30

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците ще победят във войната, но победата ще бъде пирова.Човешки, финансови, имиджови , всеобхватни политически загуби. Случи се всеобщо обединение срещу Русия и бързо разширение на НАТО . В Русия при всяко положение ще има значителни социални, а и политически промени след тази война.

29

82-ОМБР

преди 1 месец

И много окупатори ще умрът,а блатная вече загуби! Алилуя!

28

Иван

преди 1 месец

Тежък удар нанесе Китай на Владимир Путин. Китайските банки спряха да работят с руски пари и клиенти. Причина за това от една страна са евентуалните санкции срещу тях, но все повече става ясно, че истинската причина е желанието на Китай да запази отношенията си със САЩ и Европа. Те са много по-изгодни и се измерват в трилиони долари. От Русия Пекин получава суровини, които Москва няма да спре да доставя, защото икономиката й е притисната до стената заради войната срещу Украйна.

27

РотерДАМ

преди 1 месец

Явно SARS nCov 2, донесен от "прилепа" не уби достатъчно хора, сега войни на няколко фронта, избирателно се изтрепват хора. Намаля се инфлацията по този начин, като се намаля потреблението на всички стоки кнсе увеличава потреблението само на оръжие. Печели само този който продава оръжие, всички други губят и си плащат за да участват във войната. Често с живота си, за да могат шепа хора, да живеят добре. Зеленски е прокси на тези хора, и се справяше добре до определено време, което отмина.

26

Анонимен

преди 1 месец

Предавайте се и да приключва. Единствения ви шанс е САЩ да винподараи самолетоносачи с всичките им танкове и самолети на бирда, ама ту говорим за трилиони, така *** няма да стане.

25

Анонимен

преди 1 месец

Зеля, колко замъка ти трябват още, за да се наситеш на камънак!?

24

До 82 ОБМР

преди 1 месец

Те и преди изтезаваха руски войници,горяха ги живи ,режеха им главите ,вадиха им очите ,разфасоваха ги за органи в името на демокрацията Това че Украйна се е изтеглила сега от хартата за правата на човека не променя нищо .

23

Анонимен

преди 1 месец

"тактиката на мисирkaтa" с тези заглавия и статии е да удави читателя с пропаганда, но се вижда че не успява. Все пак накрая истината излиза наяве.

22

До Василев

преди 1 месец

Ти нормално ли си бре?Къде видя в Украйна "тактиката на изпепелената земя"май просто нямаш друга работа и драскаш на воля простотии?

21

НА ВСЯКА ЦЕНА

преди 1 месец

Русия напредва с "тактика на месомелачката". Това е особено силно изразено откакто командването на ВСУ се пое от Сирски, по прякор "КАСАПИНЪТ". У нас казваме, че сбъркан прякор няма. Та се чудя дали причината за "месомелачката" не е в самите ВСУ, както е в момента с удържането на Часов Яр "НА ВСЯКА ЦЕНА" - т.е. ежедневно се "наливат" резерви в месомеклачката?

20

Анонимен

преди 1 месец

Месомелачката бачка с руски мaтрял, но руският народ е доволен, защото плeмето напредва! Споко, мaтрял има за поне още два года!

19

Анонимен

преди 1 месец

Тоя мърляк няма ли кай да го изпере вече

18

Анонимен

преди 1 месец

А в болна Америка исляма завладя даже университетите!Англия и Франция ще трябва да се намесват.

17

Василев

преди 1 месец

Тактиката на Русия е тактиката на геноцида, на изпепелената земя , на прокуденото население, не денацификация а на заличаването на украинската нация,тактиката на унищожаването на икономиката, тактиката на Бахмут с масови гробове, тактиката на Чингиз хан, изпепеляване и опожаряване на територията!И накрая нищо не е останало от варварина Чингиз хан но от египетската империя,римската империя е останало!Агент Патрик Грейвър!ЦРУ!!!

16

Така

преди 1 месец

Щом украинците търпят Зеленски даги праща в месомелачката даси носят кръста.Няма невини в Украйна.

15

Анонимен

преди 1 месец

Наглосаксонците са пред провал,пари и железа не са достатъчни Русия да бъде поставена на колене,трябват и хора а такива липсват!

14

82-ОМБР

преди 1 месец

Украйна се истегли от конвенцията за правата на човека! Сега дупе да им е яко на руските полу човеци в украйнски плен! Ще им свалят кожата от гърба,ребра,далак,бъбрек,всичко в кофата за ***! Свърши се тая "благодарим за храната"

13

Мислете

преди 1 месец

Ако Русия действаше като Израел в Газа,да избива и руши всичко подред до сега Руснаците щяха да са на границата с Полша.

12

Анонимен

преди 1 месец

Тези не са разбрали кой минава през месомелачката, явно пропагандата в Украйна работи, и вярват че руснаците са загубили повече от милион и половина.

11

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

То останаха ли живи украинци да се бият на фронта?