76

Анонимен

преди 13 години

ПО ДОБРЕ ДА СЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИ ЗА ДА ИМА ПО МАЛКО ТРУПОВЕ ,ТОВА МОЖЕ УТРЕ Д А С А ВАШИ БЛИЗКИ ,ДА СА ВАШИТЕ ДЕЦА ИЛИ ВИЕ ,ЩЕ ИМА И ПО МАЛКО РАНЕНИ КОИТО ДА БЪДАТ ЛЕКУВАНИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ,ТОВА В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ГО МИСЛЯТ ПРЕВАНТИВНО ,ОТКОЛКОТО ДА ГИ НАЛИВАМЕ ЗА ФЕОДАЛНИТЕ СТАРЧЕТА ,ПО ЦЯЛЛ ДЕН МОТАЕЩИ СЕ В КАБИНЕТИТЕ

75

Валентина

преди 13 години

Не знам само те какво са направили за духовността на България, че да корят други и дали те самите не са ни ритнали по надолнището... Грозно лицемерие, все повече се отвращавам от всеки следващ кометар на политик ...Според мен няма надежда за промяна, ако слушаме без коментар всички тези лицемери и стоим безучастно ...

74

Dan

преди 13 години

Как е посегнал на отпуските намали ли ги, че явно съм пропуснал?

73

Анонимен

преди 13 години

Спомням си че преди 1989 във всяко литературно произведение имаше една голяма лъжа, имаше премълчаване, имаше предговор където винаги се говореше за партията.В науката се премълчаваха източниците които не бяха от СССР или от прогресивни граждани.В изкуството се търсеше някаква несъществуваща пролетарска жилка.И в резултат на тези лъжи се роди чалгата, още през 80-те години, носена на касети от Югославия или пяна от родни матьори. Чалгата поне беше истинска и героите бяха пълнокръвни ...

72

Анонимен

преди 13 години

Гоцето, Съсела и Феса голям зор имат. рахатлъка секна нещо и сега рев, та рев. я го гледайте Съсела кривоглед е станал от зор. всеки драпа за власт, та и ще се самоизядат вече - Гоцето направи втора комунистичека партия, Съсела се сащиса - той затова ли бе DJ на Бузлуджа да дандурка пенсионерките за някой друг глас на изборите. Феса се чуди сега как ще превозва избиратели с автобусите ако променят избирателния закон.абе въобще - мъка, мъка, мъка настана за Гоцето, Съсела и Феса.

71

Анонимен

преди 13 години

*** Сергей!Дянков е поне два пъти и половина по-умен!

70

Аз

преди 13 години

Тази дето роди 2 деца на 62 години не е учителка, а психопат, извинете, психиатър. Доколко е проява на лична отговорност раждането на тази възраст е съвсем отделен въпрос. По отношение на семейството - ако си майка (или баща), която сама е отгледала 2 деца и ги е възпитала правилно - да, това е отговорност. Ако обаче си разведен мъж, чиято заслуга за това е само направата на децата (което не изисква особен труд), това не те прави по-добър от стар ерген.

69

God

преди 13 години

И като спреш да правиш магистрали как ще стигне един инвеститор от точка А до точка Б? И като види, че не може да стигне бързо и безопасно (ако бизнесът му изисква това) дали няма да отиде в някоя съседна държава, където поне ще може да се придвижва? Стига сте говорели глупости. Магистралите не взимат от парите за наука, защото се строят с европари от целеви фондове. Като ни е толкова велика науката, защо не продава научните си открития? Как само нашите учени си знаят за тях?

68

Симо

преди 13 години

Сергейчо търси евтин ПР ефект като забравя по времето на чие управление се наложи тази култура. Той и Гоце много почнаха да знаят като не са на власт вече.

67

Анонимен

преди 13 години

67 Хихихихи Много си прав....

66

Анонимен

преди 13 години

Що е то "професионалист в оплюването"? Ами, това е най-новата професия - и в България. Въпросният "критик" броди по цял ден из интернет, за да излива омразните си коментари срещу противниците на онези, които му плащат... dw-world.de/dw/article/0,,6193873,00.html

65

СерГей

преди 13 години

"Ние от Коалиция за България няма да оставим България да се търкаля по нанадолнището" Ние ще й дадем засилка!

64

Бай Чеп Косматов

преди 13 години

ГЕРБ-ари,Станишев може да е всякакъв,дори и обратен, но поне като управник не посегна на социалните завоевания,а за вас които не знаят има принцип-дадено право не се отнема!Какво направи Бойко Образования с ужасният български и още по блестящ английски език?Посегна на отпуските,увеличи стажа/как ще се пенсионирате бе *** човечета,при положение,че сме най болната нация в ЕС/,в болниците не ти обръщат внимание защото нямало пари!Ама за магистрали има?!Гнусно е,страшно е!СРАМ!Европейци били!:)

63

Анонимен

преди 13 години

Явно сергей е забравил че той наложи този елит в България... или вече никой от тях не иска да му пусне..???

62

ПИТАМ

преди 13 години

И КОИ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ЧЕ се превръщаме в земя на "брадърската" простотия, в която чалгаджийската, мускулеста харизма вече е стил и модел за поведение, а академичната известност е презряна????????????????????????

61

Зак

преди 13 години

До: 54. Що да не спрат за годинка-две да правят магистрали? Я виж колко е хубаво да си *** хората по пътищата. И нека си идват туристите - те все по калдъръми ще ходят. Вместо да приказваш глупости вземи да прочетеш малко та да ти се поотворят очите. Ето ти тема за размисъл - с колко пункта е паднал процента на ПТП-ата през последната година в сравнение с преходен период.

60

Dan

преди 13 години

Как само драпат да си върнат власта,а истината за мен е една - БСП трябва да изчезне от политическата сцена и стига вече с тези изтъркани номера,о.ере се партия и на следващите избори се явява като коалиция с други партии или се нароят "независими",които като влязат в парламента и директно си сядат от ляво, независимо дали е Сашо Томов,Л.Дилов,Масларова, Яне а сега и Първанов снеговата "нова" партия...трябва да ги разпознаваме вече доста време се мина и да не ги допускаме на власт никога вече!

59

Анонимен

преди 13 години

"Еми за 4 години имаше прекрасната възможност да станеш известен с издигане на науката и културата,нали имаше и много пари.Вместо това смачка учителите,лекарите и всичко що е интелегенция за да се вихри корупция ,отвличания и заменки. "Какво е смачкал бе? Това бе единственото правителство за последните 21г по времето на което имаше някаква надежда, че се повишава стандарта на живот и че най-накрая ще излеземе от тая всевечна криза.И после Бойко дойде!

58

Аз

преди 13 години

Не са, те нямат сключен граждански брак. Всичките са самотни майки, нали затова им помагаме. Освен това написаното беше сарказъм - основната идея беше, че по отношение на семейството, какъвто е Бойко, такъв е и Серго. Те и по друго си приличат - и двамата казват верни неща, докато са в опозиция. Вземат ли властта обаче, друга песен запяват.

57

КАСАПИН

преди 13 години

сЕРЬОЖА,ЩОМ ТЕ ВИДЯ И СЕ ОБРЪЩАМ ДА ТЪРСЯ КЪДЕ МИ Е НОЖА. тАКОВА РОЗОВО ПРАСЕ НЕ Е ЗА ИЗПУСКАН кАКТО И ДА Е, НО ИДВА кОЛЕДА.нЯМА ГРЕШЕ Н КОД БЕ, ВИЕ СТЕ СБЪРКАНИ ИДЕТЕ ДА СИ ДОУЧИТЕ