100

f.p.

преди 13 години

Ти ни срина от смях бе ПОДПИСАЛ!РЗС нищо не е извадило. Само пишат доноси.

99

svoboden

преди 13 години

koyto hvali gerb hvali biv6ite komunisti,te sa nay nekompetentnoto pravitelstvo sled jan videnovoto

98

смешко

преди 13 години

Тоя *** не престава да извърта нещата и да ни досажда. По-долен слуга от него не съм виждал. Преди няколко години присъствах на събрание на партията му. Пълно недоразумение. Освен интерпретации,той друго не може. Ама нали Трактора дава Парите, ще му свири.

97

бг

преди 13 години

Малиииии какъв долен провокатор е Яне.Възползва се от положението уж критикуваше тройната коалиция, и корупцията,а не беше така деен по времето на управлението на Станишев.Тоя Яне уж критекуваше Първанов,но заради него не приеха импийчмъна,защото пак подведи и се обърна рязко в друга посока.После пък застана на страната на Сергей и Алексей Петров,впрочем той винаги е бил на тая страна.подклаждаше скандали,манипулираше общественото мнение с имотите на Цветанов,но не каза за имотите на трактора

96

Анонимен

преди 13 години

Ха ха, един гей иска да е алтернатива на Бойко! Чудя се да се смея или да плача!

95

тежък

преди 13 години

този *** един пат казал ли е поне какво ще съдържа новата конституция сигорно има планове да е по лабава и от тази такива като шефа му трактора съвсем да не можеш да ги закачи6 само го дъвче като гума-нова конституция

94

Анонимен

преди 13 години

600 000 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НЕ ИСКАТ ДА ГИ УПРАВЛЯВА ГЕРБ. ТИКВАТА НЕ МОЖЕ ДА ЗАТВОРИ УСТАТА НА ВСИЧКИ С МУТРИ И ЗАПЛАХИ. ТОВА Е.

93

Анонимен

преди 13 години

Polovinata to komentiralite si nqmat i na idea kvi gluposti pishat

92

Rad

преди 13 години

17 месеца *** от герб и червените атакисти смело ни водят към светлите комунистически бъднини. Така ще е винаги докато управлявт бивши комунисти и милиционери. Просто нямат представа откъде да започнат каквото и да било.

91

фиро

преди 13 години

:-) Янка види ли микрофон, търчи да дава изявления.Господаря му искал да е Президент, Янка да е премиер. И тогава щели сме да цъфнем. Обещават всеки българин да има трактор и да кара по магистралите на ГЕРБ (които пък ще вкарат в затвора за... нещо).

90

ПОДПИСАЛ

преди 13 години

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ ТОВА Е НАЙ-УМНОТО НЕЩО НАПРАВЕНО ОТ ПОЛИТИК В БГ !!!БРАВО ЯНЕ ...И НЕ ГЛЕДАЙ 50 тина та ЗЛОБАРИ ТУК ...ТЕ СА ОТ ЗАСЕГНАТИТЕ ОКОЛО МУРГИНА ИЛИ ОТ БАКИИТЕ С ИЗБОРИТЕ ,КОИТО РЗС ИЗВАДИ ...!!!НАРОДА Е С ТЕБ !!! С ДВЕ РЪЦЕ СЪМ ЗА -НОВА КОНСТИТУЦИЯ И 100 ДЕПУТАТИ -МЕН ДА ПИТАТЕ И 50 СА НИ МНОГО ,АМА ХАЙДЕ ...

89

absulute

преди 13 години

sigorno vav toq spisak 6te figurirat imena na emigranti daje te neznaqt 4e im sa tam imenata prosto nqma kak da saberat tolko glasove tva e navazmojno 6toto boiko e na prav pat i sled godini 6te se opraim

88

Анонимен

преди 13 години

Are daite edni predsrochni izbori che da doidat pak GERB na vlast i da vi gledam seira :)

87

Българка

преди 13 години

Господа анти-герберисти и всякакви други, които стоите зад идеите и компроматите, изнасяни в публичното пространство от Яне Янев, МОЛЯ ВИ! Искрено ви моля: Намерете си някой друг "говорител", който поне да не ни прави за резил пред света! Онова, което се случва в България се следи от чуждестранни наблюдатели! Това същество ли е лицето на българската съвест? Нали такава беше първоначалната идея при създаването на РЗС? Нямам партийни пристрастия, но не искам родината ми да става за посмешище!

86

Niki

преди 13 години

Ако всеки дари по една стотинка , ще съберем поне 100 000 лева , да платим на някой да гръмне Яне. ( или просто да му насапуниса пода на банята .... той е достатъчно *** да падне и сам да се пребие )

85

лъчо мозъка

преди 13 години

От къде сте сигурни,че тиквата не е гей-я тези от вас които е опънал да щракнат по едно минусче!

84

MURDOC

преди 13 години

"600 000 искали незабавен край на управлението на ГЕРБ"Колко заслепени хора има в тая дупка . Изберете си Янка после ще му викате "***,ууууу,аааааа" но вече ще е късно....

83

Коце лоса

преди 13 години

ДОЛУ БСП!!!

82

Случаен

преди 13 години

Че масово хората са недоволни от ББ и неговото управление е факт. Но на малоумията на Яне, не зная кой се връзва. Какво ВНС бълнува тоя? 240 деримбея ни стигат, тоя иска да хрантутим четиристотин и кусур.

81

анонименс

преди 13 години

я кажи колко плати на тая гладна студентка да се показва с тебе че и да се омъжи...хахаха и след годин -чиба ...несходство в характерите...панаир :)))