32

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо за град Маринка няма ли да драснете? Украинците здраво контра отстъпват вече.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Аха ха хааа.НАТО не щял да издържи при война с Русия.С тая Русия,дето бере душа.Дето се омаза като пепелив тумбак.Смешници от ***

30

Анонимен

преди 9 месеца

И това при положение, че никой не ги заплашва с нищо... Алчни *** от ВПК и паркетни хрантутници с лампази. Едни събирания да похапнем и да поплещим глупости. Това вече е извън всяка вяра..

29

Анонимен

преди 9 месеца

По начало партизаните от държавна сигурност, уж бивши са нищо правещи с пенсии на 3000 лева. В България управлението е от мутри-борци-комунисти. Бившата номенклатура е "приватизилара", тоест разбила и обрала Българския данъкоплатец! Очеваден селя нд ур като Т.Живков е лицето мутра Бойко Борисов!, сол та шака на Ахмед Доган!!

28

Петров

преди 9 месеца

през Втората световна война немците имаха 10 милионна армия и пак ядоха пердах от Русия, какво се пенят че сега щели да събират няколко хиляди не знам

27

до Истината

преди 9 месеца

Да бъдем точни Украинската телевизия 1+1 без да крие обяви 1 178 000 убити и безследно изчезнали украински войници. А от днес може би най укрепеният град Маринка падна и вече е под Руски контрол. Авдиевка е на предела на силите си и той е готов да падне. Маринка и Авдиевка са гръбнака на Украинската защита тези два града в продължение на 8 години са изграждани като тежко укрепени градове.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро армии няма да са нужни. ДАРПА разработват терминатори и робокопи, които ще заменят живите войници.

25

Петров

преди 9 месеца

Кумунистити съ виновни ще, казаха демократите от село Пъдарево

24

Петров

преди 9 месеца

да изпратим безстрашните боката, тагарев, монката паси, кире канадецо, денков професора и други закалени воини срещу русия и да не си ги искаме обратно. един от тях струва колкото 20 евровоини с наднормено тегло от добър европейски живот

23

Само да вметна

преди 9 месеца

Та от самото начало след 1989 г,до ден днешен,минаха много правителства като на СДС,БСП,ЕДСВ на Мадридският крадец,па после на МутроКомуниста който е и до днес! Та тези правителства се " осланяха" на идеята,че Американското НАТО ни " пази"! И не е нужно " ново оръжие" на България! През годините се оказа,че НАТО изобщо Не ни пази а контролира! И днес Европа Изобщо не е въоръжена с нова бойна техника! " Лозунга" България е в НАТО и ЕС,не върши работа вече! Ние сме Голи като пушки!

22

фф

преди 9 месеца

ХАХАХА Путин ли е Наполеон ?!! Или Шойгу ? ! Или Катъра ???АХАХА няма такъв виц

21

Влади-Мир

преди 9 месеца

Една армия се нуждае от закалени бойци, от традиция, че предците и са унищожили всички империи до сега и да знаят че могат да унищожат Света за 30 мин!!!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Русия няма да издържи на войната в Украйна. Европа не я мислете.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Тук много неграмотни руснаци пишат!

18

Дефакто

преди 9 месеца

Когато Наполеон чакал руснаците на моста пред Париж, те минали под моста!

17

Само да вметна

преди 9 месеца

Изобщо не съм чел глупостите ти Нелка! В началото след 1989 г,държавите от Бившият Соц лагер.Едно от " изискванията" на САЩ,за да бъдат приети в НАТО,беше да се " обезоръжат" сами! И го направиха ! То рязане на танкове и самолети " падна" тогава! -:( Днес Европа е е още с Калашници и стара техника от времето на СССР! Виждане я на " парадите"! Русия не е спирала да се осъвършенства с ново оръжие! И е достоен противник! Едно е сигурно,че няма да тръгне срещу Европа! Колкото и да лъжат САЩ!

16

Истината

преди 9 месеца

1 млн. укропа са вече под земята. Това го казва украинската телевизия. Или пак руска пропаганда?

15

Анонимен

преди 9 месеца

С един удар по кримския мост, всичко приключва! Защо е това бълтавене?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Ако видите слънцето да изгрява посред нощ, спокойно. Това значи че свободния свят е победил Русия ;)

13

Нейцел

преди 9 месеца

На целия Свят е ясно, че щом сили като Наполеон и Хитлер бяха разглобени на части в Русия, то хибридната нацийка от 20 минутки наречена с името на цял континент няма как да постигне фрагментирането на Русия ;) Всичко друго е пиккаене срещу силен вятър :)))