58

бри

преди 9 часа

този е колкото глупав и толкова и опасен зависим , реториката му е пагубна и определена отвън , типичен ленин хитлер с рубли в джобовете

57

Анонимен

преди 9 часа

Не съм фен на дъpдopkoтo Костадинов, но в случая е прав.

56

Анонимен

преди 9 часа

Ние нямаме политически курс! Просто гравитираме в ЕС и НАТО и ни употребяват за свои цели. А тези цели нямат общо с националния ни интерес и благоденствие на общноста ни наречена държава. Таяка че не знам за какъв курс пишат медиите, но не разбират за какво говори Костадинов. Преди да възродим държавата, няикакви рерални избори и обективни курсове няма и не може да има. Курс е когато имаш цел и посока. Посоката може да се коригира в предвид достигане на целта.

55

Анонимен

преди 9 часа

Плюя на русофилите плюя на рома костя.

54

Къса клечка

преди 9 часа

Мдаа бъдещето е брикс . Ама нас няма да ни има и там . Такива продажни бедняци като нас няма да ни пуснат в брикса.

53

Анонимен

преди 9 часа

Що бе крастава копейке? Само смрадливи гнусни русофили ли може да са в тоя форум?

52

ЕС

преди 9 часа

Със сигурност няма бъдеше! Освен като вземащ заеми и задлъжняващ и обедняващ донор на Украйна..

51

Анонимен

преди 9 часа

Време е за ВЕЛИЧИЕ

50

Анонимен

преди 9 часа

"Бъдещето на света", хахаха. Дано има вярващи на глупостите на тоя. Той първо да разбере какво е икономически съюз и как работи и тогава да говори. Жалка картинка, освен сляпата вяра други аргументи не чувам.

49

Лелеее

преди 9 часа

Троллейте на Козяк са налазили като нарко_ман гладен за сутрешна доза!

48

До teo

преди 9 часа

ние сме незаконно в нато и ес бе маняк. нямаше референдуми (ти сигурно не си бил роден тогава и за тва не знаеш)...

47

Анонимен

преди 9 часа

Ей, на костя от БРИКС му дадоха един тефтер и един молив за 1600 долара и стана голямата работа.

46

Анонимен

преди 9 часа

Костя кога най-накрая ще си признаеш,че си ром ?

45

Анонимен

преди 9 часа

В Е Л И Ч И Е - 4

44

аег

преди 9 часа

Не знам защо Коца е кръстил продажната си партийка "Възраждане"-защото няма никаква връзка с истинската роля и лицата участвали в този исторически за България процес!! Според мен- понеже Коца и няколко други членове на партията (като например представителят в Плевен) са представители на ромския етнос. Чисти *** са!! Един вид името на партията е "възраждане" на лилавия етнос в Бг!! Няма по-лилава партия от "иЗсраждане"!!!

43

Краси Петрофф

преди 9 часа

докато ни вземат в шенген - той приключва, докато влезем в еврозоната - и тя ще приключи. ЕС като цяло приключва в тази си форма. Предстои откъсване на Италия, Франция, Германия и ние отиваме на бунището - много слаби икономически и военно - това е резултата за нас от ЕС и НАТО - пълен срив на държавността и държавата ни! ФАКТИ!

42

teo

преди 9 часа

СЛЕД КАТО СПОРЕД КОСТАДИНОВ БРИКС Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА, КАКВО ПРАВИ ТОЗИ ПЛАТЕН РУСОФИЛ В БЪЛГАРИЯ ? ЯВНО ЗАЩОТО ИМА ИМУНИТЕТ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРИЗОВАВА БЪЛГАРИЯ ДА НАПУСНЕ НАТО И ЕС, БЕЗНАКАЗАНО ! ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК АКО НЕ ЗАМИНЕ ЗА КРЕМЪЛ ПРИ ПУТИН ГО ЧАКА БЪЛГАРСКИЯ ЗАТВОР !

41

Аз ще гласувам

преди 9 часа

Възраждане! Пък вие троллей от Козяк си троллвайте :))

40

Анонимен

преди 9 часа

В телевизията, където беше Костадинов, зализаният водещ в компанията на чуччел,ото до него, мму даде пример за средните заплати в $ в Етиопия, Бразилия, Китай...колко по-ниски били. Не даде обаче пример за доходите в Обединените арбски емирства. Какво е взжното: не цифровата стойост на дохода, а подхода към държавността и развитието. Всички държави от БРИКС разчитат НЕ на ГРАБЕЖ и псевдозакони, които са написани, за да поддържат този грабеж, а на собственото си развитие и взаимноизгодно сътрудни

39

Анонимен

преди 9 часа

Дали Коцето или някой таксиметров шофьор говори е все тая - действия нула. Нищичко. Само бла бля бла. Дела нула. Нищо. Нйет.