23

...

преди 14 години

Tezi chalgadjii, trqbva da si provejdat koncertite v Suhodol!!!

22

ФЕНЪТ

преди 14 години

ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА!Това е истинската европейска музика,която скоро ще бъде фаворит и на много млади хора из цялото земно кърбо - една прекрасна, дълбокосмислена музика,радваща сърцата и душите на слушателите.......а това,че е малко сложна и доста тикви не я разбират си е техен проблем...........и в заключение - по истински и филосовски задълбаваща из нещата от живота музика,като Поп фолка,за сега няма!!!

21

трънчо

преди 14 години

Има достатъчно чалга-клубове в София, да си ги правят там!!! Аз не държа да им слушам гюбеците и точка!!!Аман от ***!!! Увашавам хората от село, но *** ги мразя!

20

СССР!

преди 14 години

5 века робство ни докараха да хвърляме гюбек! Типично за изостаналата ориенталщина!

19

До Анонимен

преди 14 години

Май ти си най-големият турчин, егати селянина с колело си честно, дали ще е чалга или друг тип музика там наистина не му е мястото, но тази музика е българска и който не му харесва да си ходи на село или да не пуска телевизия Планета! Егати ограничената нация сте, нямам думи...

18

оооооо

преди 14 години

а трамвайте и колите не им ли пречат?

17

!!

преди 14 години

Да, Фандъкова да се сети и за глобалното затопляне. Фандъка като каже РАВНИС-МИРНО... те полицайчетата в строй пред нея застават. Стига сте писали глупости.

16

nagal

преди 14 години

Пред храм-паметника на Бългаария, да звучи гнусна чалга...... срам, срам.....

15

H8C0RE

преди 14 години

Чалгата е само параван на проститутска дейност. Не върви да каже "Аз съм ***", ами казва "аз съм поп-фолк певица".

14

57519

преди 14 години

селяните на мегдана а не в центура на софия.а фандъкова да се сети как ченгетата спряха концерт в чест на жоро минчев след 22 часа и да си помисли защо не са спряли този...

13

edno kuni

преди 14 години

Чалгаджиите вън от България!

12

Йово

преди 14 години

Това чалгата музика ли е, това е накаква какафония от не членоразделни звуци и оитващи се да пеят селиконени и перхидролени псевдо певици и певци.

11

Пармезан

преди 14 години

Браво... точно така. Махнаха досадните сергии от тротоара, сега и това... екстра, екстра.

10

Jason

преди 14 години

SLAYER-отерапия му е майката \m/ \m/

9

no name

преди 14 години

На това място изобщо не трябва да има такива концерти. Независимо от вида музика. Има стадиони - там да се правят подобни неща. Остана едно свободно местенце и него искаме да превърнем в ***, както става пред НДК и на мястото на мавзолея, където се правят бирфестове и смърди на тоалетна от километри.

8

sofeto

преди 14 години

Chalgadjiite van ot Sofia !

7

!

преди 14 години

Снощи е имало Селяния в центъра на София.

6

шопа

преди 14 години

*** га им взехте наема на Планета не пищяхте !?След дъжд качулка постановки!Всички подобни концертни прояви да се правят на стадионите!

5

Анонимен

преди 14 години

Въпрос : Как се нарича една държава в центъра на столицата, на която се прави грандиозен чалгарски концерт ?! Отговор : чалгарска държава !!!

4

!!

преди 14 години

Кметица за чудо и приказ ;)