32

ВъZраждане на СССР

преди 6 месеца

Щом НАТО не жела да се върне в границите си от 1991 година, тогава Русия ще се върне в границите си от 1989 година.

31

Анонимен

преди 6 месеца

България вече е нападната от русофилските банди.

30

Нахални искаше

преди 6 месеца

Да стане като зеления президент на Украйна,който беше назначен от посолството и да получава МИЛЯРДИ ЕВРА като галения по тиквата и да изнасят суровини за САЩ без контрол за жълти стотинки.Умря с мечтата да съсипе цяла държава.

29

ДО ГАРИ

преди 6 месеца

Гари , кажи нещо за КОВИД 19 , Сина на Байдън и Био Лабораториите в Харков ?Най-доброто от тази Война е спирането на Заразата - до 2022 има загинали 50 000 000 човека на Земята . Слава за това на Руската Армия - до сега щеше да има 1 000 000 000 загинали .

28

Анонимен

преди 6 месеца

Латвия,Литва и Естония всички взети заедно е по-малко населението от колкото на България.Това е един плацдарм и натовско бойно поле

27

Путин

преди 6 месеца

85% от стратегическите оръжия на Русия са модернизирани.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Путин внимателно си избира жертвите, гледа да не са в НАТО, не е слабоумен некакъв :)))

25

Хаха ха

преди 6 месеца

И ала пугачова голям го извади - ама много бьрзо се вьрна в русия от изрел , що така не остана нали бягаше от путинАма там е никой за разлика от русия която я направи звезда заради една песен с всички облаги и привилегии

24

Истина е!

преди 6 месеца

Преди време Дмитрий Медведев зави, че Украйна е само трамплин за Русия по пътя и към Европа. Факт!

23

Интересно мие

преди 6 месеца

Интересно мие, ако Русия потопи Великобритания, САЩ и ЕС ще започнат ли 3св?

22

Жив пример

преди 6 месеца

Как да се отървем от Движещите Престъпници на Свобода,които съсипаха всичко Българско и родно.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да е страна, и няма да напада. Ако се стигне до конфликт ще унищожи, няма да напада. Само с ядрени оръжия. По Европа - предимно тактически. По Великобритания, Франция - стратегически, като страни с ядрен потенциал - там направо цялата територия на пепел. Изобщо Европа ще стане необитаема. И тогава САЩ и Русия ще трябва да вземат решение дали да се унищожат взаимно.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Русия ще спечели и ще празнуваме.

19

Мда

преди 6 месеца

Оставете човека да си говори отдавна не е звезда нали трябва да блесне с нещо да го незабравим

18

Анонимен

преди 6 месеца

Ако нападне страна от НАТО и САЩ не е защити, тогава другите членки ще си кажат, че не си заслужава в съюза, а това янките не могат да си го позволят Каспаров :)))

17

Това чака всеки

преди 6 месеца

Дезертьор който съсипва всичко родно за да се облагодетелства с преяждане на власт да се разпореждаш и продаваш националния интерес на 1 държава, автоматично се провъзгласяваш за престъпник и свършваш като такъв.Това се отнася и за АЙдуците в парламента.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Руски дипломат разкри всички карти: Финландия е осъдена. Финландия подписа собствената си смъртна присъда с отложена дата, като се присъедини към НАТО и допусна Пентагона до военните си бази. Така тя създаде заплаха за Русия и това е ясно за всеки честен наблюдател. Смъртната присъда за финландците(не всички от тях одобряват самоубийствените действия на Хелзинки и поради това някои не заслужават ужасен край, но, уви, всички са в една "лодка") беше авторитетно потвърдена в интервю за РИА Новости от постоянният представител на Русия към международните организации във Виена Михаил Улянов.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ако след като Путин спечели, а това е сигурно, държава от НАТО реши да го нападне от яд, то тогава и той ще я нападне да. Ти ко си мислиш???

14

Анонимен

преди 6 месеца

Когато Русия реши проблема с Украйна, който не е създаден от нея, а се превърна в заплаха за Русия, Москва ще трябва да реши проблема със сигурността на северозападните си граници, където Финландия ще стане новата Украйна. Да оставя в нея пистолет, насочен към руското слепоочие, Москва няма право. А да преследва фанатичната част от 5,5-милионното население на страната из горите, забавлявайки циниците във Вашингтон и Лондон, е просто глупаво. Тази огромна територия просто ще се превърне в пепел.

13

Хаха ха

преди 6 месеца

Този ми е ясен още като се снима за кампанията на герб -дпс с баце и шиши