27

Даскал Кольо

преди 11 месеца

Ей, неграмотници от "Днес. бг", то е ясно, че тиражирате лъжи, но поне си оправете заглавието на статията! Пише се "разрасне", а не "разсрасне".Още малко и ще напишете "раз- сране"

26

От къде на къде

преди 11 месеца

ще се разраства до балканите? Да не би да снабдяваме Украйна с оръжие и боеприпаси?... о, я чакай малко!

25

Public enemies

преди 11 месеца

С риск да се повторя, укрите на Зеленски отдавна са на привършване, най-много неадекватни поляци фашисти да се включат в тази война, никой друг здравомислещ няма да се намеси, а стигне ли се до България , милиони ще се вдигнат и ще изметат *** на власт избрана от няколкостотин хиляи избиратели, Боко, Киро и Кокоро.

24

Василев

преди 11 месеца

В момента войната се води на Балканите и тя е хибридна!Води се ожесточена хибридна война за България, като най-слабото звено в ЕС и НАТО, и бивш най-верен сателит на СССР!Закона Магнитски, всички служебни правителства на Радев, коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ, нововъзникналата партия Възраждане,всичко това е следствие от хибридната война война, която е жестока в пропагандата, финансови институции и икономически геостратегически тайни фирми и проекти!Влезем ли в еврозоната и България става цивилизована!ЦРУ

23

666

преди 11 месеца

Да слушаш военни?!! Виж ми окото...Всички военни са откачени

22

До 8

преди 11 месеца

Вярно е ! "Стига с тая Украйна!" Нека видят как живеят българите в домовете за стари хора, за хора в неравностойно положение, в болниците, ....

21

Вагнер

преди 11 месеца

Следваща задача Варна и околията да защитим нащте интереси

20

Анонимен

преди 11 месеца

Те нас нема да ни нападнат, но се чувстват предадени от българите, от най-верния им съюзник се оказахме най-верния съюзник на янките, та те дори отказаха на Живков предложението да бъдем 16та република на СССР, но това е сегашното положение :))

19

Агент 00 (wc)

преди 11 месеца

Браво на нашите служби! Аз предлагам незабавно да нападнем Русия, за да не се налага да водим война!

18

mazen

преди 11 месеца

1:1 опорките на тукашните продажници и техните господари от масква.

17

Анонимен

преди 11 месеца

българските поцелуйковски служби какво могат да кажат освен нелепица след нелепица. Закриването на тези псевдослужби им е наложително! Там е пълно с московски агенти, до един са путинофили!

16

Фуражка фейк

преди 11 месеца

Явно Фигуранта така им е наредил да говорят, следвайки инструкциите от Решетников и Москва...

15

До 13

преди 11 месеца

Ами Орбан защо не налага санкций на Русия и те ли са русофили човека си гледа интереса на народа

14

Вов

преди 11 месеца

Ц ц ц , виж ти, нашите служби са голяма работа

13

Питали Радио Ереван

преди 11 месеца

Защо България е най-зле от всички държави в ЕС !?..... Щото има най-много русофили като Възраждане , БСП ,че и президента - отговорило радиото...... Но това всички го знаят, моля не задавайте повече такива глупави въпроси !!!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Стига миша трополтия, ами си гледайте работата!

11

Анонимен

преди 11 месеца

То от американското посолство може и Кулеба да ни сложат за премиер да не мислите че някой ще се обади робски народ ще си мълчи

10

баба мара

преди 11 месеца

затова воината трябва да се спре никакво оръжие повече преговори и мирчерно море зона на мира и дружбата 78 години европа живя в мир и сега зарадиам алчност за печалби ще страдаме всички това трябва да приключи по наибързия начин

9

Продьлж пеша

преди 11 месеца

Я службите да кажат за оня доклад - за евтиният газ на петков през конкретни посредници , това ни е по любопитно

8

Анонимен

преди 11 месеца

Стига с тая Украйна. Какво ще правим с нашите проблеми? С нашата мафия? С нашите агенти? С нашата корупция? С нашата простотия? С нашата безизходица? С нашите неработещи съдебна система, полиция, администрации, министерства, правителство, парламент, общини? А какво ще правим? Туй е по-лошо от война. Вече 33 години разграбване и убийства. А какво предлагате за България? За войната по пътищата, за простотията човешка? А? Отворете си очите и стига с тая Украйна.