102

Това се знаеше

преди 20 часа

от самото начало. Украйна и украинците са разходен материал за Запада, за да "укажат натиск" върху РФ. Нещо натиска се обърна и сега всички се правят на ощипани, най-вече САЩ, които имат огромна заслуга тая война да започне.

101

Анонимен

преди 20 часа

Американците се намесват във втората световна ЧАК юни месец 1944г. Червената армия тогава е владеела инициативата на всички фронтове. Целта на американците (както се вижда в днешно време) е ника да спасят фашистите и нацистите за да ги използват по- късно за свои си интереси (както се случва пред очите ни в украйната)! Относно статията - Путин ги предупреждаваше, но шепа *** си помислиха, че може да победят държава, която владее 32% от планетата и 67% от природните и ресурси. Жалки самовлюбе

100

Анонимен

преди 20 часа

Голяма манипулация на лайковете в полза на украйна имаше още от рано сутринта.

99

Анонимен

преди 20 часа

Kora noлuтuцuтe в Kueв, бяraйku взeмaт ga вucят oт koлecнuцuтe нa caмoлeтuтe kaтo в Kaбул npegu няколко години, egвa тoraвa щe uм ce uзяcнu cъщнocттa нa мaйgaнa...

98

Анонимен

преди 20 часа

Зеля непрания ще пада по стълбите скоро

97

Рускиня

преди 20 часа

Не спират руските мечти и лъжи.

96

ПЕТКО САТЪРА

преди 20 часа

Красотата изисква жертви! За да стане Русия по красива, трябва първо да се разруши и да се построи наново без деревни и тоалетни с дупка!

95

Анонимен

преди 20 часа

Молба до автора на статията. Моля Ви. Сложете надпис "Платена статия" в началото, за да знаят вашите читатели, че става въпрос за една малоумно написана пропагандаторска шитня.

94

Анонимен

преди 20 часа

Само ром може да заблуждава така че помнел втората световна война как ни били спасили братята му американци. ...

93

Анонимен

преди 20 часа

Какво стана с милиардите. Обещаването не е като даването.

92

Анонимен

преди 21 часа

Не е късно на путин да му се pъгнe eдна люта чучка oтзaд, и да се изнесе с 200! Помним втората световна война какъв обрат се случи и как беше спасена Русия от братята американци!

91

Аз

преди 21 часа

До Анонимен 101 - доказателствата че Русия ще се предаде са на около 2-3 години :). Нали знаеш - докато има перални за чипове всичко е наред :)

90

Анонимен

преди 21 часа

Има доказателства, че Русия скоро ще се предаде.

89

Анонимен

преди 21 часа

Не знам Запада от кого повече го страх от Путин или от Тръмп. И двамата добрички.

88

селянин

преди 21 часа

и що запада реши че кат украйна стане руска путин ке им даде евтина газ

87

Анонимен

преди 21 часа

Насилието, демагогията, лъжата и лицемерието са в основите на руската империя и политиката и... Това е поредната хибридка плръчана и платена от хунтата в Кремъл... Дори и децата вече разбраха, че Запада и САЩ не си дават милиардите на вятъра и фашистка Русия няма никакви шансове за успех в тази война.

86

Анонимен

преди 21 часа

Украинските мигранти да почват работа. Защо трябва да се внасят филипинци ???

85

Анонимен

преди 21 часа

Ха, ха, ха, най - сетне почнаха да разбират, че Путягата така ще ги дръсти, че ще видят баба си гола. Заринаха 175 милиарда в Открайна, оскъпиха си енергийните източници, налапаха се освен с емигранти от юг, сега и с емигранти от север.*** и Тръмп!

84

Anonimen

преди 21 часа

Население на Украйна януари 2021 42 милиона а население на Украйна 1 януари 2024 19 милиона справка Гугъл

83

Анонимен

преди 21 часа

И това не може да си позволи "Запада". Най-малкото четохме за милиони мигранти от Украйна в Германия и къде ли още не. А пък сега за да ги върне по родните им места, които втрочем са държава извън ЕС, ще трябва да обяснява как нищо не е станало и кво толкоз. Или така да се каже смяна на мигрантите /изхвърлят нискообразованите и от други религии и си оставят високообразовани, християни, че даже интегрирани според католическите обичаи и празници/. Така става ясно, даже трябваше да се предположи.