86

бай Ставри

преди 1 година

Всякой рашкой на заднам прашкой будет налапает балшой галавой

85

ГулюГулю

преди 1 година

Даваи trolе атлантически ако щеш и двеста минуса ми тури нищо няма да промениш, американските калинки живеят от убииства и кражби. Вън Американците от България!

84

Анонимен

преди 1 година

Казали им да не ползват мобилните телефони с те умниците точно обратното! Искали са да покажат на домашните в Русия каква перална ще им донесат!:)))))))))))) Само руснак може да е толкова порядъчно умен!:))))))))))))))

83

ГулюГулю

преди 1 година

Това са Американците убиици, живеят на гърба на мъката и смъртта на хиляди. Така се поддържа лукса и блясъка в Америка със смъртта на хора.

82

Анонимен

преди 1 година

Тяхната ccмьpт е спасила качествени хора украинци!

81

Бате Гошо ти си

преди 1 година

Голем убиец бе ! бъди сигурен ,че Путин няма нужда от акънлия като тебе и така или иначе я има тази опция за която много добре знае и НАТО !

80

Анонимен

преди 1 година

Абе тоа на снимката с гoлиа кeлeш, де сай навел, путин ли а, или изпуснал маршруткътъ? А? Важно е неговото присъствие и подкрепа! Ако беше за рязане на лента щеше дай там и усмихнат!

79

Анонимен

преди 1 година

Съветската армия се захранва главно от газове!:))))))))))))))

78

Анонимен

преди 1 година

скоро шайката укронацисти ще трябва да ползват вазелините

77

Хайл химарс

преди 1 година

Украинците освен черни чували трябва да почнат да раздават и награди Дарвин на червените шушляци.

76

тезуи убитите

преди 1 година

Щяха да убиват във Украйна ! И новите нека да знаят ,че отиват да убиват и тях да ги убиват !

75

Анонимен

преди 1 година

струва ми се,че с тая простотия хохълите "настъпиха мотиката".Няма да се очудя ако тия дни влязат в употерба тежките бомбардировачи и да не осатнат електроцентрали и мостове.До сега руснаците ги жалеха,но укрофашистите не трябва да бъдат жалени

74

Анонимен

преди 1 година

Съветската армия търси спешно перални машини, прахосмукачки и български шумкарчета, много спешно!:))))))))))))))))))

73

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама след като бойците на РФ "се бият няколко седмици за една единствена къща", не е ли вече време да дойде добрата стара комбинация 3 в 1: тежки бомбандировачи, белият фосфор и солцепеците, а след тях да се появят и гаубиците на самите улици, за по-сигурно... Така де - няма къщи, няма химарси - няма проблеми. Отработена тактика от 1945-та. Като стане това в Бахмут и Авдеевка, такова ужасяващо бягство ще се заформи, че нема настигане

72

Бонго Бонго

преди 1 година

Нямат работа там.Жертвите са и от двете страни стотици хиляди...Путин на въжето

71

Джугашвили

преди 1 година

Мразех руснаците, защото не съм руснак, но не можах да ги избия всичките. ДНЕС товаришч Пудин пое щафетата. Да му пожелаем успех в начинанието.

70

USAСУПЕРКИРО Е НОФ

преди 1 година

Лилипутин е виновен за този провал.Некадърен, надменен , Итъп терорист.

69

е ?

преди 1 година

Вместо пералня или хладилник - труп в чувал. Как няма да са гневни поръчителите

68

Анонимен

преди 1 година

Смеееешковци Руските сили бият Украйна като маче у дирек а сащ, НАТО и ЕС само скимтят. Така и не го видяхме това НАТО яде ли се пие ли се или само го евават. НАТО е срещу малки държави без армия ракети и ПВО. Срещу Русия не става баце то за Северна Корея им киселее гроздето вие ми разправяте фантастики как НАТО само ако се намесило. Ами хаде де от кога чакаме да видим ама нерде Ямбол нерде Стамбул. Едно е да биеш Сирия, Либия, Афганистан и Ирак друго е да се изправиш срещу Русия.

67

Darth Путин

преди 1 година

Ден ... не помня вече кой от 3-дневната военна операция:Настатих мобиците да спят въртху мунициите да ги вардят. Хем спестявам от охрана , хем ще спят момчетата спокойно....Аз си оставам велик стратег !