25

Анонимен

преди 4 месеца

ПУТИН е наложил санкции на САЩ и Европа ....Забранява доставката на автомобили МОСКВИЧ и зареждане на банките им с рубли !!!

24

Анонимен

преди 4 месеца

И днес продължава бруталният тормоз на рашките по остатъците от укрофашистката сбирщина.

23

OZZY

преди 4 месеца

Простичко е бе Елче,след като пуснахме Окраина по пързалката им даваме само вакса!

22

Стоко

преди 4 месеца

Всичко е разчистване на терен, Европа се превръща във васал на Щатите, а Русия във военен и ресурсен придатък на Китай. Голямата битка ще е между Сащ и Китай в океаните, а по суша битките ще започнат в бившите съветски републики.

21

Анонимен

преди 4 месеца

След 7 часа се навършват 2 години от войната. Първите бомбардировки на братушките в Донбас бяха в 5 часа сутринта на 24-ти февруари. Сякаш беше вчера...

20

За един преятел пита

преди 4 месеца

Колко А50ки им останаха на руснята?

19

Анонимен

преди 4 месеца

Щото просяка Зе"Лю и корумпираните му съратници всичко плячкосват и продължават да точат парите от даренията. По доклад на ЦРУ 35 висши военни са уволнени за корупция. Дори са купували гориво от Русия през техни фирми. Някои са вече милиардери и милионери. Общо взето голи и боси са на фронта, а шефовете им с лимузините се разкарвали демонстративно. Подробности за корупцията в Украйна се описват от Сиймур Хърш. Кучето е заровено в корумпираните политици украинци.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Настъпва краят на държавата - kochina Русия !!!!!! САЩ и Европа, не трябва да СПИРАТ ЗЕЛЕНСКИ И Украинските войски ,да влязат в Москва и да обесят ПУТИН !!!!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Така е в Днес ве хора, трият си там, аз съм свикнал с това нещо :)))

16

Анонимен

преди 4 месеца

Последните дни ВСУ пребиват зверски руските сви.не . Още един огромен самолет ,за управление на войските е свален вчера ПУСНАХА И ТАНКОВЕТЕ Абрахам ,а след два месеца, политат 60 самолета F 16 и за руските *** ,ще стане истински ад !!!!! Ако ПУТИН не се предаде на Зеленски и Украинската армия ,Русия я чака пълна разруха и разпад !!!!

15

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Преди малко в Панаррама с Бойко гледах брутална пропаганда в полза на Украйна. Три различни гледни точки и всичките в полза на Украйна. В Северна Корея имат какво да научат от нашия водещ на Панаррама Бойко.

14

Анонимен

преди 4 месеца

ПРОФЕСОР ВИТАНОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!

13

Факти

преди 4 месеца

САЩ са най-големите престъпници и убийци! Нападнаха Виетнам и изтребиха много цивилни хора! Години наред води война с Изтока. Унищожи Ирак и създаде условия на нейно място да се появи жестоката Ислямска държава. Искаше да унищожи и Либия, за да смуче петрола им без пари, но начело на Либия дойде един много силен и хитър политик като Кадафи, който видя за какво става въпрос и поряза САЩ, САЩ видяха че Кадафи е голяма пречка за целите им и го убиха! Това е САЩ-гробар

12

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко доброволец в Украйна с ПП, Бойко, Пеевски и Чефо от Ютуб кога?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Ами по същата причина поради която преди 30 г. съдбата на бошнаците зависеше от Запада. Имаше лисабонско споразумение, подписано от трите страни. После Изетбегович се срещна с американския посланик Цимерман и стана каквато стана. Мински споразумения имаше, истанбулски преговори имаше......и стана каквато стана ...

10

Анонимен

преди 4 месеца

Какъв глупав въпрос. Съдбата на Украйна е ясна от както решиха да че целия свят им е длъжен и си тръгнаха от преговорите в Турция с илюзията че могат да победят Русия. Те територия обратно няма да вземат. Късмет ще е ако могат да запазят и това което им е останало в момента

9

Анонимен

преди 4 месеца

Въпроса е как обаче ще се помогне на Украйна да попълни дупките в армията след като мъжете свършват? С долари няма как да стане.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Защото въпреки Минските споразумения (за които лично Меркел каза, че са били само, за да имат време да въоръжат Украйна) нищо не постигнаха. Екс министър на МО на Украйна каза, че Украйна е имала оръжие само за първите 3 (три) месеца от войната. Така, че въпросът в заглавието може би трябва да е: "Защо от третия месец на войната в Украйна, съдбата и зависи от Запада? "

7

Анонимен

преди 4 месеца

Запада е ясен като бял ден,те не от вчера търсят будали който да се ръгнат между шамарите,въпросът е кога самите украинци ще се осъзнаят,че са в ролята на поредните будали?

6

Анонимен

преди 4 месеца

Tpиeм, a? Maлииийй cтpaxxxx...