24

една жена

преди 1 година

До Спокоен 22 Стига сте писали глупости! Тук е такова блато, че си правят каквото си искат. Не забравяйте, че самообесиха проф. Раданов. Не става въпрос за неграмотна тълпа, а за хора, на които им писна да живеят в страх и беззаконие.

23

Лекар

преди 1 година

една жена, абе баш си е заради к у р ви те

22

Анонимен

преди 1 година

Имаш проблем, че хората не искат истанбулската конвенция, създаваш проблем с чаллгарката Дебора, раздухваш го по всички медии за реакция от обществото, после идва желаното решение на Кирчо и Кокорчо да въведат ИК.

21

Анонимен

преди 1 година

Георги е наше момче . Както Алексей П . Полежа в ареста нама и месец и после му платиха един милион обезщетение. Същата постановка евроатлантическа

20

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Много филми ти гледаш. Офраничелто без 2 лева, може да е всякаккъв, ама ще те сгъне 3 пъти и ти ще си булката, че даже и парички ще си делите.

19

Спокоен

преди 1 година

Цялата история ссмърдеше от самото начало. Тя познала насилника по парфюма ?!?!?! Защото той много обичал този парфюм. Друга е глупотеевината. Изкараха сума семпли хорица по протсти, бе съдебни лекари, прокурори и съдии премахнаха от работата им. Натиска на безграмотната тълпа е страшно нещо! И повярвайте, не води до интерес на никой.

18

Анонимен

преди 1 година

Кифлетата на тази възраст са непредсказуеми. Изтървана работа.

17

Анонимен

преди 1 година

Едно е сигурно, лицето й не е обезобразено(от клипчето й, след въпросната случка, се вижда)! Това навежда на въпроса, кое друго е лъжа.

16

Анонимен

преди 1 година

Много филми гледате. Охранителчето без 2лв. в джоба е булка отдавна и тепърва ще му се радват в затвора. Сега арестантите и служителите на ареста го правят булка, но истинската сватба ще бъде като влезе в затвора. А затвор ще има 100%. Междувременно булката си мизерства в ареста.

15

Анонимен

преди 1 година

Организирането и провеждането на действие/действия от страна на политически организации, държавната власт и нейните институции или специалните служби, респективно разузнаването и контраразузнаването на страните, насочени в посока постигане на предварително набелязана/и, най-често политическа/и цел/и.

14

една жена

преди 1 година

До Лекар 12 Всъщност, ни притискат, заради сводниците и пияните садисти.

13

Анонимен

преди 1 година

И тоз ги изтърваха . Не хвнаха и кой хвърли пиратката на каскета нито кой уби трайктора нито брата галев .В ченгеджииница следователница и прокуратурата имаме едни заплатаджии на доживотни ясли без да дават резултати . Ама да не ги сменят щото са ,,гении незаменими ,,

12

една жена

преди 1 година

Да намерят кой е, ако не е той. Не просто да го пуснат и нищо.

11

Лекар

преди 1 година

За една "завой на италиански" ще пробутат инстанбулската конвенция и никому ненужните феминистки гракнаха

10

Чакайте сега

преди 1 година

...писаха, че е намерено И макетното ножче, захвърлено и увито в нещо. ТАМ СЪС СИГУРНОСТ ИМА ДНК. НО ДАЛИ е само от Дебора или И от извършителя? Ако няма - нищо не може да се докаже в съда. Вероятно е пипал с ръкавици. А по дрехите Не е задължително да има ДНК, тъй като НЕ хвърчи кръв при подобно рязане, а само тече. Тя не е сигурен свидетел, тъй като е била в безсъзнание и само за секунди го е видяла кой е. Май няма да могат да го осъдят който и да е.

9

Анонимен

преди 1 година

Ей, да бе! Той даже изобщо не е бил там, дори не е имал връзка с нея, пък и изобщо не я е виждал през живота си, бе! Брей...

8

баба мара

преди 1 година

адв номера женен мъж с дете какво прави с ученичка я стига с тези прос-то-тиив затвора това е болно момче ще уб ие някои еи така на маитап

7

Анонимен

преди 1 година

То си личеше, че е активно мероприятие за въвеждането на Истанбул ската конвенция под друго име.

6

Казах!

преди 1 година

Предлагам да го убият, ако после е невинен ще му се извинят на гроба!

5

Кире

преди 1 година

Сега да не се окаже, че няма такава Дебора. Ей разсипаха я тая държава...