54

Анонимен

преди 14 часа

Какъв стратег само,е императора на външни тоалетни!

53

Россия=Психиатрия

преди 14 часа

Южна Корея и те изпращат бойци така че се очертава война между двете Кореи но на чужда територия. Доколкото боевете се водят в Курска област и там се разрушават градове и села това се очертава като чудесна новина. Поредната многоходовка на Великия комбинатор Путин.

52

Анонимен

преди 14 часа

Севернокорейските войници ще могат да използват Украйна за трамплин към Европа и свободата! Дишай!

51

Куку

преди 14 часа

Фтарая армия мира опря до корейските селяни,хигиена нулева.Господ се шегува с руските сви...е!

50

Ст Стамболов

преди 14 часа

Гледах интервю с Михаил Касянов (бивш премиер на Русия ) и на въпрос на журналиста " при определени ситуации Путин ще се реши ли на ядрен удар "той отговори :"Вече Китай заявиха че не приветстват такава ескалация , а САЩ и съюзниците ще отговорят с конвенционално оръжие така че Русия няма да я има .

49

Анонимен

преди 14 часа

От началото на войната до сега са загинали над 500 000 руски войници- кому беше нужно това...

48

987

преди 14 часа

Копейките да си прегледат коментарите от преди 2-3 месеца. От август насам всеки ден пишат, че ВСУ в Курска област е избито и ако не утре най късно в други ден руснаците ще ги изгонят. И все не става баш така. Същото беше за Бахмут - една година аха и са го превзели. Ако някой изрови всички глупости, които копейките изписаха за тия 3 години война ще се получи психо сатиричен трилър .

47

Йово

преди 14 часа

*** и глупостите пишете!

46

Анонимен

преди 14 часа

За котеата не е важно дали е демократична или авторитарна. Важно е да лови мишки.

45

Анонимен

преди 14 часа

А севернокорейците знаят ли ,че минималната заплата на военните в България ще започва от 2300 лв? Добре дошли са тук ,нека бият шута на Путин!

44

Анонимен

преди 14 часа

Пуснете си телеграм да видите труповете на фашистите в курската дъга отново след 75 години. Пълен разгром на славните украински проксита

43

ДОЛУ ЦЕНЗУРАТА

преди 14 часа

Зашеметеният дипломат от Великобритания Том Дод се оказа не сър, а трамвайен хам. Криейки се зад дипломатическия имунитет, той отне значката на един журналист и наблъсна друг за неудобни въпроси, които му бяха зададени на летището в Москва.Той и други "лордове" пристигнаха в Москва, за да инспектират мръсните подривни дела, които се случват в посолството - след провала на британските специални служби и експулсирането на 6 души от дипломатическата мисия с вълчи билет.

42

Анонимен

преди 14 часа

Още чакаме Абрамсите да обърнат нещата? Или бяха Ф16? Или наемниците? Или извънземните

41

Анонимен

преди 14 часа

Хахахаха, пълни измислици. Той Курск е почти освободен след 20,000 украйнск загуби. От вчера новините са че точно в Курск в този момент има обкръжени 2,000 уркиии и няма измъкване.

40

Анонимен

преди 14 часа

Как е ЕС?

39

Анонимен

преди 14 часа

А френския легион?

38

Анонимен

преди 14 часа

Ким чакаше удобен момент да прати 1 млн. бесни корейски кучета срещу запада и сега му се отвори възможност. Жалко за украинците защото азиатските войници са тигри и ще падне голям бой по Украйна.

37

Анонимен

преди 14 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

36

Хахаха

преди 14 часа

Смях, смях и пак смях. Това е най-евтината пропаганда, която съм чувал за този конфликт. Не се считам за достатъчно глупав, за да чета статията. Украйна изгуби в курската авантюра 35000 човека и камари натовско оръжие. Е, браво на севернокорейците, които са 2000 и успяха да нанесат такива вреди на СВУ и американските ЧВК в Курска област. Възхищавам се на тези 2000 супергерои. Хахаха :)

35

Анонимен

преди 14 часа

21 - 12 000 УКРИ. А УТИЛИЗИРАНИ 26 000. ТЕЯ ДРУГИТЕ 14 000 НАЕМНИЦИ ЛИ СА.