94

Анонимен

преди 4 месеца

Ае,буце защо не стане крал до живот и да не ни занимава с избори.Всички знаем,че е крал,та дрънка.

93

Киро тъпото

преди 4 месеца

Търсим спонсори ( с официален и неофициален кеш.) Правим пълно обслужване, всякакви поръчки. Спешно

92

Каква битка!?

преди 4 месеца

След вчерашната поредна издънка на Кирил Петков и сие, както и последвалото разследване в САЩ, ПП-ДБ са на ръба!

91

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

Гледам отчаянието поръчково продължава. Как е ? Някой вярва ли на резултата на plastik p i di rastik?

90

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Не бе пич , коментираме простаци и лексиката е проблемно ориентирана .

89

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо ново, и преди 20 години като посочиш на костовиста недъзите и греховете му той почва да прави заклинания за ДС.А истината е потресаваща, ТБД е пред катастрофа и закриване заради сбъркания изначално преход.А се оказа, че не малко костовисти, да не кажа всички са от БКП и ДС.

88

Анонимен

преди 4 месеца

ППейците пак ще управляват, някакси, ще видите. Но по добре от максудците, де, че тия ка пу ти, ще искат новини на руски, да се радва простолюдието.

87

Анонимен

преди 4 месеца

За пръв път влизам тук и за последен категорично ! Това медия за простаци ли е ?

86

Анонимен

преди 4 месеца

Долу русия в България

85

Съвет

преди 4 месеца

Вижте сега, Пеевски държи всички партии. За която и партия да гласувате, Получавате Пеевски. Направо гласувайте за ДПС и няма да се чувствате излъгани.

84

машала аферим

преди 4 месеца

Кирето освен , че " обслужи " персонално Буци с изпиране и пр. домакинска дейност , обслужи и предизборната кампания на партията му . Не , че мнага вярвам за статистиките за такава победа , но си е петно за народа .

83

Киро и Лена

преди 4 месеца

След като се борите за второ място (според мен сте четвърти) е нужно да плюете не по ГЕРБ а по Възраждане и ДПС, грешна ви е стратегията!

82

Анонимен

преди 4 месеца

Ще си гласувам пак за ПП, всякакъв руски уклон да бъде наказан

81

Анонимен

преди 4 месеца

Ако има някой, който наистина вярва на социологически проучвания по политически въпроси, му препоръчвам спешно да отиде на доктор. Да не отлага! Проучванията не показват обществените нагласи, а формират такива!!! Ако някой не схваща, няма смисъл и на доктор да ходи.

80

Анонимен

преди 4 месеца

За ДПС ще гласувам дори, но за руските дупки от гнусното възраждане, никога. Тая партия да я забранят, че неандерталците я харесват. Трябва да разчистим русопишките от България

79

Анонимен

преди 4 месеца

Процента на ПП-ДБ ще е максимум 10 от които 6% идват от ДБ!

78

Анонимен

преди 4 месеца

Глас за Промяната! Наситихме се от другите.

77

Черноризец Хлабав

преди 4 месеца

Поздравления за целокупния български народ. Още един-два скалъпени скандала и може да видим това, което знаем от отдавна - ГЕРБ и ДПС заедно на власт. Тъкмо след 3-4 години да станем 5 милиона и да почнат да се настаняват нови обитатели на тая територия. Предлагам като първа мярка на новото правителство да отпадне учене след 7 клас, а унивеситетите моментално да затворят. Няма смисъл от тия работи. Те Баце и Шиши ше ни казват какво да правим и може да върнем ТКЗС-та и да почваме с петилетките.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Важното е да не се връща социализма, че беше баси скуката, не можеше да се мръдне от тъпата България, нямаше марихуана, само българска и скапана руска музика и филми. Подобна малоумщина да се забрани в конституцията. Лошото е, че елементарните българи с друго не могат да се справят, освен с крак върху канчето

75

Анонимен

преди 4 месеца

Таман се бех засилил да подкрепям Буци и да се ситуирам в общия резил на това племе , ама щом му е комфортно ще окажа помощ на друг , че да го докараме поне до паритет , пък белким държавицата ни се спаси така да се каже от напъните ив да я " оправят " и този път , пък после пак на избори докато се появи нещо различно , с възможности извън нефелност , мафия и пр. Абе народ , какво да го правиш , смотан и объркан .