12

Анонимен

преди 14 години

Аз пък се чудя като е имала 9-месечно бебе, къде е хукнала по дискотеки, че и в мелета се забърква, вместо да си стои да го кърми. Като си е търсила белята - намерила я, сега да си търпи последствията. Явно толкова й пука и за бебето.

11

Рошла

преди 14 години

Не е Той, една от жените е с 9-месечно бебе. Което прави нещата още по-противни.

10

buba4ko

преди 14 години

Аз ако бях, щях да ги пусна, но след като публично се извинят и целунат ръка на полицаите дето са удряли. Ако не го сторят - пак в дрънголника. просто е.

9

Анонимен

преди 14 години

Значи Цветкова като има бебе може да ходи по нощни заведения, а не може да бъде задържана. Кой й гледа бебето когато е в "Червило"? Бе, нямаме си закони и това е...

8

azVN

преди 14 години

taka i trqbva.......kakvito i da sa policaite trqbva da imame nqkakvo uvajenie kam tqh,ina4e ne trqbva i da o4akvame dobro otno6enie i ot tqhna strana.....neka da sedi sega baroveca v sledstveniq i da se izlaga pred cqla Balgariq

7

Мими

преди 14 години

Като има бебе едната, а другата е студентка какво търси в Червило мъртво надрусана вероятно да къса на полицай реверите, а не си гледа бебето?!Аман от амфетаминови крале и кралици, които се мислят за безсмъртни!!!!

6

Анонимен

преди 14 години

Мдааа, бананова република!

5

аз

преди 14 години

ако беше в USA щяха да ги застрелят на място, не допустимо да посегнеш на полицай.

4

xph

преди 14 години

Интересно имал 9 месечно бебе, ето как се разждат *** в нашата държава. Какъв ли пример ще дава тоя *** на детето си, не ме и интересува. Нека седи в панделата!!!

3

ПРАВО

преди 14 години

Това трябва ли да ни учудва?Явно всеки в тази държава може да си прави каквото си сика, стига да има пари!И онзи сега се подсмихва самодоволно, знаейки, че е недостъпен и е над закона!

2

barovec

преди 14 години

Костов отново ви прецака. Доказа, че е майстор на съботирането на политико-обществената обстановка. България отново беше съкрушена от неговите действия!Обществото плаче, то е болно. Костов насади това състояние, въпреки усилията на Станишев да се подобрят нещата в страната. Костов пречи на опитите на всички правителства за демократизиране на политическата система.

1

Анонимен

преди 14 години

Мамини хубаци...