55

абе

преди 1 година

когато руснаците бомбят рисувате плачевни, ужасни картини, когато украинци бомбят подскачате от радост че умират хора - медиите сте толкова продажни и жалки...

54

Анонимен

преди 1 година

До 51. Да си чул някой да се извинява? Няма и да чуеш. Война е. Тия щом са в блока значи са поели риска. Аре у лево с тия сълзливи изторийки.

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Русия няма нужда от извинения за престъпленията на ФАЩ и укронаци копоите им.

52

КУБА

преди 1 година

Когато през 1962г. руснаците разположиха в Куба ядрени ракети, американците се *** и вдигната патардия до небесата, щеше да има война ако руснаците не ги бяха махнали. Значи до САЩ не може да има ядрени ракети, ама до Русия може, двойните стандарти на западния свят. Яжте си сега супата.

51

Гиб Мелсън

преди 1 година

Кот ще да става. Нали не е на нашите глави. Да пращаме още оръжия на Украйна. Да пращаме оръжия. Да пращаме. Не сме сеирджии ама нека да видим кво ще стане ако пратим още и още оръжия и боеприпаси. Ние сме за мир, ама мир с оръжия, с боеприпаси, със снаряди, мир с ПВО, мир с калашници, мир с гранати. Да пращаме още и още, и да видим колко украинци ще останат накрая.

50

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ИЗБИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЦИВИЛНИ В ЧЕЧНЯ,ГРУЗИЯ,СИРИЯ,АФГАНИСТАН,УКРАЙНА! ДОРИ ПРИ СТАЛИН ИЗБИ МИЛИОНИ РУСНАЦИ!БЛАТНАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!

49

Анонимен

преди 1 година

Няма извинения за тези престъпления! Руснаците пак ще фалират и ще просят...

48

Анонимен

преди 1 година

Пак пропаганда ама с цел да предизвиква съжаление. Хич не ми дреме. Пет стотинки не давам за Украйна и нейните жертви. Да се жалват на Зелката в бункера.

47

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че ракетата е украинска ПВО ракета, не руска. Даже високопоставени украинци го признаха.

46

Анонимен

преди 1 година

Това е голяма трагедия че умират хора, и от двете страни и военни и цивилни. Но Украйна сама си пое риска. Русия още 2021 година декември обяви, че Украйна и източна Европа е в зоната на влияние на Русия и там ще действат правилата на Русия, иначе ще използва военно технически средства. И го направи. Украйна беше предупредена, тя сама направи избора си. Източна Европа също е предупредена.

45

ЯКО

преди 1 година

Руснаците не само ракетите са свършили, но и нали уж бяха само 2% от световната икономика, много яко как тези 2% разказаха играта на целия западен фашистки свят. ХАХАХАХАХАХАХАХАХ

44

Анонимен

преди 1 година

А в Донецк разказват ли?

43

Анонимен

преди 1 година

Стига бе! Нали Русия още лятото беше свършила ракетите, Урсула се кълнеше в Европейския парланент че Русия е остабала без ракети и финансовата и система е рухнала а цялото reйско войнство евродепутати и аплодираше на крака!

42

КОКО

преди 1 година

Когато живи изгаряхте хора с български произход не равахте а? Сега палачинката се обръща. Гребете с пълни шепи от това, което Ви поднася живота.

41

ЯКО

преди 1 година

Докато укрофилите тук пишат ревливите си исории, украинските фашисти продължават губят населени места в Донбас. Обкръжени са още няколко града.

40

Анонимен

преди 1 година

Така е като свалят с кървав преврат законно избран президент

39

Анонимен

преди 1 година

Всички които са участвали в атаката ,на пилоти , командири се знаят трите имена, адресите, семействата .Това не е моя измислица ,украинците не прощават.

38

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 20 Злоупотребата с белия прах е вредна ,води до делириум ,човек престава да мисли и започва да си фантазира.....и ето Путин сложи край на това..... на кое да не би сега да са по малко избитите които нямат никаква вина затова какво е било и изобщо дали е било. 4 700 деца и как са избити отровени ,обесени удавени

37

Анонимен

преди 1 година

толко трогателнои преведено с машина без редакция с правописни грешки... поскам салза...

36

Анонимен

преди 1 година

В Днепър оцелелите разказват, а в Давос елитарните се припират за доставките на танкове за бендеро-нацисткия киевски режим.