Има училища в Европа ''политически науки '' където се изучава : език,право европейско и световно,формиране на партии т.н.Да не мисли че е в 80 години и българите са само в източна Европа

72

Бачо

преди 13 години

Еи тоя *** Вучков направи Бойко за смях...явно Боко е по *** и от него :)

71

Истината

преди 13 години

Според него българинът "пие ментета, пуши лоши цигари"Българският народ трябва да се храни правилно.Голям хуморист ще излезе Б.Б. С минимална заплата от 230-240 лв. ми е интересно как човек може да се храни правилно? Ако не му е виновна опозицията то се оказва, че народа му е виновен! Значи да разбираме, че проблема в здравеопазването е причинено от хората, защото не си купуват зехтин от 15 лева, цигари от 6 лв. и бутилка "маркова" ракия от 10 лв? Господи прибери си го!

70

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ТОЯ *** КАК ВИЖДА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ С 200ЛВ ПЕНСИИ,ПОЖАРНИКАР *** ЕИИИИИ.АМА И НАРОДА КОИТО ТЪРПИ ОЩЕ ПО ***.

69

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига номера от селски вечеринки - седнал Бойко да се изказва против чалгата. А кой се разнасяше с тлъстата чалгаджийка Ивана по всякакви приеми, дори в нарушение на етикета я водеше и на дипломатически приеми.