36

Не е Петър а ПЕТКО!

преди 14 години

Не е Петър а ПЕТКО!"Свободните медии" лъжат гадно. За да объркат хората. От вчера почнаха да му сменят името! И не е полицай а е наркотрафикант. (бил е преди 15г)И Рижия и пишлеметата му раборят за него. Той е по-отговорен за терора в бургас от наемниците си.Няма такава самоотбрана със 7 куршума в един човек само. Това е мокра постановка на Мафията.

35

ааа..

преди 14 години

Добре,че има такива като Лисичков един бандюга по малко.Оръжие трябва да има всеки които пожелае за самозащита както е в САЩ.Домът и имота нса всеки да са неприкосновенни.При самозащите не трябва да се търси съдебна онговорност.

34

Анонимен

преди 14 години

i drugi te da gi gramne

33

Анонимен

преди 14 години

Тия от днес или незнаят ко пишат под статийте си или се опитват и те да изкарат мъртвия невинен.В първата статия колата беше Ауди А6" в тази статия колата е "Ауди 4" която сефте я чувам, може би са искали да напишат "Ауди А4".В тази статия излиза "и понечили да го нападнат" че ТЕ се опитали да го нападнат и но Не са го докосвали а той ги е застрелял.Тази статия така е писана че изглежда защитава интересите на бандата на убития.

32

някой си

преди 14 години

Предлагам Първанката да си вземе ордена стара планина от бай *** Батков и да го даде на Лисичков

31

9

преди 14 години

Г-жо Прокурор,аз плащам заплатата Ви като данъкоплатец и имам право да зная повдигнахте ли обвинение на другите 3 от групата,нападнала Лисичков?Защо не повдигнахте обвинение за заплаха за убийство на *** парапитеци,които цяла Бг видя в репортаж на СКАТ,БТВ,НОВА ТВ?А и да не забравя на кого е това АУДИ,какви данъци плащат тези момци,ако е техен автомобила и на кого е,той какви данъци плаща и защо е даден автомобила на тези юнаци?И ред други въпроси,но съм убеден,че няма да получа отго

30

9

преди 14 години

ПРОЧЕТЕТЕ 9 ТОВА СА ВАПРОСИТЕ

29

веднага

преди 14 години

пуснете Лисичков, че има още много работа да върши.Дайте му много патрони за да му стигнат.

28

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 14 години

НЕ СВЪРЗВАЙТЕ ЛИСИЧКОВ И ПОЛИЦИЯТА!!!ЛИСИЧКОВ Е НАПУСНАЛ ПОЛИЦИЯТА ПРЕДИ 16 ГОДИНИ - Т.Е. НЯМА НИЩО ОБЩО С НЕЯ В МОМЕНТА!!! ТОЙ Е В СЛУЧАЯ ЕДИН СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИН - НА 100 ЕДИН - КОЙТО Е ИМАЛ КЪСМЕТА И НАЙ-ВЕЧЕ СМЕЛОСТТА ДА СЕ ЗАЩИТИ СРЕЩУ РИЖИЯ, МИЖИЯ И ПИЖИЯ ИЛИ ТЯМ ПОДОБНИ ***!!! СМЪРТ ЗА ТАКИВА *** И ГЛАВОРЕЗИ, КОИТО ДЕРИБЕЙСТВАТ, КАКТО И ТУРЧИН НЕ Е ДЕРИБЕЙСТВАЛ, А УЖ СМЕ В ЕС ???

27

25 е за 20

преди 14 години

Не за 21

26

Шеро

преди 14 години

Трябва всички да се научим от този човек и да се защитаваме срещу мръсните ***. Нагли и ненаказуеми те си мислят, че могат всичко срещу всеки. Лисичков го изпрати на мястото му заради всички нас. Дано и другата *** го последва!

25

До 21

преди 14 години

Ти видя ли дупките та толкова компетентно се изказваш

24

невинен

преди 14 години

Дали експолицаят ще бъде осъден и то ефективно ? Аз мисля, че няма да бъде осъден ! Защо ли ? Моментът тук е много пиков. Става въпрос за отношението на държавата към борбата с мафията. Ако експолицаят бъде осъден, това ще означава, че мутрите и мафията се толерират, а не ги респектират!Преди време Цветанов се опита да защити петимата полицаи, които убили чората ... Направи грешка в това отношение, поне според мен ... Ако експолицаят, който простреля мутрата, за да се защити от почти сигурна смърт, бъде осъден, основните губещи ще бъдат управляващите, защото всеки данъкоплатец би останал с впечатлението, че държавата защитава мафията и престъпността, а сигурността на данъкоплатците остава само в сферата на фантазиите ! Цветанов вече загуби известно доверие, заради изказаното мнение във връзка с делото 'чората' и ако сега експолицаят бъде наказан от 'закона', то това ще срине доверието към него !Да бъде осъден експолицаят, който се е защитавал, означава да се толерира мафията и узакони престъпната им дейност ! Дали някой съдия е готов да поеме този риск ? Как тогава ще ни убедят, че правораздаващите се борят с мафията ?Трябва да има ясни закони, които да позволяват данъкоплатците да се самозащитават, без да носят наказателна отговорност ! Всеки един закон е въпрос на лично тълкувание и зависи от това кой от коя страна на бариерата е ! Ако въпросните мутри бяха осъдени преди време, сега нямаше да се стигне дотук ! Въпросът е : Хората, назначени на служебни постове /депутати, полицаи, съдии/, защитават ли правдата или напротив ? Едните коват закони, другите ловят престъпници, а третите ги осъждат ефективно ... или поне така би трябвало да бъде !В краен случай може експолицаят да го глобят с 300 лв ! Така ще е най-справедливо !И все пак, ако експолицаят получи ефективна присъда и наложени парични обезщетения, то той трябва да бъде помилван от държавния глава ! Заслужава го ! В противен случай всички данъкоплатци ще повярват, че мафията е на почит у нас ...

23

Анонимен

преди 14 години

Нека всички трезвомислещи хора да подкрепят полицая Лисичков той е пример за останалите на работа в МВР.

22

ML

преди 14 години

Ще му дадат по-малко от три години и тя ще мине в условна,така,че спокойно.Няма начин да го оправдаят напълно за съжаление- в щатите щяха да му дадат сигурно Медал на честта.

21

Българин

преди 14 години

Ами ще има заплахи за животът на човекът - нали пуснахте другите трима бандити !!! Хора, ще видите накраят, че ще вкарат в панделата бившият полицай, само защото е имал нахалството да защити живота си !!! Мецтая да доживея деня, когато ще изправяме рамо до рамо пред стените бандитите - бели и *** заедно със садиите, които ги пускат на свобода след всяко престъпление и вкупом да ги разстрелваме !!!

20

Анонимен

преди 14 години

Разликата в "самозащитата" на екс-полицая е, че е застрелял Рижата в гръб!!! Голяма само защита. Не съм на ничия страна, но е можел да стреля я в крак, я в някой друг крайник, но не и 2 пъти в гърба и като е паднал и във врата...

19

ПЕТКО

преди 14 години

ЩОМ СЕ ГЪРМИ ИЗ БУРГАС, РИЖИТЕ - ВСЕ ЗАМЕСЕНИ. ВЕДНЪЖ СТОМНА ЗА ВОДА, ДВАЖ СТОМНА ЗА ВОДА, НА ТРЕТИЯ ПЪТ СТОМНАТА СЧУПЕНА! АКО НЕ БЕШЕ СЕГА, УТРЕ ЩЕШЕ ДА СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ГО УБИЕ, КАТО СИ Е СЛОЖИЛ ГЛАВАТА В ТОРБАТА. ТЕЗИ НАРКОПЛАСЬОРИ ТАКА ЗАВЪРШВАТ. ЛИСИЧКОВ Е БИЛ В ПРАВОТО СИ ДА СЕ ЗАЩИТИ!!! ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЛИСИЧКОВ!!! ДОКОГА ЩЕ НИ МАЛТРЕТИРАТ ТЕЗИ МУТРИ?

18

jiko

преди 14 години

kvi dokazatelstva oste sabirat? Ili moje bi "fabrikuvat" dokazatelstva sega? Ne e li iasno kvo e stanalo, ta to podobni sluchki stavat vseki den v mnogo gradove v bg, jalko samo che ne svarshvat po toz nachin

17

Анонимен

преди 14 години

Полицая заслужава награда .И дай Боже по-често да получава.