15

добре бе Радев

преди 1 година

Като го играеш много умен със какво ще ни спасиш от ядрения армагедон !

14

ДБ = Демокр. Укрия

преди 1 година

НЕ ХАРЕСВА ТОВА!! Хахаха

13

Евала Радев

преди 1 година

Добре че имаме един нормален и мислещ политик. Ако бяха Пасито или Плевенлиев първо щяха да се начуркат от кеф че са им дали писалчица в ръцете и после след като подпишат щяха пак да се начуркат от кеф колко са велики и как добре облизват евроатлантическите телесни части.

12

Сегашната конюнктура

преди 1 година

В тези условия Русия определено ще е в позицията да пренапише новата рамка за сигурност в Европа и дори Евразия. Но първото условие за това е да спечели войната в Украйна. А какво значи това?
 Пълна, безапелационна победа в Украйна и изринване на неонацистите и техните национални герои, Бандери мандери и другите убийци.

11

Анонимен

преди 1 година

Браво и от мен.

10

Натовеца

преди 1 година

Браво на Радев !

9

Добре че е Радев

преди 1 година

че евроатлантическите голобради скопени момченца щяха да подпишат даже с по 3 подписа. Каквото им кажат от посолството това подписват.

8

Анонимен

преди 1 година

До До А,насмъркана мутра ,,,

7

Анонимен

преди 1 година

Страна във война не може в НАТО Алооу световна ли искате

6

Анонимен

преди 1 година

Браво !

5

Много ясно че няма

преди 1 година

да подпише! Къде е ползата на България от присъединяването на нео-нацисткия режим на Украйна в НАТО. Страна раздирана от граждански войни вече 8 години. Що за глупост. Браво Радев!

4

До —

преди 1 година

И накрая самовари и калашници.

3

До 2

преди 1 година

Не е нужно да се представяш.

2

преди 1 година

2/3 от всички енергийни ресурси в света - фосилни горива и уран.

1

Въпросчета

преди 1 година

Какво ще стане, когато втората индустриална сила в ЕС напусне? А какво ще стане, когато двигателят на Европейската икономика и стълбът, на който се крепи Еврозоната, Германия, изпадне в тежка рецесия, каквато се задава на хоризонта? Ще оцелее ли Еврозоната едно такова сътресение? Все повече държави в ЕС гравитират около идеята националният интерес преди всичко. Едновременно с това, влиянието на страните от Г7 става все по-малко, а след тази зима може би дори вече няма да е фактор, имайки предвид, че срещата на Шанхайската група постави основите на съюз, който на практика държи 2/3 от всички