83

Моето мнение

преди 13 години

Те повечето отдавна не предлагат качественна помощ..... казвам отговорно има и изключения но неможе лекар завържил преди 20г. медицина без да прочете една книжка или посети един семинар да е в час .....

82

анонимен

преди 13 години

Ввярвам на медицинските кадри.Колкото и да говорим за корупция в медицината не може едни доктори даващи живот на живи същества да се превръщат в убийци , или да ги квалифицираме като такива.Размислете,това бебе не е желано от своите създатели, самите те не взимат никакво отношение по създалата се ситуация.Всички се крият , лекарите ги разпъват на кръст.Тази седемнайсет годишна девойка щеше ли да отглежда спасеното от лекарите "убийци" бебе, питам.Ккакви грижи щеше да полага ако бебето се оформи

81

1

преди 13 години

А ти прочете ли ги? Или преслуша ли ги? А някой от нас направи ли го? А Цецко каза ли поне една истина до сега? А има ли поне едно изпълнено от обещаното досега? Ти прецени на кой да вярваш и дали да вярваш.

80

Amenhotep

преди 13 години

Ник Вуичич не е ли в САЩ? Там държавата се грижи за инвалидите, дава им добри пенсии и им осигурява много неща ... а тук държавата не се грижи за здравите си граждани, пък какво остава за едно подобно човече, при това в един провинциален град? Държавата ни не се е развила за да може у нас да има моменти като този на Ник Вучинич ... да не говорим, че част от отбществото страни от него дори и в толерантните до безкрайност САЩ.

79

Анонимен

преди 13 години

Не става дума за "убийството".Става дума, че са направили аборт на 5 месечен плод, което е незаконно. Затова е скрито, че е дишало.Девойката е отишла за аборт, което е незаконно.Толкова ли е трудно да мислите самостоятелно или трябва ББ да ви заблуждава, понеже нямате грам логика?

78

Анонимен

преди 13 години

Какво бебе в петия месец,тегло 500гр-от тези много знаещите и съчувстващите имат ли предства въобще как се развива човешкия ембрион и как изглежда в 5м, на какво ниво са развити органите му.Дори и да има сърдечна дейност и някакво повърхностно дишане, това не означава ЖИЗНЕСПОСОБЕН ПЛОД-има още един куп показатели.Това е една от най-гнусните и непрофесионални ПР акции на Цветанов и най-гнусна медийна помия.

77

М.Василев

преди 13 години

Ще мога да имам свое мнение само след като чуя заключения след тройна експертиза на компетентни лица. Не съм учил медицина, затова ме вълнуват три въпроса, на които сам не мога да дам отговор: 1.В коя седмица е била бременността?Тук се пише какво ли не. 2.Конкретно този плод бил ли е увреден още в утробата на момичето или не? 3.Конкретно този плод можел ли е да издържи пътуване до Плевен или Варна? Само след отговори на тези въпроси мога да си съставя лично мнение, иначе само се дразним тук

76

един от вас

преди 13 години

Тук не става въпрос за саможертва на лекаря да извади 1000 лева от джоба си за да спаси едно бебе, а за елементарно оценяване на човешкия живот. Ти прочете ли разговорите между лекарите ? Прочете ли как веднага започнаха да търсят начин да спасят кожата си и да прехвърлят вината на колегите си ? Е за тая пошлост става въпрос.

75

Моето мнение

преди 13 години

Моля обяснете за какви случай се използва кувиоза......за VIP случаи...?

74

до: Моето мнение

преди 13 години

поредния ***, но никой не мисли по този въпрос...друго си е да се пищи против лекрите и след това да искаме качествена помощ от тях

73

Анонимен

преди 13 години

Значи девойчето е изтеглено от училището, където е учила и прехвърлена в друго. Очевидно, за да се потули бремеността й.Съседите й нищо не знаят за случая, не взема никакво отношение по въпроса пред медиите.Какъв е изводът?! Самата *** майка не си е искала *** отроче!17 годишна пикла, която сигурно си е пристягала корема, за да не си личи.17 годишна пикла, която явно не е казала на мама и тати в началото и е изчакала да стане непоправимото.Ае сиктир

72

bg

преди 13 години

еее стига бе хора.... докторите все невинни... ама като ви искат пари или не ви обръщат внимание и не ви лекуват ако не им дадете.. тогава какво? а?голяма част от Лекарското съсловие вече са истински престъпници! за мен това е истината....

71

Моето мнение

преди 13 години

Защо обличате всичко в политически мръсотии погледнете фактите , какво искате в крайна сметка всичко да се покрие и лекарите отново да повтарят грешките си...?Преди време един такъв нестезиолог умори 5г. момченце като не го интобира правилно после излезе, че е гонен от редица болници поради некадърност но пустата лекарска лоялност........Затова такива случай не трябва да оставан не наказани..... следващият път ще сте вие или вашето дете на масата ...помислете...

70

д-р Хаус

преди 13 години

Някакъв живот е по-добре от никакъв. Прочети за Ник Вуичич.

69

Анонимен

преди 13 години

И все пак трябвало ли е да го слагат дишащо във фризера ? Да речем ,че нямат апаратура ,но как може да го натъпчат във фризер докато умре? Щом диша само , значи е живо ! Ако умре само е аборт , но да го натъпчеш във фризера си е убийство .

68

Атака

преди 13 години

А ти защо мислиш, че до сега не е била полицейска държава? СРС-та и други подобни винаги е имало, но те са използвани по-скоро за бизнес и натиск!

67

д-р Менгеле

преди 13 години

Никога не бих отказал възможност да затворя живо бебе на *** в хладилна камера.Ако можех, бих затворил всички *** в ГАЗОВА камера.

66

Amenhotep

преди 13 години

Добре де, хайде да речем че стане чудо и това бебе (ембрион) оцелее ... Обаче, пак питам, що за човешко същество щеше да е това, ако все-пак оцелееше? В петия месец се развиват зародишите на зъбките, пръстовите отпечатъци и най-вече ПОЛЪТ. Та какво човешко същество е щяло да бъде това, което няма зародиши на зъбки, няма добре израстнали крайници и е с недоразвити полови органи? Какъв живот е щяло да живее това клето създание?

65

1

преди 13 години

Браво, хора, виждам, че каквото и да се пусне като сенсация, народа започва да усеща, че всичко е само димки и пушилки- като не става с една сенсацийка, ще пуснат друга, а ние докато щтракаме, те ще приемат поредното увеличение на данъци и такси, токът ще поскъпне, народа за пореден път ще се разедини в мненията си, а и те самите ще постоят още малко във властта и ще покрадът под шумок.

64

тцтц

преди 13 години

до:62Значи лекарите са мислели преди всичко за това, че ученичката е жертва на педофилия и са й направили една малка услуга - бездействали са.Ама никъде в разговорите им не се притесняваха за майката и родителите й, а че ще бъдат обвинени в убийство, те са знаели че са направили огромна грешка. Ама то е така - атаката е най-добрата защита!