80

IQ 3.14

преди 1 година

лелче, свещи да си купувате с парите от платените с рубли статии

79

ред стар

преди 1 година

САЩ е държава терорист! Разрушаването на жилища и убиството на цивилни няма да предоврати разгрома на проамериканската украинска ***. На САЩ ще им се наложи да се саморазпаднат в опит да избегнат загаубата на паритет.Тексас ще бъде пръв..

78

Papua New Guinea

преди 1 година

Everybody hates Russia.

77

Анонимен

преди 1 година

Украинските войници в Запорожие панически отстъпват на запад или се предават на настъпващите Руски части. За 24 часа над 2000 украински войници са се предали на Руската армия.

76

IQ 3.14

преди 1 година

Няма "енергийни обекти" има цивилна и военна инфраструктура.

75

Анонимен

преди 1 година

Санкции а през границата с Китай в Русия влизат каквито стоки си пожелаеш.Китайските автомобили са най продавани и много евтини.Телефони, електроника,телевизори.Направо пещерата на Али Баба за какви санкции става дума не е ясно.

74

Анонимен

преди 1 година

Защото руските сили търпят поражение след поражение на фронта, взеха да целят цивилни обекти.

73

Явно трябва да почва

преди 1 година

То може и да трябва, обачето също така явно не им е по възможностите..

72

white star

преди 1 година

Русия е държава терорист! Разрушаването на жилища и убиството на цивилни няма да предоврати разгрома на руската ***. На русия ще и се наложи да се саморазпадне в опит да избегне плащането на репарации за разрушенията и убийствата.

71

с обсег до 500 килом

преди 1 година

Докато стигнат до Украйна, фронта ще е изместен на 600 км от руската граница

70

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво се радват рашките. Урките умишлено не бомбардират руско население. Явно трябва да почват.

69

Анонимен

преди 1 година

Много специалист много нещо тук.... Какъв е до момента резултата от ден и половина ракетни удари по Окраина- Загуба на електромощност 15% и топломощност 30% - демек 8.3 Gw мощност. Тази мощност е сравнима с това, от което имаха нужда през зимата на 2021, и тогава се покри от атомните центарали. Сега обаче, Запорожие я няма в ел мрежата на Окраина, а тя дава около 30% от енергията на таз територия - а денят още не е свършил. Точно след пет дни на такъв интензитет, енергийна стурктура ***...

68

Анонимен

преди 1 година

Армията на Украйна си върши работата на фронта..Ако под си върши работата означава търпи жестоки загуби на жива сила и бойна техника, несъмнено си прав..

67

Рушката армия

преди 1 година

.. е нас не до гонят..

66

Анонимен

преди 1 година

Пpocтите русофили напълниха пaмперсите от радост, която ще трае много кратко... САЩ изпраща ракети на Украйна с обсег до 500 километра... Ще хвърчат руски кратуни по площадите в Paшистан.

65

хаха

преди 1 година

"В централната Днепропетровска област украинските сили свалиха днес четири руски ракети, каза губернаторът на региона Валентин Резниченко" - Та с какво укрите свалят руските ракети? Със С-300 или с ловни пушки? Ето от къде и С-300 удрят по цивилните обекти в Украйна.

64

Анонимен

преди 1 година

До напролет Украйна вече няма да съществува и идва ред на краварският клоптор с колониите да се разпадне

63

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно безсмислени удари... Армията на Украйна си върши работата на фронта за разлика от кремълските терористи и фашисти. След няколко дни в Русия ще разберат, че е много лошо да се пуши на определени места...

62

Анонимен

преди 1 година

До 67, както казах, днес риториката ти е само в бъдеще време. Херсон ще го гледате само на картата в състава на Руската Федерация. Поздрави от дядя Вова! Ха Ха ха ха ха ха

61

Простак

преди 1 година

Москва на вярва на сълзи. Очаква се да си отмъсти. Оптични кабели под океана, тръбопроводи под водата, сателитите в космоса. Имат си работа хората.