28

absolyutno suglasen

преди 14 години

Най- много ненавиждам отношението на българите към всички успяли да постигнат нещо хора! Мразя българския негативизъм и отричането на огромния труд, който полагат хората с успех в живота! Аз предпочитам Рок концерти и те са сред любимите ми, била съм на много в БГ и в Европа, но неможех да пропусна да видя човек като Мадона!Няма друга като нея в комерсиалната музика, ако не я бях гледала, никога нямаше да разбера защо е ВЕЛИКА и е едиствената в своя стил вече 30 години на сцената!!!

27

БРАВО АНТИ-МАДОНА

преди 14 години

АКО В БГ ИМАШЕ И 5% ПО-МАЛКО ЯД И ЗЛОБА КЪМ ВСИЧКО ПОЛОЖИТЕЛНО В ЖИВОТА, ТО ТОГАВА ЩЯХМЕ ДА СМЕ КЪДЕ ПО-ДАЛЕЧ СТИГНАЛИ, А 100% ФАКТ Е ЧЕ ЩОМ СА ВЛЕЗЛИ ДА ЧЕТАТ И ДА ПИШАТ ЗА МАДОНА ТОЛКОВА МНОГО ХОРА КОЯТО НЕ Ч ХАРЕСВАТ - ТОВА Е ПРИЗНАНИЕТО ЗА НЕЯ, ЧЕ ТЯ Е ТОЛКОВА ВЕЛИКА ЧЕ ВСЕКИ ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЯВЛЕНИЕТО МАДОНА - ДОРИ ДА Е УМРАЗА:)ПЪК И В БГ УМРАЗАТА Е ДВИЖЕЩАТА СИЛА :)

26

fnm

преди 14 години

Концерта на годината беше на Faith no More!! не на тази *** дискарка...

25

IND

преди 14 години

Почти всичките и парчета бяха миксирани с DJ и се получи невероятно - поне за тези които харесват електронното звучене, яките биитове и т.н. но ако си рокаджия е нормално да не ти хареса. Шоуто също беше невероятно със страхотни ефекти. Да кажа само, че не харесвам чалга а и не съм почитател на самата Мадона като човек а по скоро на музиката и шоуто, което прави.И не ми казвайте, че не харесвате нищо направено от Мадона. Да спомена само едното от двете най-известни парчета Justify My Love

24

Дон Балон

преди 14 години

До Тина: Как няма да "искрена в емоциите си".Чиконе видя пълен стадион с б.....ци,почекна се час и половина,взе си милионите.Дори не уважи б...цитеи си тръгна без да се поклони.И вие се радвате,като малки деца на които са далиблизалка.

23

Jewels

преди 14 години

Странна работа. Със сигурност концерта беше доста по-добър от този в Атина, е поне не ни каза "fu.. y.." както тогава. Хихи. Ем, като изключим закъснението и ТУРСКОТО ЗНАМЕ накара което показа единия от танцьорите, не беше зле. Даже беше доста добре, като изключим семките, цигарите и трудното излизане и липсата на градски транспорт. Ноо, това си е спомен за цял живот. Странно или не, точно като в Рим - Тълпа и Жрелище.

22

Анонимен

преди 14 години

Е добре че си дадохме паричките ние българите, та да забогатее от нас - иначе жената толкова го беше"закъсала" ! Направо вече ми е смешно от подобни коментари !Не ни се била поклонила, не излязла на бис - е това вече наистина е световен проблем ! Как ще го преживеем !

21

men

преди 14 години

Ми повърни белкем отслабнеш

20

IND

преди 14 години

Концерта беше невероятен!!!Не знам какво я оплювате Мадона и концерта и? Който не знае за какво е отишъл може и да не му е харесало, но аз знаех и ми хареса, даже останах изключително доволен.Отидох на концерта за да слушам музика и да гледам шоу. Музиката, че е качествена говорят имената на известните DJ с които Мадона работи. Който не знае кой е Пол Оукънфолд няма нужда да му обяснявам.

19

DDD

преди 14 години

Концерта беше страхотен. В България наистина досега не е имало такова шоу. Организацията обаче, беше под всякаква критика. Като започнем от огромните опашки за да влезеш, това че бяха продадени доста повече билети, отколкото са местата.....Затвориха вратите и част от хората, които бяха с билети, не можаха да си стигнат до местата, имаше хора с по-евтини билети на местата с по-скъпи, а по време на концерта вратите останаха заключени и не можеха да се ползват тоалетните...

18

Пич

преди 14 години

Абеее Мадона, за какво да даваш пари да и гледаш на тази баба кюлотите ?!

17

Ники

преди 14 години

А защо трябва да си кривим душите и да ни лъжат, че този концерт бил най-мащабният, правен в България, на който е имало най-много хора?Никой ли не помни концерта на Лепа Брена през 90-те, когато тя събра над 100 000 души на същия стадион?!

16

клип

преди 14 години

Щом е от GSM няма проблеми да се заснема...

15

DDD

преди 14 години

N 11, това не са ти звездите от Пайнер, та да ти въртят ***!

14

punkass

преди 14 години

Мадона тва, Мадона онова...Повръща ми се от нея.

13

Не съм и фен, но...

преди 14 години

Най- много ненавиждам отношението на българите към всички успяли да постигнат нещо хора! Мразя българския негативизъм и отричането на огромния труд, който полагат хората с успех в живота! Аз предпочитам Рок концерти и те са сред любимите ми, била съм на много в БГ и в Европа, но неможех да пропусна да видя човек като Мадона!Няма друга като нея в комерсиалната музика, ако не я бях гледала, никога нямаше да разбера защо е ВЕЛИКА и е едиствената в своя стил вече 30 години на сцената!!! Тя е педант

12

Ник Каргонски

преди 14 години

Интелектът на една нация,е обратно пропорционален на феновете на Мадона.

11

Анонимен

преди 14 години

Много важно че Мадоната пяла на стадиона.Аз исках пък да ми свири!!!!

10

Анонимен

преди 14 години

Жената е стара вече, има ***. Не се покланя, защото има ишиас и лумбаго, а там, у Америката още не са открили чудото на Чесъна и Космодиска.

9

Анонимен

преди 14 години

а къде са посочили откъде е? - още 1 нарушение