79

Анонимен

преди 1 година

До Ненормалност. И правилно !! Кво само ми реват тия разноцветни за дискриминация ? Мене ми омръзна да им гледам разноцветните филми с ни един бел вътря или ако има е лошав. Дискиминация !!! Расизъм срещу белите !!! Да напраят филм за Джордана като бел !!! Обаче безполов.

78

Георги

преди 1 година

Актрисата е сладка. Искам да гледам шоколадки. Стига вече с едни и същите бели, бонбонени хани-монтани.

77

Я

преди 1 година

Все едно да направиш филм за Обама изигран от Том Ханкс

76

Анонимен

преди 1 година

Очаквам фиилм за Айнщайн, където той е нигро. Стана наистина малоумно и противно до неизмерима степен вече!

75

йесфликс

преди 1 година

абе почерняла е от слънцето кво толко :)

74

Таня

преди 1 година

Ами не го гледайте, като не ви харесва. Продукцията е частна и парите са си техни. Ако е на загуба, пак си е тяхна загуба. Не знам защо всеки се опитва да дава акъл какво да правят другите с техните си пари.

73

Ненормалност

преди 1 година

Аз съм супертолерантен, но тези работи като Черен дядо Коледа, черен Иисус Христос и черна Клеопатра прекрачват всякакви граници на логиката и нормалността. Това е все едно да има филм за Майкъл Джордан и да го играе Том Хенкс.

72

Анонимен

преди 1 година

Това обяснява защо се е къпала в мляко - искала е на стане бяла африканка

71

До 75

преди 1 година

Такъв етнос като македонец, никога не е съществувал! Древната държава Македония е гръцко царство, а Александър Македонски и Клеопатра са гърци.

70

Анонимен

преди 1 година

До Мнение 86. "Македони" гръците по това време са викали на чужденците.

69

дум спиро ле

преди 1 година

До Стефанос Циципас Ако си признаете,че вие гърците сте причина за глобалното затопляне,и направо ви признавам,и ще се погърча!:))))))))))))))))

68

Анонимен

преди 1 година

Отидете да кажете на някой египтянин нига и ще ви клъцне зелката!

67

Мдааа

преди 1 година

Клеопатра трябваше да бъде изиграна от ромка, така щеше да е по-достоверно, отколкото от африканка.

66

Анонимен

преди 1 година

Вижте ся...ено време преди да се образуват расите сите са биле матови, къдрави, църнокоси...така че...обаче направо да беха я направили неандерталка за да нема мъркания. И без друго никой не знае какъв цвят са били. Обаче се явява и друг проблем пред Нетфликса - дискриминация по полови признаци. И ко прайм ся ? Да я направят неандерталка-джендъраст от 36-ти неандерталски пол.

65

Анонимен

преди 1 година

До британски учен:То и азиатците не са бели, но не ги причисляваме към афро расата.Да, вероятно е била като днешните египтяни.Нали си е избелвала кожата? Имала е вероятно леко по-тъмна кожа от бялата, но да е афро-американка е комично и тъжно. Това е друга раса (африканската).

64

Териториален

преди 1 година

Чернокожите да не се чувствали дискриминирани...... Ми утре ще ревнат ,че наистина е черна .....

63

има

преди 1 година

До До 38 Христос е съществувал!Запазена е кореспонденция между римската власт и Пилат Понтийски!Христос е бил нисък мъж,на около 50 години,леко прегърбен и плешив!Това описание го дава агент на Пилат!А той го препраща на римския сенат!Историческите описания от онова време нямат нищо общо с реалноста!Не забравяй,че църквата е политическа организация както днешните политически партии!Нормално е да си приказва каквото и отърва!

62

Анонимен

преди 1 година

До Стефанос ЦиципасОрфей е просто легенда, няма доказателства, че това е бил е реален човек, все е едно да твърдиш, че Зевс е реална историческа личност - пълни глупости. Но според повече гръцки автори, той е тракиец. А по онова време никой не е чувал за българите и България, ние идваме по тези земи след 1000 години, и никой никога не е твърдял, че Орфей е българин.

61

Шебек

преди 1 година

Англичаните продължават към упадъка...

60

Христо Христов

преди 1 година

Какво ревете? Нали гласувате да ви управляват американци и да живеете с американки ценности? ПП. Той Тиквата преди 10 тодини още ви каза, че сте про'с'таци.