20

Анонимен

преди 14 години

За външния натиск ясно, съдът се бил е удържал. Ама с вътрешния какво правиме? Или там да не питаме, щото всяка жаба трябва да си знае гьола!

19

mnenie

преди 14 години

Аз съм от провинцията. Тук има съдии и прокурори, които плачат за проверка от данъчните. Ето това да направи държавата - пълна финансова проверка на всички от съдебната система, пък после нека няма достатъчно доказателства.

18

kk

преди 14 години

Абсолютно правилно!Съдът трябва да отсъжда безпристрастно,а МВР органите не трябва да манипулират общественото мнение предварителни с цел ПР,защото с нефелните доказателства,които представят станаха за резил!МВР не трябва да си позволява да налага на съда и ибществото недоказани престъпления!Ако са добри адвокатите,то нека бъдат така добри в работата си и Прокуратурата и полицията!

17

Чичо

преди 14 години

Че кой е очаквал адекватна реакция и поведение от ***? За да си управник освен акъл и опит се изисква ерудираност и финес.

16

Анонимен

преди 14 години

За този съд нама значение кой е виновен, а кой може да си плати.

15

boyko

преди 14 години

Браво на съдия Калпакчиев !!! Много добре го е казал, в страната на страхливците и тиквите като Бойко Борисов и неговите последователи.

14

Иван

преди 14 години

Калпакчиев е прав. Съдът решава дали някой е виновен или не, а не ББ или ЦЦ. Другото е диктатура! Затова има разделение на властите. Но ББ май е прихванал вируса на диктатурата от Живков. Но за американците и "европейцити" един мини Пиночет е подходещ и удобен вариант за ***!!!

13

чука

преди 14 години

Крайно време е да почнат да ви чупят ръцете и краката съдийчета.

12

Анонимен

преди 14 години

как за никой престъпник, който народа знае, че е такъв не намерихте силица в жалките си съдийски душички го осъдите, как за никой от ТЯХ нама доказателства, а всеки нормален човечеч, който сгафи съвсем малко веднага го вкарвате в кауша. Да се задавите дано всичките продажни съдии. АЗ НА ТОЗИ СЪД НЕ ВЯРВАМ ВЕЧЕ!

11

Калоян

преди 14 години

Вече не е тайна, че бойко и цецо са слуги на червените си господари. Назначени са на тези постове с единствената цел, да не се пипат предишните. Факт:Офчаров, велчев, Лилов, Стоилов, софянски, костоф, мургина и др. са на свобода. Даже свободно посещават САЩ.

10

един от народа

преди 14 години

и само не разбрахме каква връзка има манипулирането на общественото мнение с това, че пускат на свобода срещу 10хил. лева некви дето ощетили държавата с 20млн. !!! ...нещастници, как не ги е срам тия съдии..тц тц

9

ha

преди 14 години

съдията съдията.....ама май прокурарите не работят да им назначат някой над тях да ги проверява и ще се оправят нещата те се имат за недосегаеми

8

Дея

преди 14 години

Абе то има има ли невинен политик и неподкупен магистрат ?

7

Анонимен

преди 14 години

Политически назначен висш съдебен съвет и чакаме резултат

6

Lehr

преди 14 години

Какво искаме от милиционерско правителство?Но кой по дяволите го избра!

5

Анонимен

преди 14 години

Съдии от квотата на БСП ДПК НДСВ и чакаме резултат

4

ФЖ

преди 14 години

А КОЙ ЩЕ СЪДИ СЪДА? ТЕ ЛИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА?

3

Икебана

преди 14 години

Б и Ц знаят най-добре. Те ще оправят всичко!Палячовци...

2

Закона куца а не съд

преди 14 години

ББ да променят веднага законите а не да се сърдят на съда!Каквото пише в книжката такова прилага човека!

1

Анонимен

преди 14 години

Прав си г-н съдия...........ама на тикви как да обясниш. Казал ЦЦ, че мафията има държава.............ами да..........да си види премиера