137

Анонимен

преди 6 месеца

***, обърквате ни! Вчера пускате статия, че Русия в момента е на пика на загубите си,днес пускате статия че Украйна може да загуби войната. Моля да съгласувате потока информация с Козяк.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Нормалните хора ги е срам че всеки ден пускате брътвежите на този психясъл наркоман

135

Shark

преди 6 месеца

А така, значи признава, че Европа и САЩ стоят зад тази война. Този трябва да бъде съден като национален предател, служба на чужди интереси и виновен за смъртта на хиляди хора.

134

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 139. Ти ше кайш кво да бъркаме или не. Национален празник е 3-ти март. Ако щеш се сцепи от злоба.

133

Зеленски

преди 6 месеца

Дай, бате ракети! Дай бате самолети! Дай, бате пари! Дай, бате лекарства! Дай, бате танкове! Дай, бате муниции! Абе, бате, дай там к"вото имаш, че нищо нямаме. Фалирахме. А моите хора са по-КРАДЛИВИ и от мен. Дай нещичко! Господ здраве да ти дава, бате!

132

Анонимен

преди 6 месеца

До мисирчо Не бъркай русофилски празник с национален празник. 3-ти март е празник на русофила, деня в който той плонжира в краката на Русия и по тоя начин си начесва русофилската кpaста.

131

Анонимен

преди 6 месеца

До Аз 137. Войната започна с разпада на СССР.

130

Аз

преди 6 месеца

До Анонимен131 - Ако семейството на тоя някой е държано в дома ти тогава какво е? И ти си от знаещите и можещите за които този конфликт е започнал през 2021. Ако можеше да четеш щеше да знаеш че тази война започна през 2014-та.... Само че ти не си!

129

да

преди 6 месеца

няма вече, няма! колкото и да се пънеш, европа вече е обран бостан! и на запад като чуят зеленски и си тръскат яката!

128

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 131. Ти кат постоянно хвърляш камъни по моя дом най-накрая няма ли да ми писне и да дойда в твоя да видя каква е тая работа ?

127

Анонимен

преди 6 месеца

хаха,нали запада не участваше във войнота?

126

Анонимен

преди 6 месеца

До Василев 126. Хич, само всички, ако не броим тия локалните из Централна Америка.

125

Аз

преди 6 месеца

Няма да е срамно за Европа, но за уРкайна това ще е краят!

124

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 118 Украинците бяха нападнати, а не използвати Ако някой врезне у дома ти с оръжие и започне да стреля и граби каквото правят руснаците в Украйна не можеш да кажеш че е дошъл да те използва. Дошъл е да те убие и да заграби всичко да себе си. Използвал те е ако ти го нахлузи и след това офейка.

123

Анонимен

преди 6 месеца

Ето го, бе! Просякът Зеленски е инфлуенсър. Кибичи денонощно в интернет докато Украйна заприлича на швейцарско сирене и дроб сърма.

122

Анонимен

преди 6 месеца

Ше има ли вече "Черен влак се композира..." за демокрацията да иде да я срине Русията най сетне ?

121

Дедо Филип

преди 6 месеца

Набий ги бе! Дърпа мечката за опашката и сега "Олеле, гази ме!" .

120

мисирчо

преди 6 месеца

Вчера национален празник, една статия нямате за това. Занимавате ни с разни зюелени нашмъркани или какво било в щатите. Вие сте дъното, ***.

119

Василев

преди 6 месеца

САЩ нямат нито една загубена война до този момент, откакто са създадени като държава, , дори когато се оттеглят от някой военен конфликт или война после винаги става на тяхното и печелят!Такива са и войните във Виетнам, Афганистан и Близкия Изток, винаги накрая печелят и тези държави и територии пак остават под американско икономическо ,финансово и военно влияние!Животът е жесток селяни прости, на малкото Жуже вече са му скроили малката шапчица и просто е въпрос на време да му я надянат!Лио!ЦРУ!

118

Борислав

преди 6 месеца

Толкова ли е отчаян вече , че единственото нещо, което може да прави е да се опитва да ни вменява срам? Смешен ама много смешен 🤣