75

Еми

преди 15 години

Не можах да гледам песните тази година,но съм сигурна,че избраната песен е ГОТИНА,защото по стар бълг. обичай в България всичко различно и готино се Оплюва.Не знам кой как пее,но миналата година никой не се обади за онази пародия за песен и без да коментирам курвенското излъчване на пишман певицата ЙОАНА.Защо тогава никой не се раграчи.Ние сме единственият народ,който си плюе сам в лицето и за това никой не ни уважава в нито едно поприще.

74

evro

преди 15 години

Ако краси вие значи други си мънкат на носа .. всеки си има мнение затова има различни стилове .Аз пук не харесвам Азиз и другите подобни въпреки че могат прекрасно да пеят

73

неизвестен

преди 15 години

Успех, Краси!

72

преди 15 години

Първо не съм съгласна с авторката, че тази година конкурсът минал по-тихомълком от всякога. Поне от 2 месеца ни облъчват по БНТ с тая помия, с разни помпозни декори, които са платени от нашя джоб и с мазния Драго, който е взел една камара пари за да се прави на шут всяка вечер. Сега за песента-незапомняща се, безобразно виене и дразнещо мяучене. Не на последно място визията на певеца-с тая прическа прилича на избягал от лудницата.

71

Скандал?

преди 15 години

Скандал е за старите комунисти дето свикнаха се те да казват кой да печели и кой не и сега са изненадани от вота ..Така в демократичните общества да не мислите че оскарите печелят най "добрите" филми според вас .. понякога не предполагате какво се харесва на хората . за мен вота е истински

70

слави

преди 15 години

Е то не беше виене то не бяха едни фалцети ... с които тва момче с ризницата се опита да впечатли и без това свикналият на всичко зрител на Бнт . И колкото и да се стараеше да си изпее песента добре той пееше така сякаш някой го беше хванал за гушата !!!Краси дори и във youtube съм гледал кучета и котки които пеят по-добре от теб пич !!!

69

преди 15 години

Predi godini ne mojahme i do finala da stignem,njama da ni bade za parvi pat.A kakvo 6te se govorimako toj vleze vav Finala i posle vleze v desetkata.V Balgaria samo se pljuva po njakogo,za6to ne pi6ete za politicite

68

преди 15 години

Abe hora kakva e tazi zloba ? Krasi Avramov e edinstveniq balgarin koito e imal sobstveno show v Kodak Theatre v Hollywood. Za men toi e edin neveroqtno talantliv chovek i az mnogo se radvam na uspehite mu...Dano ima poveche takiva hora kato nego koito da uspqvat blagodarenie na talanta si i hubavata muzika koqto praviat ...Ama to na dneshno vreme v BG horata se radvat na evtinite i prosti chalgadjiiki i ne ne mogat da oceniat stoinostnata muzika.

67

anonim

преди 15 години

за плуещите ще ги почерпя едно мелодично парче на Азис .. той пее прекрасно

66

преди 15 години

Тоя гей вие като блъснат *** на булевард

65

преди 15 години

В сайта на некадърния Красимир Аврамов в книгата за гости,където можеш да напишеш мнението си има цензура.Когато изпратиш съобщението си,на екрана се появява надпис,че съобщението ще бъде одобрено от администратор и евентуално публикувано.И познайте,ако сте написали и изразили негативно мнение,дали ще си видите написаното в сайта му.

64

anonim

преди 15 години

Само тази песен може да се "продаде" както се казва навън. Другите са слаби като стил стари , нищо авангардно или ново .. ще се изгубят някъде изкласациите няма с какво да ти направят впечатление.Трябва ни нещо такова силно , скандално , различно за да ни забележат на евровизия .няма как да се фалшифицира вота - глас народен глас божи! или какво купете прими и гласувайте колко можете да направите з 15 мин.. не е възможно нали разбирате . Това е истината !Не на всеки може да се хареса

63

преди 15 години

Ами не е лоша песента, различна е. А всички останали песни не са нищо особено, ама нищо - с нищо незапомнящи се. Втората по ред песен - на Поли, и тя не е нищо особено, даже мноооого прилича на песента на Филип Киркоров "Жестока любов" мисля, че се казваше. Прослушайте и двете и решете. Айде, успех на Красимир....пък може и да му харесат песента, знае ли се.

62

преди 15 години

avramov se ma4i da pravi ne6to razli4no,no ne moje,izvineniata mu 4e se pritesniaval i t.n. ne varviat,ami da se pritesniava u tiah pred ogledaloto,niama da stavame za rezil v moskva zaradi nego,i niama zloba v komentarite a realnost.

61

аз - неуката:)

преди 15 години

нали идеята е, че тази песен е избирана тъкмо от НЕразбирачи в областта?:) псевдонимът на посоченият победител, наричан певец - Човекът-глас, явно не се харесва на масата хората - разбиращи и не до там тънкостите на музикалните техники. Не е необходимо да разбираш детайно музикалното изкуство, за да прецениш кое е комерсиално, кое е възможно да стане хит, кое звучи достатъчно модерно и актуално и разбира се хубаво. Мен ме дразни гласът на "Човекът-глас", тъй неизвестна личност в родината си, а именно България. Грам не ме вълнува къде е считан за велик, което не означава, че подценявам човекът. Предполага се, че Е велик с нещо в гласа си, но не му отива това "парче" :)

60

преди 15 години

Песента е хубава и е изпята също добре. Ако сравним миналогодишната пародия, значи имаме голямо развитие оттогава. Защо не критикувахте миналата година?!? Пак казвам - избрахме най-доброто от възможните варианти.

59

TakavaSym

преди 15 години

Na men li4no,a i na horata okolo men, ni hareswa mnogo pesenta...moderno zwu4ene,kakwoto winagi se e ocenqwalo na tozi konkurs. Towa,4e ne e spe4elil nqkoi,4iqto pesen e bila probutwana e otdelen wypros :)Stiskame palci za dobro predstawqne!!

58

Марковски

преди 15 години

Това се нарича "организация". По принцип много малко хора гласуват за този конкурс, и с инвестирани 20 бона лесно ще обърнеш вота. Имаше ограничение 5 есемеса от една карта, но никой не спомена за ограничения за гласуване през БТК, още повече, в България има още доста аналогови номера, които не могат и да ги хванат лесно дали от тях е гласувано. Трябваше обаче никой да не гласува, за да спечели тоя *** с 99 процента, та да му е пълен резила...

57

преди 15 години

Избрахме най-добрата песен! В сравнение с другите тя е класи отгоре. Който не признава това значи завижда много. Осъзнайте се, ще се задавите от злоба, ей...

56

Milena

преди 15 години

Za sujalenie, Krasi ne moje da prikrie Slivenskia si aktzent dori kogato "pee" na angliiski!!!! yjasno e!