95

Анонимен

преди 4 месеца

Россия и Иран практически полностью перевели расчеты в национальные валюты

94

OOoха мамашааа

преди 4 месеца

А ДЖУДЖЕТАТА ОТ КРЕМЪЛ НЕ ЛЪЖАТ! ДАЖЕ СА ДЕВСТВЕНИ! НИЕ НЯМА ДА НАПАДАМЕ УКРАЙНА! Скоро ще им счупат стъкълцето :)

93

123

преди 4 месеца

Интересно е как Русия харчи парите на своите граждани. Вместо най богатата на ресурси и с най голяма територия държава, да има е най богатите граждани и да е най доброто място за живеене, тя се хвали с най много танкове и бомби. Успеха на една държава се определя от благосъстоянието на нейните граждани, а по този параметър Русия е в ранния феодализъм

92

Анонимен

преди 4 месеца

Смърт за Урслула и ЕС барабар с НАТО.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Хазарите Менахем Мендел (Дмитрий Медведев) и Владимир Шаломович (Путин) са безпартийни Кюpветини шибaщи Руското слявянско *** обитаващо една от многото Кoчини създадени от нас Българите, но само за ВРЕМЕННО ПОЛЗВАНЕ! Време е да изпратим Путин при Милошеви, а Русия при Югославия.

90

Анонимен

преди 4 месеца

Смърт на Байдън и Зеленски.

89

Грозната истина

преди 4 месеца

Много е смешно Медведев да се прави на загрижен за парите на западните данъкоплатци, а да не е загрижен за стотици хиляди руснаци загинали заради болните амбиции на един дребен диктатор. Пари се изкарват, а човешкия живот е безценен.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Запада се прави на демократ, защото е направил световна система, която да закарва всички богатства на Запад. Там хората са доволни, че Рим ги храни и пои със субсидирана храна. Но при криза и липса на хляб и зрелища, хората започват да недоволстват и в Запада. Затова Запада не може да изпусне Господството на Света и да го даде на Китай и Русия, които на свой ред да носят благата на китайския и руския народ, а Запада да подсмърча отстрани гладен.

87

Мне

преди 4 месеца

Безмозачната биомаса са вашите креподтни ***. Ние не се лъжем и знаем че вие дте каопут

86

Анонимен

преди 4 месеца

Може да е луд който прекалява с водката, но в иззестен смисъл е прав, отричате ли това нещо :))) Винаги който има повече оръжия и власт се прави на демократ, но това дали е истина оставям на вас и течността в мозъка ви :)))

85

Анонимен

преди 4 месеца

Не може да има нормална държава, която има богатства. Появяват се Продажници, които продават на Запада концесии и всичко изтича на Запад. Китай знае това, защото е бил държава-концесия на Запада. Русия може да бъде или велика сила, или слаб суровинен придатък на Запада, който да я ограбва.

84

Про100 Киро:

преди 4 месеца

"Аз не лъжа! Просто сам си вярвам на измислиците!"

83

Анонимен

преди 4 месеца

Тоя като папагал повтаря след вожда.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Истината е, че вий лъжете вашите хора, европейските лидери лъжат нас. Заедно сме излъгани.

81

223

преди 4 месеца

Всеки долар, който запада харчи за възспиране на руската агресия е инвестиция в бъдещето на човечеството и прогреса на нашата цивилизация.

80

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците винаги са имали възможност да направят нормална държава с богати и проспериращи граждани, все пак в златна мина газят, но управляващите не са им стока, разплути олигарси и от другата страна бедно население, нямащо право на глас и бащицата/императора/царя каквото каже. Крепостни селяни.

79

аааахахахааааа

преди 4 месеца

Абе мушморок, никой не ви вярва бе нашто момче.

78

Оффф

преди 4 месеца

Значи всички лъжат само тоя и дребния са прави.Руска дебилност.

77

Анонимен

преди 4 месеца

Германия искаше Украйна, Беларус, Прибалтика, Крим и Кавказ и мирен договор с Москва. Какво толкова е станало сега? Защо Русия пак не дава Украйна и Беларус и Крим? Германия ще ги вземе по добрия начин сега. С пари и подкупи и доброта към местните ***. Той, Хитлер, сбърка с насилието към местните ***.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Същите лакърдии слушахме дни преди да нападнат Украйна. Гнсно племе.