24

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност това са истинските руснаци, които болшевишката мафия, управляваща Русия от 1917 година насам, все още не е успяла да затрие. Истинските русофили са срещу путин, който поведе война срещу православните народи в т.ч. и срещу своя собствен народ.

23

Анонимен

преди 1 месец

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата!

22

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

21

Анонимен

преди 1 месец

Няма какво да пращат, да се качват на колите и да ходят да освобождават Русия, Аман от втикачи...давай другите да мрът, аз ще ръкопляскам!

20

Анонимен

преди 1 месец

Русия ги мачка за вторични с танковете

19

Анонимен

преди 1 месец

Рептилоидът Путин не е избиран ,а назначен.За пети път

18

<><>

преди 1 месец

Зеленски получава вече стотици милиарда помощ .....та офицерския състав на коне ли се придвижва че са опрели до такива "подаяния" (за него) !?

17

Ужас

преди 1 месец

Майко мила да пази Господ това е се едно да обясните на дете че баща му го е родил а майка му го е създала е това разбрах като прочетох статията ! Дано този път руснаците я сринат България да се свърши със тази мъка!

16

Анонимен

преди 1 месец

Всяко стадо има мършшшаааа, а всеки народ предатели.

15

Анонимен

преди 1 месец

Познавам украинци които мразят нацистите и зеленски

14

Анонимен

преди 1 месец

А тези "руснаци" наясно ли са, че т.н. легион избива мирни жители в Белгородска област? Как се казва човек, който помага на друг да избива сънародниците му, хм???

13

банани и WC хартия

преди 1 месец

И дънки имате и маратонки...и сте последни в класациите - намалени с 30%.

12

Анонимен

преди 1 месец

Русофилите да пратят бричките си на Путин като контрамярка. Така постъпват людо влюбените в Русия истински русофили.

11

Анонимен

преди 1 месец

пффф аман от глупости

10

Днес.РУ

преди 1 месец

Скоро ще обърнете плочата.

9

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Мда. Скоро военна полиция ще има много работа. Да прибира украинци. За фронта.

8

Колибри

преди 1 месец

Боже опази ги да последват съдбата на армията на генерал Власов предал се с цялата си армия на американците по примера на всички немци,но Сталин казал окончателен подпис за уреждането на следвоенна Европа само ако ми ги предадете всичките 150000 и му ги предали срещу обещанието на Сталин за справедлив процес Съдът в Москва осъдил Власов и деветте му генерали на смърт чрез разстрел изпълнен на момент са, а останалите пратил на каторга в Сибир.

7

Х

преди 1 месец

аз руснак, който подкрепя путин не познавам.

6

Христо Христов

преди 1 месец

До 1 "Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!" - а Урсулата, Урсулата загрижена ли е? Аман от грантаджийски про'с'таци!

5

Анонимен

преди 1 месец

Писъците на джуджето под голямата маса в бункера стават все по-кратки,но силни.