10

Илон Мъск

преди 1 година

Ицо,не си чул новите неща около войната.Сащ винаги ползва бизнесмени, за да деескалира напрежнието.В Сащ вече разбират ,че са сбъркали и са в ролята на Ссср в кариибската криза,тооест са се навряли в чужда сфера и ще отстъпят.Иначе ядрена война...Тогава Хрушчов отстъпи,а сега ще е Байдън.Не че,Украйна няма да е в нашата сфера ,както Куба беше оставена на Ссср.Ще има гаранции за Украйна,но Крим ще е руски.Това е положението ,Ице,в Сащ идат избори и на Бакйдн и ДП им трябва неща позитивно..

9

Анонимен

преди 1 година

Скрий се някъде дългонос ЕВРОАТЛАНТИК! Питай БЪЛГАРСКИЯ НАРОД дали е съгласен!

8

Анонимен

преди 1 година

Хората изнемогват от сметките и инфлацията, тея първата им работа да ни вкарват в война. Като искат да хващат по един автомат и на фронта

7

Анонимен

преди 1 година

За привържениците на Американската мечта, гледайте улиците на Филаделфия в ютуб. Трагично е

6

Lina

преди 1 година

Тези лодкари няма да мирясат, докато не изпратят всичкото ни останало въоръжение, ако и да е 200 годишно и да не става за нищо, включително ще мобилизират и бг мъжете. Голям стремеж да се докажат верни роби на деди бай GUN. Ама няма страшно - рота страйко ( микс от пенсионери 1.50 на 1.50 с вид на спонджбоб, които се търкалят и са запас ) ни пази. На разпродажба са ни раздали отдавна. както и копейко е обещал на ръша

5

Off

преди 1 година

Га му близахте г.за на протестите ви беше вкусно. А сега било гнусно.

4

София

преди 1 година

Жълтопаветните павиани, бивши лодкаджии пак останаха с пръст в устата. Хак да ви е. Безполезна сбирщина провалени пасивни кариеристи свикнали всичко да им го дават на готово, а те да не правят нищо. Вземете най-накрая се разпаднете и изчезнете от политическия спектър, очевидно, че сте супер неадекватни и вредни за България.

3

Анонимен

преди 1 година

Бе Радев не е ли подчинен на ДБ, какво се офлянква.

2

Писна ми

преди 1 година

А ВИЕ КОГО ПОДКРЕПЯТЕ,АМЕРИКАНСКИ *** НЕЩАСТНИ?

1

Анонимен

преди 1 година

В нато не може да влезеш когато имаш активен военнен конфликт. Това е правило измислено от НАТО. Точто тук идва проблема на евроатлантиците. Те използват правила измислени от тях да бият по другите, но за тях тези правила не важат? Не може. Някой журналист да го обясни на Ицака това.