67

CSKA GAY FANS

преди 13 години

Независимо от победата над Рапид вижте антирекорда на ЦСКА в Лига Европа. Последните 10 мача на ЦСКА в Лига Европа - ЕДИН РАВЕН И ДЕВЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ . Антирекордът на ЦСКА: 2005/06 Монако - ЦСКА 2:1; 2009/10 ЦСКА - Фулъм(4-ти състав) 1:1; Рома - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Базел 1:3; Базел - ЦСКА 2:0; ЦСКА - Рома 0:3; Фулъм - ЦСКА 1:0; 2010/11 Бешикташ - ЦСКА 1:0; ЦСКА - Порто 0:1; ЦСКА - Рапид Виена 0:2. ЕДИН РАВЕН И ДЕВЕТ ЗАГУБИ, ОТ КОИТО 8 ПОРЕДНИ ТОВА Е НЕНАДМИНАТ АНТИРЕКОРД НА ЦСКА В ЕВР

66

Анонимен

преди 13 години

като чета тия коментари направо нямам думи..... такъв *** народ сме българите,че просто не ми го побира ума.... *** чалгари.селяни и Бай ***!!! ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ КОНЕ С КАПАЦИ!!!

65

;

преди 13 години

Най хубавото от съжителството между гейовете е,че така ще изчезнат сами от замята и няма да оставят поколение.Това е природен механизъм природата да се изчиства от *** сама

64

Надежда

преди 13 години

Добре че истинските европейци не разбират български. Ако можеше някой да им преведе всички тези примитивни коментари ще се отвратят от селенията и простотията обхванала тази държава. Просто е срамно за пред българите живещи в чужбина, но поне те си знаят какъв абсурд са оставили зад себе си и затова са на по добро место. Събодете се, 21ви век е.

63

Анонимен

преди 13 години

Ne moga da gi razbera homesexualistite kakvo paradirat sus sexualnata si orientatzia.Neka budat takiva kakvito sa no da go paziat za sebe si.Men kakvo me interesuva koi e pederast i koi ne?Nie heterosexualnite da ne sme tursili da pravim paradi i tem podobni

62

Спонги

преди 13 години

Станишев ще се кандидатира за депутат в Пазарджик. Яне Янев ще му е опонент.

61

Анонимен

преди 13 години

пфу *** гнусни по-добре ходете на психиатър и си сменете "ориентацията" вместо да се заблуждавате от налаганата толерантност спрямо вас никой не ви харесва и така ще си остане!!!!!!!!!

60

Петър

преди 13 години

Моля всеки който не е гей, да не напада бедните гейчета с разни силови методи, защото те сами ще се накажат! Няма по-тежко нещо за един мъж, да мине някоя сексбомба край него и да го погледне презрително! (Е, аз само помпех гувмата на колата в дъжда, но по погледа се подразбира?). Когато нашите тигрици минат край тая ***, ще се изсмеят и ще ги погледнат като че са *** - това ще смрази бедните гейски сърца и те ще се покаят. но може и дас е мляснат в знак на тъга?

59

кое е по-важно?

преди 13 години

"Не е спазена процедурата за приемане на наредбата..."Що за идиотска аргументация? Не е ли по-важно това, че наредбата е в нарушение на Конвенцията за правата на човека, европейското законодателство, което има върховенство над българското, на Конституцията, и не на последно място, на природните закони, просто защото човек НЯМА КАК да не изразява сексуалната си ориентация във всеки един момент - бил той мъж, жена, гей или каквото и да било друго.Съдът да се засрами малко...

58

НеГей

преди 13 години

1.) Омбундсманна е гей щом се застъпва за такива? 2.) Всеки който им разрешава такива сборища е гей? 3.) Бате Бойко няма реална власт, щом търпи гейове да гласуват закони? 4.) Първанов е гей, щом не изпрати баретите да удушат омбудсманна и тия, дето гласуват такива закони? 5.) и т.н. 6.) Стана ли шеф на армията, дупе да му е яко на всеки, който е глассувал подкрепа на тая отвратителна педофилия, като масови прояви! но няма да ме изберете, щото ще ви припари трибуквието и то якооооооо!

57

Az

преди 13 години

***...от край време ги има...като ***, и разната друга ***...ше се оправим и с тях някак си, пък съда да си говори квото си иска

56

д

преди 13 години

Гледай ти с какви глупости си губите времето, в крайна сметка какво ви дреме кой с кой как и каде... комплексари !

55

super

преди 13 години

Ако в Пазарджик разрешат и содомията на публично място, се местя там и си правя зоопарк!

54

absolute GAY

преди 13 години

sha ta fuckvam kat doida v Pazardjik - Gay Center na Balkanite! yeah!

53

бЕдНяК

преди 13 години

Мръсотията се учи по подражание. Вместо да си лекуваме ценностната система ние я довеждаме до етап на гнойно разлагане. Децата стават свидетели на всички тези противоестествени прояви. Сами си копаем гроба.

52

София

преди 13 години

Страхотна новина, една стъпка напред към белият свят.-------------------------------------Ето защо не ви приемат хората!В старите демокрации може да се правят,че не ви обръщат внимание,но в Бг като тръгнете напред с рогите и виждате не белия свят,а звезди посред бял ден!!!

51

Анонимен

преди 13 години

ако една нормална двойка направи на поблично място това,което може се чете за скандално или хулиганска проява,която дава лош пример,а тези извратени типове могат да правят всичко когато и където си искат.Сиреч,техните постъпки са за подражание.Затова всеки ***,който осъзнава какво прави,но го прави,трябва да бъде изтребван и без друго планетата се задъхва.

50

Анонимен

преди 13 години

Е ми то е супер ще изпраскам моята пред кметството:))))

49

Контра - Атака

преди 13 години

Алооо ... редакцията на "Днес.бг"Кой ви дава право вие да определяте наредбата като "скандална"Оставете хората сами да решат кое е скандално - наредбата или разголените *** на *** Нали уж демокрация имаше ... туй онуй ...

48

Надежда

преди 13 години

Страхотна новина, една стъпка напред към белият свят. Сега трябва само чалгата да се забрани и България ще може да се нарича Европейска страна.