20

Анонимен

преди 13 години

назначете чирков.взема пари,но поне ги влага в здравеопазване,в лекуване и в болнични условия. назначете собственика на б-ца ветрен в бургас. ...те поне са добри мениджъри.

19

Анонимен

преди 13 години

кога накрая, приятел...то на неговото управление края не му се види...

18

Анонимен

преди 13 години

Излиза,че доплащане ще има СЛЕД СЪГЛАСУВАНЕ !А който не може - ще взема кредити,ще си продава колата и жилището....абе по-хубаво да си търси друга планета за оцеляване.

17

хм

преди 13 години

Накрая ще ни управлява Доган Ага!!!

16

Марти

преди 13 години

Ивооо,Иво...Някой явно здраво ти е промил мозъка.Напротив,г-жа Борисова се оказа единствения мъж в кабинета на Борисов.Само тя посмя да се опълчи на *** Дянков и отказа да продължава да лъже.Уж НАП и митиниците презпълняват плана,а няма 125 мил за болниците.Права е жената,стига лъжи.И е много прав шефа на лекарския съюз че на България в момента не и е нужен министър на здравеопазването,след като си има Дянков и единствената му реплика на всяко предложение е:"Няма пари".

15

-

преди 13 години

и все пак...докога експерименти в тази държава?! не разбраха ли, че изготвянето на концепции е много по-сериозно от изваждането на някакви си лица на показ....или правите екип, или си отивате да обработвате земята, където всъщност ще ви е по-добре...драги аграри, дъртоконюнктурни и новобоготаши

14

Анти!

преди 13 години

Б.Б. беше казал пред Сашо Диков, че вече се е изморил и толкова може. Вярвам му, да си ходи да си почива. Изморените правят грешки.

13

Скок

преди 13 години

Г-н премиер, време е и вие и исие Дянков да си ходите. *** ви България вече е източена. Достатъчно капитали си натрепахте за 1 година. Нищо не сте направили.Само се оправдавате, че нещата са лоши от предишното правителство. Падението на България дойде още от Костов.Ще чакаме сигурно още 400 години да дойде някой да ни оправи.

12

987

преди 13 години

Да си търси нов финансов министър !Недоразумението Дянков също трябва да си ходи !

11

Анонимен

преди 13 години

то и ние не съжаляваме

10

Анонимен

преди 13 години

Човека на снимката не е от тази планета.Преди малко по ТВ каза ,че пациентите и сега доплащали с кокошки ,яица ,и от сорта.Абе бате колко кокошки струва смяна на тазобедрена става.Имаш ли представа ,че са поне 1-2 тона пилешко.Или камион с яица и то каран лично от бабичката носеща подкупа.Господи слез си прибери вересийте или нас поне да не се мъчим повече .

9

Стоян

преди 13 години

Тоя пък сякъш цифрите от тотото крие :)

8

Анонимен

преди 13 години

е, как къде е там на разклона за сухиндол до телефона:D

7

АНОНИМЕН

преди 13 години

Абе, хора, не разбрахте ли, че доплащане ще има. Борисова е освободена, защото не била съгласувала това доплащане с партийното ръководство. Е, сега, новият министър ще го съгласува и пак ще бъде въведено. Никъде не се споменава, че такова няма да има! За първи път виждам и усещам такова античовешко управление! Досега такова правителство, основаващо управлението си на рекет и изнудване на обикновения човек, сме нямали! Но тук става въпрос вече за здравето и живота на обикновения човек!

6

Topo

преди 13 години

BMA!!!!!

5

Анонимен

преди 13 години

който я е сложил там да си тръгва с нея, това е моралното в случая

4

Анонимен

преди 13 години

На път за Симитли, там през Троян-Карнаре и Хаин-Боаз на кръстовището към Турну Мъгуръле ;)

3

Ние

преди 13 години

Г-н Борисов, ние изобщо няма да съжаляваме ако и ти се махнеш. Искаме да ни повярваш.

2

ivo

преди 13 години

Тази министърка трябваше отдавна да си ходи първо тя е ***,как може да заповядаш болниците да не приематр пациенти дори и спешни случаи ,та те за какво са тези болници за извънземни ли.

1

Анонимен

преди 13 години

Къде ли го е срещнал пък него!?