145

киро

преди 14 години

Браво на Б. ДИМИТРОВ. Беше в БКП ама там к.**ви и крадци требе- нестава.Сега е в Герб тука послушни *** требе -нестава. Абе Сърбия я бомбандираха та я сцепиха и се оправи-даже ще прави и го прави още от 2007 ФИАТ ;))))тука ГУЦАНОВ- ГОЦЕ- ГЕРГОВ-ЗЛАТЕВ-КОСТОВ-САКСКОБУРГОТСКИ-ПАСИ-ВЕЛЧЕВ-БОЖКОВ-МАСЛАРОВА и некви ******асти масони е ми --няма производство и няма да има и нищо няма да има!Ш**АНИ ХОРА(МАНДРАДЖИИ)

144

Иво

преди 14 години

Интересно дали предметите които заловиха в Канада вчера не са свързани с някой от нашите престъпници новобогаташи? Със сигурност има такава връзка! ДА припомня - най-богатия човек в БГ се оказа че е обикновен иманяр - В.Божков.

143

Иво

преди 14 години

И къде по соц време имаше охранителни фирми? Нещо ти куца в теорията.

142

Анонимен

преди 14 години

Nyamal na kogo da se izvini.Kak zamazva polojenieto psevdonacionalista...Vav vsyaka byala darjava sled takava izcepka sledva nezabavna ostavka.

141

Иво

преди 14 години

Е, това евала на Б.Димитров според мен могат да го дадът само хора от ДС или някакви подобни ***.

140

Анонимен

преди 14 години

Ако само мъничко се поразрови близката ни история, ще се види, че повечето от успелите бизнесмени в България са бивши червени феодали, които навремето държаха властта в България. Те разполагаха с цялата икономика, разбира се с протекциите на държавата, на комунистическата власт и Държавна сигурност. Когато падна режимът на Живков, те не само се промениха от комунисти на социалисти, но преживяха и една коренна промяна от врагове и гробокопачи на капитализма за много кратко време се превърнаха в червени капиталисти. Днес държат в ръцете си всичко.Това трябва да се знае и да се разбере от всички българи. Да не забравяме, че и Бойко Борисов е един от тях.

139

Анонимен

преди 14 години

Грешиш - Бойко Борисов никога не е бил в ДС. И то не че му липсваше желание, ами защото там просто некадърници не приемаха.

138

Иво

преди 14 години

Ако са се докоснали до кметското място, защо всички от БСП злобеят по негов адрес още от времето на кметуването му? Познавам се с членове на БСП. Последния път, даже за малко да минем на юмручно право и те що помия изливат по него. Повярвах ти, че е от БСП. хахахаха

137

Анонимен

преди 14 години

Евала на Божидар Димитров!

136

Иво

преди 14 години

Каква кал хвърлям по Б.Б. не знам, знам само че този човек се ръководи от ДС, или от друга подобна служба...

135

Гошо Тъпото

преди 14 години

Бат Бойко води .....война и червените....тикви дето са посяти навсякъде;достаот тях е.....насмел,но тепърва предстои да прибира,богатия.....урожай.

134

...............

преди 14 години

Момчета, успокойте топката ,защото няма смисъл от допълнително напрежние.ЛЕКА НОЩ на всички форумци !

133

Иво

преди 14 години

Ясно не си си пил хапчета. Много кал почнахте да хвърляте по ББ, ама аз виждам точно обратния ефект.

132

Анонимен

преди 14 години

Е, как да не са се докосвали - ами Бойко Борисов ? Нали беше кмет, или си забравил вече.

131

Бат` Бойко

преди 14 години

С ГЕРБ са европейците и американците, евреите и арабите също, с ердоган след 3 седмици ще пием шербет у нас.И Шкумбата е с ГЕРБ. И Свети Йоан е с ГЕРБ! А кой е със Станишев? Никой! И Елена Йончева избяга от него.И Татяна Дончева вече не го иска.И Доган го напусна.Та даже и Божидар напусна партията му и дойде в моята.

130

Анонимен

преди 14 години

проектът "Бойко Борисов", разработен от генералския кръг "Монтерей" за да останат червените на власт и да продължат да лапат и да ни скубят, щеше да е много успешен, но допуснаха една малка грешка - трябваше да изберат наистина човек от народа, а не един от тях - червен олигарх и човек подвизавал се във властта и по тяхно време, натрупал милиони, докато хората обедняваха. В първоначалната еуфория това не се забелязваше от доста хора, но като гледам сега май истината започва да произира и да бъде забелязвана от все повече ГЕРБ-избиратели. Което лично мен ме радва.

129

Иво

преди 14 години

Напротив, вие червените го използвате, както и всеки друг ник, който ви затапва. Това ви е гнусната тактика. Не ме бъркаш. Продължавай.

128

Иво

преди 14 години

Доказателства имаш ли или гласовете в главата ти го нашепват? Болката на БСП е, че никога не са се докосвали до кметското место в София. И ако имаха подобен компромат щяха да го използват.

127

Иво

преди 14 години

Виждам че някои хора използват никнейма ми - няма лошо. :-)Ако става въпрос за Б.Б. - ДС - отвсякъде ДС, да се надяваме че тази служба ще доведе до нещо добро държавата...

126

Калин

преди 14 години

другарю анонимний сигурно е така .. а *** тези ще ги разправяш на и по партийните сборища и на бабите по входовете :)