83

има ли кворум

преди 13 години

"При гласуването 90 депутати подкрепиха освобождаването на Божидар Димитров и заличаването на неговото министерство, срещу 17 против."90+17=107Депутатите са 240, половината е 120, редовно ли е било това заседание?Колко души са били в залата?

82

Анонимен

преди 13 години

Какво да им гледам парламентарния контрол?Това е борба на няколко клана на мафията в борба за отцеляване.Не рзбрахте ли вече каква е причината да сме най тъпата нация в Европа и защо преуспяват чалгата и силикона?

81

Анонимен

преди 13 години

Искате да гледате най-голямото шоу в България? Включете на канал 1 сега!

80

Анонимен

преди 13 години

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ОГ ГЕРБ ДА ВИДЯТ ГОЛА ФИДОСОВА

79

l1

преди 13 години

От фидосова по голямо животно няма...

78

...........

преди 13 години

ми къвто им е вожда такива са и овцете му. простотия до шия гербаджийска

77

Дени

преди 13 години

До 70 Предишните бяха ужасни и най-вече крадливи ,а тези са смешни и пошли ! Всекидневно ни заливат с простотии !

76

Анонимен

преди 13 години

Моля не обиждайте животните ! Нито едно животно не заслужава да го сравняват с български депутат.

75

Анонимен

преди 13 години

А ако кажа че целия парламент,МС и президенството са шайка престъпници?И ако не са шайка престъпници и добри управляващи,защо по дяволите българите намаляваме с 50 000 на година?

74

Анонимен

преди 13 години

Няма да се разпростирам в анализи. Изказвания като това на Фидосова трябва да водят или до психодиспансера, или до съдилището.

73

Психиатър гейберолог

преди 13 години

Вероятно в болните и промити мозъци на гейберолюбците Искрето Фидосова изглежда като Пепеляшка ...Те и за другите неща са така, на черното казват бяло.Реалностите обаче са други. :)

72

.................

преди 13 години

АХАХАХАХА! Завиждам на искра фидосова за самочувствието. тая жена сигурно си нема огледала в къщи или прекалява с розовите хапчета. баси наглата

71

до 65

преди 13 години

ГЕРБ-Групировка Единствено за Разграбване на България

70

до 62

преди 13 години

Нека да е левашки съчинено. Както е левашки съчинено, описва толкова точно какво правят и какви интереси имат в парламента, но ти си плямпай че е левашки.Хората са го написали с цел забавление, ти по типичен бай ганьовски начин оплюваш поста и автора му( не съм аз). Както казваше един шоумен" В България е много трудно да забавляваш народа, защото българина отива на представление, в шоу предаване с предубедеността че няма да е смешно. Казва си"Айде забавлявай ме, да видим можеш ли".Жалко!

69

Анонимен

преди 13 години

Докато има индивиди,които подкрепят шайката престъпници БСП,никога няма да се оправим.

68

Анонимен

преди 13 години

Политиците от ГЕРБ доказаха, че освен скандали да произвеждат друго не могат. Когато Станишев ги нарече циркаджии не му повярвах, но за съжаление се оказа прав.

67

OPS

преди 13 години

Те и двете са животни , ама Фидоската е по силното. Както казаха в предишен коментар едната лисица , другата мечка (или ...оставям на Вас оприличаването :))

66

Dedo Ivan

преди 13 години

Червената Маичка си е *** отсекъде, спор няма! Обаче Фидоска е нагледен пример за неуспешен природен експеримент да се получи поколение чрез съчетанието: хипопотам, тапир и говореща ***. Само бат'Бойко е пич!!!! Да живей!

65

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Това е пример за остра герболеза за всички представители на ГЕРБ Искрето не прави изключение. Без да обиждам никой обаче Иске как можа точно ти да говориш за животни? Извинявай ама ти приличаш на хипопотам глътнал слон. По тежка си от Котоошу и ми говориш че друг е животно? Ти си истинско животно миличка, мери си приказките по-добре, защото герболезата се е отразила на умственият ти потенциал.

64

Анонимен

преди 13 години

И какви бяха предишните?Нагло лъгаха една година българите,че няма криза,за да могат да доизкарат мандата.Същото като с Чернобил.Историята се повтаря ама хората не забелязват.