47

Анонимен

преди 14 години

Ами да ти ги намалим наполовина ,не искаш ли.Долно изчадие.Да гориш в ада дано.

46

Анонимен

преди 14 години

Вайй таз много стисната бе........ на 11 000 000 , 50 000 лв гаранция,че то е нищо!!!!!!!!!!!!!!!!

45

Анонимен

преди 14 години

А чий го дири в кулоарите на парламента????Поради естеството на длъжността й като депутат не е ли редно да е поне временно отстранена? Оставаа и да и се позволи да гласува и циркът ще е пълен

44

ritci

преди 14 години

50 хил. лв. за мен са много пари, проплака Емилия Масларова Mасларова не е цитирана точно,тя е казала: 50 хил. лева за мен са много МАЛКО пари.

43

Боко

преди 14 години

Продай 2 чуфта обувки и си ги намерила, пък и бентлито си струва. АМА ТО СИГУРНО Е НА ШУРЕНАЙКАТА ?

42

Зоро

преди 14 години

Абе ***, сигурно и ти си лапал заедно с комунките през последните години и сега плачеш. На комунистите задниците не се лижат а само ритат. А гаранцията трябва да се плати и тогава да ги пускат, както ев Америка. Щеше да ги извади без да мърмори тая дърга кекимора щото ги е надиплила стотици пъти повече. Да изгние и тя и ти в занданите *** крадлива комунистическа ***

41

Анонимен

преди 14 години

a откъде ги намери тия 50 бона от закуски ли

40

Съсед

преди 14 години

Га яди, кифтетата ни рива... Плащай гаранцията жувотну таквоз!!! И за мен са много 100 000 евро, където ги иска за апартамент в блока си в Редута. И аз ще плача, но няма да ми направят отбив от цената?!?!!?

39

гуньо

преди 14 години

Има логика в това, което казва 31. Сумата е определена по скоро пропорционално на иска, но определено се търси и ПР ефект.

38

.

преди 14 години

Dobre sega tq v aresta li e ?Ako ne e ,kakva e taq garanciq? :) Qsno e ,4e Maslarova e bu6on,no i ne e nevinna.da ne reve 4e 50 bona sa mn,kolko si e pulnila gu6ata.V4era gledah televiziq,i govoreha ne6to,4e se sumnqvali i v prozra4nostta na izbora na firma za remonta v St Zagora.Mn mi e 4udno kakvo se sumnqvat ? *** da si,ako ne si izbral svoq firma za poru4ka,nqma da hvurli6 tolkova pari za edin tup remont.Qsno e 4e vsi4ko e dalavera.4akame Stani6ev i Dogan sega :)

37

acho

преди 14 години

Много пари са, ама като кради малко бяха лицемерка такава. Тази гаранция е само началото след делото се готви за още 20 пъти по толкова и сливенския затвор да ти разпорят г....а.

36

ЗЪЛ

преди 14 години

ТАЯ БЕШЕ 15 ГОД. НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ,СЕГА ДА Я ПРИБЕРАТ ЗА 15 ГОД В ПАНДИЗА.*** ГАД ДА И ГНИЯТ КОКАЛИТЕ ТАМ .ИМА ОЩЕ МНОГО ЗА ПРИБИРАНЕ- СТАНИШЕВ, ЦАРЯ, ДОГАН ,КОСТОВ.САМО БОЙКО ЩЕ ГИ ОПРАВИ.

35

Дедка

преди 14 години

Хах, много й били.. а милионите, които е откраднала от народеца, дето се гърби ежедневно за една мизерна заплатка? Наглостта й е безгранична! Най-много се надявам не само гаранция, но и запор и изземане на цялото й имущество да наложат, за да върне това, което е откраднала от всички нас.. че и в затвора да иде, за да кротува там, какво си му е редът..

34

simper idem

преди 14 години

Ако я вкарат дори за 6 месеца в затвора мръсната нагла крадла ,ще кажа че има някаква промяна в държавата !

33

!?!?!

преди 14 години

Да се обърне за помощ към всички пенсионери, на които по време на нейното "МИНИСТЕРСТВУВАНЕ" увеличиха пенсиите с 1,34 - 3,02 лв! Те хората са свикнали на малкото и сигурно великодушно ще й пратят увеличението, както направи една достойна възрастна дама от Горна Оряховица миналата година!

32

алекс

преди 14 години

Значи 50 бона са много пари за теб дърта ***, а за данъкоплатеца 11 милиона са нищо???Да пукнеш в затвора дано...само че... с лоши закони и адвокати на ниво над средното ще я измъкнат... може да и се развали зъб, да я засърби цирозата я друго...

31

Пешо S-класа

преди 14 години

Толкова е нагла и безочлива. Заслужава да гние в затвора, при всички други престъпници! И разбира се, да и изземат имущество на нея и на семейството и за да покрият кражбите и.

30

Анонимен

преди 14 години

Със тези пари свещи да си купиш за целият род гад ***

29

Анонимен

преди 14 години

Всички показвате основната черта на българите-когато някой е на власт да му лижете задните части,но когато вече не е настървено да го плюете.Гаранциите ,които налага съда не зависят от това колко си откраднал,а от това дали има опасност разследвания да се укрие и да се наложи да бъде издирван.Аз не виждам никаква опасност Масларова да се укрие или да избяга в чужбина,така ,че тази огромна гаранция е определена за да покаже на тъпите герберчета ,че е разследван някой страшен престъпник

28

:)

преди 14 години

Ако и аз открадна 11 мил. - ще ви дам да ме глобите и 100 000лв....