52

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците измират на фронта, а жените им избягали назапад вече са бременни или имат деца от чужденци. Много нен0рмално племе, точно като нашите русофоби.

51

Укро-навоз

преди 3 месеца

На дезертиралите укронацяги дали им водят стаж докато си почиват за наша сметка? Сигурно след време ще им дадем и пенсии.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не инвестира... 35 г. под американския б0туш и без подкрепата и дружеството с Русия ни доведе до тук

49

Дават пари на съседи

преди 3 месеца

След като влезем в еврозоната съседите да имат пари и да ни изкупят недвижимите имоти по селата и българите да останат в блокове с етажна собственост в градовете

48

Анонимен

преди 3 месеца

За 1 долар в Русия можете да си купите 2 литра дизел. 1 долар = 2 лв. За 1 долар в България не литър дизел, баничка не можеш да купиш

47

Анонимен

преди 3 месеца

Изданието Die Welt пише: Германия заменя ядрената енергетика с въглища от Колумбия. Вноса на въглища от Колумбия бележи нов рекорд, като от януари до май 2023 г. са внесени около 2.56 млн тона. За цялата 2022 г. са внесени 5.75 млн тона. Какво става със зеления преход? Нали всичко вървеше по план?

46

Анонимен

преди 3 месеца

До 40, всичките младоци от ПП които и в казармата не са ходили са внуците на БКП

45

Анонимен

преди 3 месеца

До До 38 Посолството и те ли са комунисти. Ти ги искара сички са кумунисти.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Русия изпреварва Германия за втора поредна година, влизайки в петте най-силни държави през 2022 г. и става първа икономика в Европа. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Русия по паритета на покупателната способност възлиза на 5,51 трилиона долара. Русия изпревари не само Германия, руснаците живеят на по-добър стандарт не само от немците, но и Италия, Франция, Великобритания и Канада. Напред са само Япония, Индия, САЩ и Китай. Засега.

43

Берлин

преди 3 месеца

Откакто САЩ не гръмнаха газопровода и ние си мълчим, никой не иска инвестира в Германия! Не иска и на ниго да му взривят фабриката и инфраструктурата когато САЩ пожелае..

42

Анонимен

преди 3 месеца

Нашите русофоби са готови да станат джендери, да си сменят половете с каквито им кажат техните господари, но само да не са със страната на ценностите и правдата - РУСИЯ! Вие русофоби сте болни мозъци ей

41

Анонимен

преди 3 месеца

Главното е, че денацификацията си върви. Укронацягите масово пътуват към бандера, а русофобите у нас и по света 4ишкат кръв.

40

анонимен

преди 3 месеца

Докато има шарлатани в политиката, които обръщат всичко с главата надолу, капитали ще минават през България транзит.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Големи хвалби на ПП за големитени заплати и пенсии ,Албания ,Сърбия ,Македония са с по големи минимални заплати и пенсии ,да живеят мошениците ПП урааа..)

38

Анонимен

преди 3 месеца

До Нормално Ами ще внасат населени нали ес бизнеса ще плаща

37

Сектори неопределени

преди 3 месеца

Определени сектори могат да генерират страхотен приход в икономиката. Такива изявления, които не казват нищо са ми любими! Кои сектори? Румъния е вече далеч пред нас във всичко. Въобще не може да се споменава с нас, само ги спираме за пълен Шенген, в който ще влязат преди нас сами. Началото на 2000-те, имаше инвестиции, защото все още имаше кадри, обучени от соца и образовани хора. Сега всеки *** е дипломиран висшист. Иска голяма заплата и не може нищо. Тръгнаха си и други няма да идват

36

Денко Главичката

преди 3 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

35

До 38

преди 3 месеца

Значи цялото ППДБ..те всички са бивши комунисти..

34

Слава Урине

преди 3 месеца

Украинците напредват към бандера във вид на мръвки и ламарини! Слава!

33

СТРАНДЖАТА

преди 3 месеца

ЗА ДА ГЕНЕРИРА ПРИХОДИ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗГОНИ КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ.