93

преди 15 години

тоя тотално се е самозабравил

92

VAZDUHAR

преди 15 години

NE SE GORDEJA , CHE SAM BALGARIN . NE VIDJAH NITO EDIN KOMENTATAR DA POKAZVA , CHE OSAZNAVA KAKVA SILA E DOGAN ! ISKAT S GLASUVANE DA GO PREMAHNAT ! SAMO MAKETATA SA PO-NAIVNI OT NAS !

91

viovioi.blog.bg

преди 15 години

Древно сръбо-хръватско племе. Идете у Монтанки села да видите .Превала, Горни Лом до Белоградчик. Там некой ке ви каже: Ja си косим, но си вали или По връвичкуто та у баруту. Да сме заjедно и да се признаете за македонци свите, а не да гласете за турска клика.

90

Даньо Хаирсъзина

преди 15 години

Тамо,во Македония нема ли некоа лудница слободна да те затвораа и да те лекуваа со некои специални илачи?Ако ли па нема такаа ,земи некое важе и намери убаво дърво.Мислим да има още таквиа за тебе,болна главо македонска.

89

Аспарух

преди 15 години

И да се плюнчим тук ,полза няма.Братя Българи,сега е момента на предстоящите избори за европарламент и за национален праламен да гласуваме МАСОВО....няма значение за кого...но стопим тази проказа ДПС.Това е демократичния начин да покажем колко струваме....гласувайте огледайте се за приятели понзати и роднини....убедете ги да гласуват..... За сведение да Ви обясня как се опредлят процентетите на изборите.....ако са гласували примерно 40% то тези гласували са вземат за 100% и процент от тях спечелили например 15 % са релано 6% от имащите право на глас, така че,негласувалите са деветата дупка на кавала......не се зачитат.......ГЛАСУВАЙТЕ.....ДА ВЗЕМЕМ НЕЩАТА В НАШИ РЪЦЕ...ДА УСЕТИМ СИЛАТА НА НАРОДА....

88

))

преди 15 години

hodi si v tyrsko....malko pari pribra ot taj Bulgaria

87

преди 15 години

Причакал Зайо Байо Кумчо - Вълчо на тясна горска пътечка и му се изрепчил: - Стой, Вълчо, ще те схрускам! - Да се махаш от очите ми, че като те грабна... - изръмжал вълкът. - Ще ме грабнеш, но виждаш ли зад храста Баба Меца.Само да си посмял да ме пипнеш и ще те разпердушини! Та голям герой този Зайко!

86

преди 15 години

И македонците са по напред от нас..незнам тях дали щеги има след 10 год.но нас няма дани има след толко год.всички ще избягат от тази държава в която ще останат само ***,пенсионерите и алчните политици...

85

До 79 макето

преди 15 години

Неграмотнико, онези "македонци", за които говориш са изчезнали преди СТОТИЦИ години. Живяли са още по времето на древна елада и нямат нищо общо със сегашните македонци! Всички сегашни т.нар. "македонци" са българи! Запомни го! България е била на три морета, Македония е била и е БЪЛГАРСКА, били сте под Турското РОБСТВО и ЗВЕРСТВО, а сега обаче всичко забравяте! Нищо не искате да е, както е наистина, а ви промиват мозъците! Вие сте ***! Македонците сте българи до един - независимо какво ви казват скапаните гърци, сърби, албанци или вашите пропагандьори!

84

преди 15 години

Хитрия анадолец усеща дебелия и пак започва старата песен на нов глас. Всички българи трябва да гласуваме на тези избори за да му затворим кранчето иначе ще изкупи цялата държава за няколко гроша и ще ни стане бей.

83

fusion.blog.bg

преди 15 години

Ако законите ни бяха като тези в Иран,друга песен щеше да пееш.

82

преди 15 години

Ей въшкав македонецо,ти си Българин бе ЮДА.Вие сте гадни предатели на България и трябва всички да ви съдят за измяна на родината и да ви обесят по улиците,нещастници такива.Дано да пукнеш скоро нещастнико мръсен.

81

TNT

преди 15 години

Ако това,което пишеш е вярно,а не е манипулация,става ясно какъв САМОБЛЮБЕН и СУЕТЕН ***.А.НА.Р управлява страната!А на админа ще кажа,че е гола вода,щом поволява да плюят страната и народа му!

80

Бай Али

преди 15 години

Ами прав е г-н Доган българи вслушайте се какво ви казва а недейте цъка само с език, той винаги е играл роля на балансьор в бутафорната ви бг политика и с право може да бъде президент на всички българи той го заслужава !!!

79

македонците

преди 15 години

Македония е Древна Света и Библиска земя Македонскиот народ е еден од найстарите народи на земината топка Македонскиот народ е запишан во Светата книга Библия од Пророкот Мойсея Битие Книга 10 Таблица на народите Во Македония има стапено нога на Света Дева Мария Богородица на Свети Апостоли Павле Петре и Андрея на Свети Евангелисти Йован и Матея Во Македония се изгради првата Црква на Балканот и во Европа Во Солун Македония се родия Светите бракя Кирил и Методия и од Македония се ширеше низ светот писмо язик и религия Вие сте МАКЕДОНЦИ МАКЕДОНСКИ НАРОД МАКЕДОНИЯ Вие сте Македонци староседелци и домородци на Балканот а не БугароТатарМонголци дойденци од Азия Запамтете го тоа Немойте да се правите сами от МАКЕДОНЦИ на БугароТатарМонголци

78

преди 15 години

Бившият турски премиер Тургут Йозал беше казал за нас: "Този път ще ви превземем икономически и демографски". Ами то вече се прави. Прави се сега. Наскоро лицето Ахмед Демир Доган се похвалило в неформална среда, така на разпивка, че бил най-богатият в държавата, че притежавал десетки хиляди декари българска земя и само в Странджа имал 30 000 декара. Какво означава това. Че един ден, ако стоим и не работим като български патриоти, ако не сме на своя пост, те ще ни превземат наистина. Ще отцепят цели региони от България. Повтарял съм много пъти и няма да спра да повтарям: Кърджалийският район, райони от Родопите ще бъдат отрязани в един момент, защото там има ценни минерални ресурси, там има води и Турция се интересува от тях, освен че иска да сложи ръка на населението, като го манипулира и му казва, че неговата родина е Турция, а в България то живее на чужда територия. Всичко това се подготвя и чрез турски фирми, които и сега закупуват земя в България. Точно затова сме против влизането на Турция в ЕС. Защото при падане на границата между нашите държави това означава турските фирми да ни залеят и да ни потопят окончателно. Това фактически ще означава край на българската нация... Те искат да се превърнем в територия, която ще нарекат мултиетническа и в нея българската народност ще бъде една от многото. А българският свещен език на нашите деди ще бъде един от няколкото. Имаше опит да наложат турския език като втори официален език в България. Това е подготовка за федерация. Това е подготовка да превърнат страната ни в мултиетническа държава. ДПС не крие това - говори го от много години, залагат го в своите концепции и го публикуват. Нека тези, които лекомислено казват "Това няма да стане", да си помислят много внимателно, че в България се подготвя създаването на анклави, т. нар. автономни области. Подготвя се и ако ускорим или помогнем на влизането на Турция в ЕС, това ще стане реалност и просто ще бъдем заличени.

77

преди 15 години

ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ вного е важно, който не гласува печели ДПС

76

преди 15 години

Позитивно е може би да си направим всички заедно сюнет? Позитивно е може би да хвалим сега това управление, което ограбва българския народ и държи милиони хора в недоимък и в мизерия. Когато казваме "Долу ДПС!", ние казваме долу тази антиконституционна партия, защото тя е антибългарска. Когато казваме "Долу ДПС!", казваме долу кражбите, които извършва ДПС. Когато казваме "Долу ДПС!", ние казваме долу сечта на българската гора. Когато казваме "Долу ДПС!", ние казваме долу гаврата с българския народ, което упражнява лицето Ахмед Демир Доган, който ни се гаври от неговите яхти и ни казва пак ще ви управляваме. Не, няма да го позволим този път. Когато казваме "Долу ДПС!", ние казваме долу на цялата тази мъка, събрана от българския народ и в същото време казваме "Горе България!" Защото "Долу ДПС!" означава горе българския национален интерес. Защото "Не на Турция в Евросъюза!" означава просперитет и добър живот за българския народ.

75

преди 15 години

gledam gledam i mu vijdam kraia ..........na tva momche ot zatvora.....kofti e da si ziganin s turska kryv ,shtoto i turzite ne te priznavat a i te te narichat ziganin......i poneje niama ia india nablizo nai-udobno e da se opredeli anto turchin,ako imahme graniza s india shteshte da e tamilski tigyr ili sinkh..........takiva kato nego nishto ne moje gi vyrna na selo u getoto.......skoro sichko she prosvetne oshte malko

74

преди 15 години

Няма ли някой снайперист да го центрира тоя, че се замозабрави... Имаше един американски снайперист убиваше невинните по улиците - сега ни трябва само за веднъж същият.