66

Анонимен

преди 14 години

до Нико :недей ни съжалява , ами отивай да доизмиеш чиниите, че после и WC-то те чака

65

Steam

преди 14 години

Късно снощи бургаските роми заплашиха, че ще се погребат живи, ако бутнат бараките им.Ако и останалите "роми" в милата ни родина се закопаят почерпката е от мен!

64

varg1

преди 14 години

Аушвиц е празен бе отидете да живеете там

63

666-Мак

преди 14 години

Да се изселят и тия които имат жилища, а не плащат ток, парно, вода - защото разходите за тях се отделят и някой трябва все пак да ги плати - и ето разпределят се на нас, и така БЪЛГАРИНО...стоиш на студено и пестиш ток и парно, но плащаш прескъпо за да може бай *** да се разхожда по ***...*** не е националност, това е манталитет - между тях има по-българи от българите, а между българите има по-*** от ***.

62

ами различни са я

преди 14 години

Вече имам познати българки които се обявяват за *** , защото им дават допълнително по 100 лев на месец от разни фондации, а я отиди да вземеш помощ като си Българка , почват да те въртят , а *** виква , крясва и за да се махне , даже служителките и пишат документите. Българите са най-дискриминирани в тази страна, турците селскостопански работници понеже са повечето нито внасят осигуровки , а който внасят върху 1/4 он минимума на българите.

61

Анонимен

преди 14 години

Защо точно преди зимата правят това, а не се сетиха преди изборите? Не защитавам ***,но това все пак са хора! Достатъчно търпяхме техните набези и сме на път да се превърнем в истинска *** държава,но когато им трябваше електорат, ходеха да ги ухажват, а сега изведнъж ще им събарят покривите? Война ли искат? Нима е хуманно да се постъпва така? Уф, кое ли е наред в държавата, че и това...

60

?

преди 14 години

ОДОБРЯВАМ

59

Анонимен

преди 14 години

*** !!!

58

EvaB

преди 14 години

Наистина много неприятна редакция на статията... "събратя-роми" и аз нямам...Наистина не разбирам защо се сърдят тези хора...или разбирам...Ако аз искам да си построя къща без да имам собственост и да си живея честито без да плащам сметки и отгоре на всичко и да ми плащат помощи, че ме мързи да работя сигурно ще се сърдя и аз

57

..........

преди 14 години

Нека говорят!

56

ViSitter

преди 14 години

Извинявай, не съм те разбрал правилно! Но и европейците (обществото) не толерират подобни "***" прояви! Влиза ми в собствеността без моето разрешение... веднага оплакване и контра действия. Краде, обижда, заплашва, напада държавни органи ... стоварва му се гнева на обществото и силата на законите.

55

Историята

преди 14 години

Проучете историята за *** в Европа. Особено Норвегия. Вижте какво са правили хората там срещу тази напаст. Вижте и цяла Европа на какво ги е правила. Сега ЕУ да не дава много акъл, защото те са им унищожили популацията с репресии и геноцид.

54

ми

преди 14 години

Който сее ветрове , ще жъни бури, или дето викат Алеко Константинов е убит от собственния си герой. Така ще стане с политиците, мислеха ,че ще надхитрят народа , като хранят *** , сега същите тея *** с камъни ще ги убият , и не само в Бургас , тази картина ще се повтори из цяла България

53

666-Mak

преди 14 години

Сега е време за бутане - когато е било време за мислене - да са мислили и да не са се плодили като няма къде да живеят. Българина първо мисли има ли къде да живее, има ли как да отгледа детето си, за 1 или 2 ще му стигат средствата и тогава го(ги) прави.

52

До БМ

преди 14 години

Искаш да кажеш, че законите за безработни *** и безработни българи в българия са различни така ли? Я първо се оразовайте в даден област и тогава пишете коментари тук!!! Не съм ***, но от човещина не ми много, че хората остават на улицата. Я си помислете колко ще не приятно, ако дойдат ей сега и сринат вашата къща...

51

Дия

преди 14 години

Драги,Нико...незнам къде живееш ти...но ние живеем тук и следим отблизо интеграцията на тези хора, но фактите сочат,че те не желаят да участват в трудова борса или да работят,а защо като е по-лесно да просят,да крадат...а наглоста им е безгранична,след като на им откажеш учтиво да ти измият стъклото на колата.....и след като ти искат стотинки за хляб и попиташ ***,защо не работят,а защо не учат... Те не искат да живеят като бели хора,тогава ще получават такова отношение...

50

Анонимен

преди 14 години

И понеже драги американецо като ОБЩЕСТВО сме морално ангажирани да си оправим ситуациата, а не някой друг да ни я оправи (както си ни посъветвал умно) ще си грабнем тракторите и ще остраним този тумор. точка. ако не ти се вижда европейско, сори, предлагам да поемеш отговорност за тях и хуманно да се погрижиш за съдбата им сега!

49

belle

преди 14 години

Проблемът на ромите е негативизма около тях. За щяло и нещяло те започват да те кълнат по най-грозен начин. Това не води до нищо добро за този, който кълне на смърт и предизвиква отвращение у другите хора. Защо моята къща не идват да съборят?! Защото е законно построена с всички необходими документи и изисквания.

48

e=mc^2_US

преди 14 години

DO 44Bih ti prochel komentara ako ne beshe kato teb - ANONIMEN

47

?

преди 14 години

ОК бе пич да направиме като в Португалия да ги затворим в гета и да нямат право да излизат