76

Анонимен

преди 1 година

7 реактор в Козлодуй ще е нак-малко 80 милярда лева ако го строи сАщ което знчи удвояване на вънпния дълг и на цената на тока после. Задължително трябва да се построи АЕЦ Белене от Русия с купените реактори едва за 5 милярда лева.

75

do 77

преди 1 година

и е прав

74

Анонимен

преди 1 година

лелеее, колко анти български *** драскат тука! бе, вие нямате ли в главите достоинство? Само евро - атлантически бръмбари и червей за обяд...

73

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Сина - синко, ти като си налапал до сливиците увисналия Путинов със се дисагите да не си се споминал?

72

Яаааа?!?!?

преди 1 година

Имали сме топки да си отстояваме интересите... Само дето първо продадохте България за 30 сребърни ка и вече е късно за спасяване на държавата!!!

71

G.I. Joe

преди 1 година

Човека на Решетников какво друго да каже?

70

Ти да видиш?!

преди 1 година

Те ни спреха газта,а ние ще ги пазиме в ЕС да не ги санкционират,как ще стане тая ?!Лелееее!!!!Веднага да си стяга куфарите и да лети за Москва тоя!!!!!ВЕД НА ГА!

69

Сандо

преди 1 година

НС няма правомощия над служното правителство и тое е много ограничени възможности. Противоконституционно е служебното правителство да прави такива стъпки! Рано или късно ще висят всички по затворите, кой за кражи, кой за предателство, и да се радват ако няма отното Народен Съд

68

Анонимен

преди 1 година

Не го харесвам ,но тука е 100 процента прав.Що трябва да купуваме от Уестингхаус ?Или пак някой ще се облаци,като с газа.Вкарване на руски ,чрез посредник .

67

ОСТАВКА!!!!

преди 1 година

Радев=Лукашенко

66

Анонимен

преди 1 година

От 9 години Украйна не е взела и един грам руско ядрено гориво и централите им работят, но според руския агент Радев България не може да налага санкции на агресора Русия. Радев ще се бори срещу санкциите дори и ако Русия нападне България, дори ще помага на руснаците да убиват българи.

65

fd

преди 1 година

Радев да не се окаже някво скрито късно *** на Бай Тошо?

64

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 59 - почти съм съгласен! Това е жестокото положение до което всякакви комунистически предатели докараха българската армия за 30 "демократични" години. Вземи Крушовската - и сега като говорим за покупка на оръжие - веднага се "загрижва" за пенсионерите. Пука и на нея за нещастните хорица. Единствено и само обслужват Масковската линия - България - бедна, без гордост и чест и невъоръжена - както на Путин е потребна. Е това прави 30 години петата колона на Путин в Родината ни.

63

Nqkoi

преди 1 година

Преди няколко месеца Херо Мустафа управляваше държавата, сега Митрофанова! И двата периода са пълна катастрофа за България! Ама така ще е докато не мислим за националните интереси и продаваме себе си и родината!

62

bbb

преди 1 година

До Лаврентий БерияБългария повече с нищо не трябва да подкрепя Украйна, достатъчно помогнахме и на украинските бежанци, и на Украйна - с 500 млн.лв., и оръжия им дадохме, сега се чува че и жива сила можеби ще трябва да им пратим. Като искате да подкрепяте - пушката и в Украйна, и без това не им стигат войниците на фронта.

61

Приятел

преди 1 година

България не може да приема никакви санкции срещу Русия. Просто защото българите са благодарни на тази страна. Дори и президентът Радев започва да я разбира политиката. Честита да ти е, г-н Румене. Новата 2023 г. А пък, останалите политически лидери нека да си живеят в миналото и с бюджета за старата 2022 г.

60

Buba

преди 1 година

До АнонименБраво и никой НЕ трябва да държи оръжие, каква мобилизация, куршум в челото на призовкаря. Съвременните мъже си имат семейсво за гледане и живот за живеене, няма баламми да се трепят, като хохлите за на някой си интереса.

59

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СВОБОДА! ДОЛУ ДЕМОКРАТУРАТА НА ФТАНК-МАСОНСКИТЕ ЕС УБИЦИ! ДОЛУ ЕРДОГАНСКИЯТ СЪЮЗ! НАПРЕД ,РУСИЯ! ТОВА Е ФИНАЛНАТА ПРАВА ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЗАПАДНАТА ПЕРВЕРЗИЯ ! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА ЕРДОГАНОВИЯ СЪЮЗ!

58

Анонимен

преди 1 година

Абе я не ми се правете на интересни,тук става въпрос за сигурност.Нещо големи ядрени физици се явиха тука.Или взимате пари от НПОтата да дращите?Другото гориво е несъвместимо с нашите реактори ,ама какво ви дреме на вас,нали не живеете тука.

57

Кекъл

преди 1 година

И тоз преди време беше на площадите и вдигаше юмручето там. Казваше, че бил безстрашен и че един президент трябвало да бъде сред народа! А къде си сега бе, Рундьо?! Хайде излез сега на площада да те видим