27

ПФУ

преди 15 години

ПАК ЛИ ТОЯ, БЕ! ДО КОГА ЩЕ МУ ЧЕТЕМ И СЛУШАМЕ СКОТОУМИЯТА НА ТОЯ БОЛЕН МОЗЪК!?!????

26

Анонимен

преди 15 години

В кандидат-депутатските листи на ДПС има толкова ченгета, че могат да си отворят собствено РПУ

25

pomni SHIPKA

преди 15 години

citat ot proizvedenie na Dogan:"Sled 5ti yuli vuv vsichki pravitelstveni uchrezhdenia zhenite sus zabradki,chadri i shalvari,kojato si pokazhe liceto da bude okamenena,mazhete s fesove i da se govori samo roden ezik-Turski,koito ne ste ,zatochenie v DIARBEKIR

24

анонимен

преди 15 години

Левски, Ботев и Раковски са предадени от българиБългарите сте робска нация и се предавате един друг за жълти стотинкиНе ви е срам

23

зъбатия

преди 15 години

Ех Доги, Доги, кога един ден ще отвикнеш да говориш по турси, само с г..а си Доги!

22

Раковски

преди 15 години

Ако искате да му забравите физиономията на тоя- ГЛАСУВАЙТЕ! За който искате САМО НЕ ЗА БСП и ДПС! *** ли сте или Ви харесва тоя да Ви клати???

21

анонимен

преди 15 години

На който не му харесва - ВЪН

20

Българин

преди 15 години

Тези ,които не осъзнават какво прави ДПС с България - все едно пикаят на гробовете на Левски ,Ботев ,Раковски и всички други дали живота си за една свободна България.Разпитайте какво става из Родопите и други части на нашата родина...Само за гората ,която изсече тоя аналнозаченат *** - трябва да се осъди ДОЖИВОТ !!!

19

варна

преди 15 години

няма по-добра партия от ДПС всички останали са изметСАМО ДПС

18

Крис

преди 15 години

ДПС е партия, която освен интересите на Турция и на Русия, други не обслужва. Ако искате да говорим на турски и да изповядваме ислям след 10 години - не гласувайте. Но ако искате да живеете в праведна държава го направете.

17

Доган мизерник

преди 15 години

Как да няма втори като вас Доган ефенди, ами братя Галеви? Явно Доган ще гласува за братята на 05.07 защото си държи на думата!

16

888

преди 15 години

Какъв грях сме сторили, че господ ни е наказал с такава *** в тази хубава страна. Не се връзвайте хора, просто гледайте снизходително, никога няма да се измъкнат от простотията и невежеството

15

Анонимен

преди 15 години

Сво-бо-да.Сво-бо-да.Хора,освободете се.Никой нищо няма да ви стори под формата на рецидив.2009 година е.Времето върви напред,никога назад.Само електоратът дърпа назад.

14

Анонимен

преди 15 години

NQMA DA ZAGUBI

13

Анонимен

преди 15 години

ESTESTVENNO 4E E VAJEN .TOVA 4E MRAZITE TURCITE DOKAZVA 6TO ZA HORA STE

12

Незабравка

преди 15 години

Какво става бе, хора? В това ново народно събрание само крадци, убийци и насилвачи ли ще избираме? Няма ли свестни хора в тази държава? ОТ ДОган ми се повдига вече!

11

ТО

преди 15 години

Рецивид на мисли?! Рецидив на мисли ?!! От кога свободата на мисълта е забранена бе умнико грандиозен ? По последни данни тая свобода е една от основните права, които се гарантират на гражданите на всички страни ,приели европейската конвенция по правата на човека. И точно партията за "права и свободи" ще оспорва свободата на мисълта , на гражданите на република България , интересен парадокс, не мислите ли ?

10

АААААААААААА

преди 15 години

И да се молиш ще загубиш ! Достатъчно ти вярваха хората , а ти как им помогна?

9

Ванчо Цистерната

преди 15 години

Ето го, хубавец, пак се произнесе! Хора, докога ще го търпим този да ни се подиграва на лягане и на ставане ?! Преди две седмици плашеше, че България щяла да бъде друга без него, един вид, вижте ме колко съм важен, сега за някакво доверие пелтечи, а всъщност партията му е изцяло противоконституционна, та пак питам - докога ?

8

inferno

преди 15 години

Прав е: уникални престъпници , милиционерски доносници и активни възродители са всички от ръководството на тази мошеническа шайка-дпс