21

Хахахахаха

преди 13 години

Хах всички мразят полицията и я плюят люто. А знаете ли какви са заплатите на Военнита например. За тах обаче никои не отвори дума толкова време :)) А знаете ли мколко са ни боеспособни :)))))))))) Просто умело ни прехвърлят вниманието към ората които доста от нас мразят. И то точно заради свършрната от тях работа. Мразят КАТ че голобявали, мразят поицаите които правят арести. А никои не мрази Воеените че по принципНИЩО не правят :)))

20

Анонимен

преди 13 години

Добре значи пенсионираш се на 45 с пенсийка поне 600 лв, дават ти 20 заплатки на куп и естествено след пенсионирането имаш уредена работа в охранителна фирма за още 4-500 лв където да стоиш още 20-тина годинки. Ех живот

19

***

преди 13 години

1 пише се Арменски личи колко си грамотен2.Чуждата полиция не се крие в храстите,не пази мутри,дилъри,джепчии,не се чуди как да съдере кожата на някой с по-обикновенна кола,върши си работата ПИШЕ АКТОВЕ а не казва акта ще ти е....,не казва ама ние сме двама ит.н ит.н3.Чуждата полиция ПАЗИ хората,хваща дилърите,джебчиитеИ не на последно място и тези заплати в ПОЛИЦИЯТА е голяма жалкото е че покрай полицаите горят и наистина доблестни хора като пожарникарите които също са в МВР

18

Анонимен

преди 13 години

Един честен и откровен разговор може да постигне много!Браво на г-н Цветанов и г-н Борисов! С няколко думи тушираха недоволството и на медиците и на полицаите. И великолепно съсипаха подмолните планове на комунистическите интриганти!Къде са тия сега дето казват, че Борисов и Цветанов не ставали за политици?

17

Атака

преди 13 години

Те и тези екстри са им много за таз работа която вършат: - виждате работата на КАТ - най-много умрели по пътищата в ЕС; - виждате каква е сигурността, щом има над 200 000 охранители в страната; - виждате колко убийци има на свобода, защото НЯМА достатъчно доказателства, а то е ясно че някой инспектор и прикорор са ги покрили, срещо определена сума разбира се; - а нощните им смени минават в спане в колите или някаде по заведения;Да напуснат ще се намерят заместници на тия ВРЪЗКАРИ!

16

CIGANIN

преди 13 години

Paraziti oblecheni v mirizlivi oniformi.

15

Анонимен

преди 13 години

Eееее махнете поне тези 20 заплати де!! Не може ли на всички да се дават 20 заплати при пенсиониране???? С какво един полицай е по-заслужил от една мед. сестра или учител и още безброй други професии които не получават тези пари?

14

6001

преди 13 години

Тръгвай,тръгвай и много внимавай за долната част на гърбинката си па като се върнеш обади се пак...

13

Анонимен

преди 13 години

Божке не е истина . . .

12

вестник,,марица,,

преди 13 години

каква интелигентност лъха от снимката ,биютифул

11

ЕДИН 2

преди 13 години

Е де , е де. Я не дърпай рогатия за опашката де....

10

Докога

преди 13 години

Добре обещава, само че пропуска "случайно" да уточни докога важи обещанието. Наслушахме се на обещания, които след една седмица се забравят и променят. Бойко Борисов, още преди да стане Главен секретар на МВР в правителството на НДСВ, обещаваше заплатата на редовия полицай да стане 1000 лв., пък те чакат ли, чакат. А относно заплащането на нощния труд, извънредния труд, работата през почивни и празнични дни, синдикатите спокойно могат да се позоват на КТ и да си заведат дела в съда.

9

ЗЛОБЕН

преди 13 години

ДААА.. ПОЛИЦАИ ИЗНАСИЛВАТ , И ГЛОБА 2000ЛВ. . УБИВАТ МОМИЧЕ С АВТОМАТ ПРЕДИ 2 ГОД. - УСЛОВНО ОСЪДЕН НА 3ГОД. В ГЪРЦИЯ ЗА УБИИСТВОТО НА МОМЧЕТО ОТ ПОЛИЦАЙ ДО ЖИВОТНА ПРИСЪДА. *** И ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВА В КОЯТО ЖИВЕЕМ . Б БГ. ИЛИ ПОЛИТИК ИЛИ ПОЛИЦАЙ , В ДРУГ СЛУЧАЙ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ В БЯЛА ДЪРЖАВА!!!

8

5225

преди 13 години

ПРОВОКАТОР...

7

6001

преди 13 години

Какво чакаш още тука ли си ренегатче там кадето отиваш няма ли да плащаш данаци ? Или ти е по голям кеф да храниш чужда полиция а? Само че там като те гепнат долната част на гърба ще ти цепнат и няма да има ЕРМЕНСКИ ПОП да се оплачеш хайде върви...

6

Българин

преди 13 години

Ц.Ц. ще е най -добре да отиде учител по Физ. въз .в някое училище за бавно развиващи се .

5

Анонимен

преди 13 години

При толкова полицай там за какво му е на Цветанката лична охрана, неможешели да изчака в колата.И сега полицайте могат да си отдъхнат като им казаха че няма да им съкращават социалните придобивки в това число и да бъдат подсъдими когато извършат някакво престъпление или да получат само парична глоба.Това е то полицйеска държава наще хора над закона а под тях данакоплатеца.

4

СерГей

преди 13 години

Оставка!!!

3

Тиквата

преди 13 години

Така,че благодарете се на предишните правителства,господа лоени топки,както и всички българи, защото аз съм свикнал само да взимам!

2

СИМО

преди 13 години

ЩО НЕ ПРЕРАЗГЛЕДАТЕ СТАРИТЕ СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ НА МЕВЕРЕТО ,струва ми се ,че и те им са прекалено много ,едно нещо като е неефективно се затваря