79

Анонимен

преди 1 година

Външните тоалетни са в София, с медарката. Хаха

78

Анонимен

преди 1 година

Литва - една трета от населението на страната все още е принудено да използва външни тоалетни. Още през 2017 г. Европейската комисия заплаши да глоби Литва заради навика на населението и да се изхожда във външни тоалетни. Властите в Брюксел обърнаха внимание на факта, че в Литва само 80% от населението получава вода през тръбопровода, а още по-малко е свързано към централизирана канализационна система - само 72% от всички жители на страната (вместо 98%, положени според законите на Европейския съюз).

77

Анонимен

преди 1 година

В Литва има случаи на смърт на хора, които са влезли в "нужника" с изгнили дъски, подът е пропаднал и... са се удавили. В Литва още използват външни нужници.

76

Словашка Сузанка

преди 1 година

Споко! Словашките гаубици Zuzana вече са в Украйна, за да громят pашиcтkите окупатори. Украинската армия минава в контранастъпление със Зузаните, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред международния трибунал в Хага за престъпления срещу човечеството.

75

ууу

преди 1 година

"Тука само дърти доносници от ДС ли пишат?" --- Не, сега пишат внуците им, които минаха на другата страна. За мъни, разбира се.

74

юбералес

преди 1 година

За шест месеца парадната армия е навлезла 100км в Украйна, което прави по 500 метра на ден. Баба ми се движи по-бързо.

73

До 82

преди 1 година

Ти кажи в Русия какво става? Въведохте ли вече вътрешни тоалетни?

72

Анонимен

преди 1 година

Мужиците ще спят до струговете да сделат т-62, че за по-новите няма части. Също както 43та. И за какво? Да покажат още веднъж на света колко са зле и неадекватни.

71

Анонимен

преди 1 година

Блиц операция а?Хахахахах!

70

Анонимен

преди 1 година

Появяват се доказателства, че на летището в Крим са използвани украински ракети Гром, които са били проектирани и произведени за арабска държава. Също така Москва беше потопен от ракета, производство на Украйна. Оказва се, че собственото военно производство на Украйна е на доста по добро ниво от руското, които разчитат на количество и масови унищожения.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79, ми точно щото не ни боли шнура призовах мисирките да не ни занимават повече с русиите, не ни пука аре спрете с тия статии за блатата на изток.

68

Анонимен

преди 1 година

Руския чай Иван всъщност е внос от Индия и Китай. Ако Макдоналдс ментето последва примера поне ше имат картофки и точка.

67

анонимен келеш

преди 1 година

Ташунко помни ми думата,че до 1 година Путин не,защото ще го е срам,обаче Медведев ще излезе и ще проплаче нещо от рода на"Дайте ни нещо да ядеме тук,че измряхме от глад в Русия иначе ще има ядрен апокалипсис":):):)

66

Анонимен

преди 1 година

Мобилизирали са 100 човека с поялници да отпояват чипове от перални и хладилници, та да сглобят някоя ракета, че иначе мъка. Новите им танкове ще ги карат като Флинтстоун.

65

Анонимен

преди 1 година

Тука само дърти доносници от ДС ли пишат?

64

Анонимен

преди 1 година

Руската индустрия е само и единствено ВПК. Нещо друго да произвеждат, коли, чипове, фотолитографски машини, компютри, телефони. Е да произвеждат камиони, но това си е пак продукция идваща от ВПК, а самите камиони са няколко десетилетия назад технологично. Спрете с руската пропаганда, по цял ден русия мусия, бе не ни интересува какво се случва там в блатото.

63

дедо Ташунко

преди 1 година

До номер 43, анонимен. Не одобрявам нито една война по света, включително тази. Жалкото е, че НАТО (великият умиротворител) предизвика Русия, настъпвайки чак до нейните граници. Сега ни заливат с хамериканска пропаганда, а ще страдаме всички ние.Цените в Европа полудяха и това е само началото. Дай Боже да поживеем (дано да не стане ядрена война) и ще видим. Момченце, не се заяждай с дяда си Ташунко Ташункович Таратанков. Което псе ме е залаяло е побесняло.

62

Анонимен

преди 1 година

Украинците казаха, че не могат да жертват с такава лека ръка своите войници както това прави Путин с руските войници. За болшевиките човешкият живот не е важен.

61

Анонимен

преди 1 година

Бахаха, дежурните опорки - нато воювал в Украйна, газа, 19 градуса в Германия, блабла, руски тъпоотии. Нали искат дронове от Турция и Иран? Пичуе, писането е че рашаните са затънали и принуждават военизирне на цивилните. Тоест те официално са във война. В момента руснаците ги избиват като кучета и е въпрос на време Крим отново да бъде свободен. Въпроса е, защо им беше всичко това? Опозориха се.

60

Факт

преди 1 година

По време на ВСВ в същия този завод работниците са работили на 12 часови смени, а инженерите и ръководството са си занесли от в къщи дюшеци и са спали в завода. Но хората са се биели за родината си. Сега за какво се бият руснаците? За правото на олигарсите да имат кораби по-големи от най-големя руски военен кораб и да ги управлява несменяем психопат?