70

Фелдфебелов

преди 13 години

Тези учители по физкултура и пожарникари като не разбират от държавно управление и оперативна работа да си ходят.Логиката изисква когато получиш задача да подслушваш даден телефонен номер или номера на някого да го слушаш на 100%. Тоес да не изпускаш нищо. Но в разговорите има много плява примерно свързано с това женати да ти казва каква бира да купиш или хляб и домати... Явнво това би трябвало да го изтриват автоматично и да не го предават в прокуратаурата.Така стои и въпроса за записаните разговори между Танов и Борисов, които щом не са свързани с очакваните хора за рушвета да бъдат изтрити.Да! Да, ама не! Цецко е забранил да ги трият и ги е спастрил за компромат срещу бащицата му. Да ги пази като бели компромати за черни дни когато го притиснат пак за апартаменчетата и паричките от къде ги има...Друго обяснение няма.Да но са се появили честни ченгета като това момче дето не издържало на милиционерштината на Цецко и напуснало, а някой сега изнася пък това дето е спастрил Цецко. За това сега е трудно- щото не се знае колко човека като Цецко са си направили копия на флашки с компромати срещу Бойко.При 20 000 подслушвания и при пълен сектор би трябвало да имат база като новостроящата се спортна зала за да ги съхраняват. Значи има изборност в запазването на СРС.

69

Предсрочни избори!

преди 13 години

Още ли има неразбрали причините за противоречивото поведение на Танов?Специални пояснения за ГЕРБЕРАСТИТЕ:Танов е заплашван, че ще пострада синът му! И за тези заплахи са използвани силата и възможностите на държавни институции, като МВР ! Ето къде се разходват нашите пари/ от данъци/ - за реализиране на личните амбиции на ЦвъЦвъ!

68

Анонимен

преди 13 години

75Ало дерикотков!Никой не е длъжен да харесва шизофреничните ти бълнувания на душевно болен:)Гузната съвест я търси при майка си, но вече не може да те върне там откъдето си излезнал, независимо от огромното и съжаление!

67

дерикотев

преди 13 години

тук е пълно с побъркана комунистическа ***...вижте сега с каква скороост ще наслагат минуси следствие гузна съвест....хахахаха

66

до 69

преди 13 години

А подлогата е ... ГЕРБ.Вземете я изчистете, че прелива и се размириса бре!

65

outsider

преди 13 години

Ваньо Танов както изглежда след време ще се реши да съди Цветанов за това, че го е подслушвал, но засега още не му стига кураж за това.

64

Анонимен

преди 13 години

67 Хихихихихи! Па не беше ли съда този дето бойкотираше:))))))))))))))))))))))Добре, че старите събраха доказателствата, че ако беше Цецко, ни Мургина, ни Лупи щеше да е в панделата

63

Анонимен

преди 13 години

ДО50:АКО НЕ БЕШЕ ГЕРБ НЯМАШЕ И ПРИСЪДИ ДА ИМА

62

дерикотев

преди 13 години

не втори, няколко мандата и най-вече защото няма кой да смени герб, а те са перфектни

61

До ГЕРБер

преди 13 години

Може моооже...ама памперсите си сменете поне :)))

60

partizanina

преди 13 години

***,НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НАБЛЯГАТЕ НА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ..И ПО-ТОЧНО НА ТОЛКОВА НЕЗНАЧИТЕЛНИ НЕЩА...ТОЛКОВА ПО-БЕЗИНТЕРЕСНО СТАВАТ ТЕАКО СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ,ЧЕ С ТОЯ МЕГА ГЛУПАВ РАЗГОВОР,КОЙТО СТЕ ЗАПИСАЛИ ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ НЕЩО...САМО СТАВАТЕ ЗА СМЯХБОЙКО БОРИСОВ Е СИЛЕН...СПРЯ ВИ КРАНЧЕТО И СЕГА РЕВЕТЕ....НО ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕВМЕСТО ГАЛЕРИЯ ДА КОМЕНТИРА ПРИСЪДАТА НА МУРГИНА.КОЯТО ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ГОСПОД В ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА...ВИЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ С МЕЧКА ДРЕНКИ ДА БЕРЕТЕ

59

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ ТОВА ЧЕРВЕНАТА ЧУМА Е СТРАШНА РАБОТА ,ТАНОВ ЕДНО Е КАЗАЛ ПРЕД КОМИСИЯТА ,ОБАЧЕ ТЕ ИЗЛИЗАТ И РЪСЯТ ГЛУПОСТИ ,АЗ ГЛЕДАХ ПО ТВ ПРЕДИ МАЛКО ТАНОВ И ЧОВЕКА МН АРГУМЕНТИРАНО СЕ ИЗКАЗА ,МИКОВ ,СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ ИСКАТ ДА ИЗВЪРТЯТ ПАК НЕЩАТА

58

Анонимен

преди 13 години

5:0 за Ваньо :)))

57

дерикотев

преди 13 години

анонимни ***, щом не е за комунистите занчи е за герб, така ли

56

Анонимен

преди 13 години

54, много са ми смешни такива като теб - напишат някоя простотия и си сложат (+).Който има мозък не се ръководи от (+) или (-), а от съдаржанието на самия пост.

55

Анонимен

преди 13 години

55 - ти па що се обиждаш! Хем искаш Хитлер, хем се обиждаш:) Герберска работа!

54

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Можете да спечелите назначение в митницата на летище София, ако се обадите на ЕГН **********

53

Анонимен

преди 13 години

Мъка мъкаааааа....

52

до outsider

преди 13 години

препоръчай го на майка си...може и на баща си

51

outsider

преди 13 години

до 41: Препоръчвам ти Муамар Кадафи. Ако се преместиш в Либия сигурно ще ти хареса. България наистина ще се лиши от един от хората, които гласуват първосигнално, но ще го преживеем някак си.