75

Анонимен

преди 14 години

Evala na burgaskata obshtina

74

Анонимен

преди 14 години

стига с празни фрази...какво разбираш под "безотговорна държавна политика"...ти знаеш ли че сме чакали 11 години за общинско жилище....българин съм от 5 членно семейство....а на *** от съседната махала им построиха за половин година чудни кооперацийки?....това не е злоба...това е справедлив протест... грешката е че българите сме толерантен народ и позволихме на *** да ни се качат на главите

73

varna

преди 14 години

Бой в кофата мамка им ***, жилища искали..браво на Бургас, да вземат пример всички *** кметове, не като наш Кирчо във Варна да се чуди само как да прави дудучки на ***, ами да разкара гетото от центъра на града...*** ***! Иначе всички в Бургас могат да се гордеят с кмета си!

72

popi

преди 14 години

pratete gi vav frantsia...........

71

Анонимен

преди 14 години

Пълна деградация, верно е...

70

bulgaria2

преди 14 години

ama toq administratora naistina e zle podarjan travestit kato ne iskate da psuvame za6to pi6ete takiva temi be pak i kvo kato mrazim *** nqma li za kvo?

69

Анонимен

преди 14 години

Да им пратим Волен, той да ги научи на ред тях!

68

Тарикат цигане

преди 14 години

Как искам да съм *** в България.Ще си построя на някой кър незаконна барака.Ще повикам и братовчедите да се заселят и те-незаконно.И след като ми бутнат барачката/законно/ ще поискам общинско жилище...и сигурно ще го получа.Защото съм *** в България,а бедните честни българи-да чакат,кой им е кривкато не са се родили *** в собствената си държава.

67

Анонимен

преди 14 години

А РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ. които живеят под наем -КОЙ ИМ ДАВА НЕЩО. Я МАРШ !!!

66

Анонимен

преди 14 години

mi iiskaite si....i az iskam....ama ne mi davat.

65

EvaB

преди 14 години

Прав си!Но какъв е според теб начина да се справим с този проблем? Законите-ОК...ама не е само това... Те никога няма да имат читава работа, защото ги мързи да учат и ги мързи и да работят... Има и честни и работливи хорица сред тях,но...колко са... Аз не намирам решение...

64

Gaskoing

преди 14 години

ama sa nagli

63

Илиян

преди 14 години

Ами ти като си много смел защо не си кажеш адреса, а? Вземи си го напиши бре, "смелчага" ? Сигурно е някъде "ИЗВЪН РЕГУЛАЦИЯТА", а? Против комунизма съм, но не мога да отрека, че наистина са намерили как да се справят с *** и да има полза държават от тях! Бойко Борисов само с вас да реши проблемите - цена няма да има!

62

nqma ime

преди 14 години

БУТНАХТЕ БАРАКИТЕ НА БЕДНИТЕ ТОВА СА ХОРА АЗ НЕ СЪМ РАСИСТ ..... СЕГА ДА ВИДЯ КМЕТА НА БУРГАС КАТО Е ТРАГНАЛ ДА БУТА И РУШИ ИСКАМЕ ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ХОТЕЛИ А ТЕ СА МНОООООГО ПО МОРЕТО ИСКАМЕ ДА ПО4НЕ КМЕТА ДА ГИ РУШИ .....ИЛИ НЕ ТИЯ СА БАРОВТСИ С ХОТЕЛЧЕТАТА И ТЕ БУТАТ ПАЧКА ЗА ТЯХ НЯМА ЗАКОН ДА ВИ Е......А В СЕЛЯНИТЕ

61

Нормален човек

преди 14 години

Оставам с впечатление, че тези, които викат "*** ***" всъщност им завиждат за безгрижния живот, който водят. Според мен, идеята е, не да ги правим *** или да ги заграждаме с тел, ами да държим законите да са еднакви за всички. Самите *** и безотговорна държавна политика имат вина за условията, в който живее този етнос, НО *** призиви за *** не помагат на никого. Колкото по-малко злоба, толкова по-добре за всички.

60

Анонимен

преди 14 години

Добре че дойде Бойко на власт, та да се направи нещо срешу тази самозабравила се ***. На Станишевци не им дремеше, нали не влизат в техния дом, а и *** са послупни гласоподаватели. За Бойко остана да вади горещите кестени, заложени преди години. Успех и твърда ръка трябва, когато се налага. Те са хора, не става въпрос да се репресират. Просто техните свободи не трябва да са за сметка на свободата на българите-та нали ние издържаме и храним мускурлявите циганорчета, на наш гръб е всичко.

59

българин

преди 14 години

очаквам скоро *** жестоко да ни обидят и да заминат всички до един в знак на протест към Индия.

58

EvaB

преди 14 години

абе тия не са нормални!За какви жилища претендират? Те са построили някакви антисанитарни бараки на чуждия терен, не плащат данъци (за други такси да не говорим), сеят зарази навред и сега искат и жилища... още нещо да поискат??? То и аз много неща искам, ама...

57

Анонимен

преди 14 години

Браво на община Бургас! Законите са, за да се спазват.

56

mlade77

преди 14 години

а....почивката е с еднопосочен билет!!!Разбира се, цялата тази епопея се заснема. За да може да се продаде на Hollywood, за игодни пари с които да се купят още нафта и наемат още багери с помоща на които се занеме пресъздаването на други славни битки по други места!!!