118

Амчъкистанец

преди 2 години

Тука стана напрано българска работа!

117

Зозо

преди 2 години

На тоя ако му дадат ще изяде цяла Македония. Лаком ГЗ.....

116

Де е България

преди 2 години

Тамо аз ще отговоря де се бели Дунав лейи на изток Черно море се бунтува и светлей!ТАМ ДЕ ВАРДАР ПРЕЗ ПОЛЯТА МЪТЕН ЛЕЙ СЕ И ШУМИДЕ НА РИЛА ГРЕЙ ГЛАВАТА И ПРИ ОХРИДСКИ ВЪЛНИ!

115

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов недоволен и Мицковски недоволен. Това показва че двамата са от един отбор.

114

Анонимен

преди 2 години

Историята вече няма значение.Ще ни я пращат от Ес чрез посолствата...

113

Гиб Мелсън

преди 2 години

На никой не сме клекнали. Да помогнеш на някой да влезе в ЕС е все едно да помогнеш на някой да падне в яма от която няма излизане. Сигурен съм, че македонците след време ще ни ненавиждат задето сме ги пуснали в ЕС. А каракачанката първо да свали едно 50 кила преди да хукне да прави революция.

112

Анонимен

преди 2 години

Най-важното номерът на Макрон мина. "Уж" северно македонците не искали, и бг *** гласуваха като си мислеха, че северна македония наистина ще отхвърли предложението. Да, ама не! Българите пак с пръс в г...

111

злост

преди 2 години

До Поп АндрейЕ, не се подигравайте на торбичката Била толкова. Това е основния стайлинг на голяма част от народа. Проблема е че тази торбичка е празна и самата тя става реликва.

110

Анонимен

преди 2 години

Тоя е толуп - факт. Клекнахме на макетата - факт. Смешен народ - факт. Толетиране на антибългарщината и подмяната *** история край Вардар - факт

109

Исторически парк

преди 2 години

Още Стамболов е казал през 1890 - Македония ще бъде вашия гроб!

108

Седераст

преди 2 години

Това прасе беше патерица на Бойко и добре се налапа по негово време. Или е огладнял или има болни амбиции за връщане във властта, ама надали...Помните ли като слезе от самолета на второразрядното амереканско летище, да си получи заповедите, беше с една торбичка от Била и иизглеждаше като тираджия след 12 часов курс.

107

Асан

преди 2 години

Шкембе войвода давай суджук и бера за изборите :)))

106

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ ТАЯ ЗИМА ЩЕ УСЕТИТЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ И БЕЗ НАЦИОНАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ

105

Абе

преди 2 години

.... защо Каракачанов говори за "предателство" и говори за "революции" след като РСМ пищят от френското предложение? Има нещо дълбоко нередно той и македонците да са на едно и също мнение. Да не би той да е "патриот", но за някоя друга "родина"?

104

Анонимен

преди 2 години

Не е руски,нито е чехъл Каракачанов.Не обиждайте така хората.Обаче Господ ни пази и няма да се стига до революции.Македония се отказа така или иначе Все едно не е било.А предателите Господ ще си ги накаже.Ще видите:).

103

Анонимен

преди 2 години

Време е да си набягаш парцалите!

102

Зозо

преди 2 години

Революция?!? Довечера на тежка маса агент Иван, Болен, Копейкин и Джамбаза :)))))))))))))))))))))))))))))) Накрая като се напият и ще се сбият за Македония.... Утре всички в отрезвителното :))))))))))))))))))))))))

101

Анонимен

преди 2 години

Спокойно бе хора. Македонците не са съгласни на такива условия. За това и падна ветото. Революциа ще има ама в Македония

100

няма начин

преди 2 години

В политиката така не се действа!Просто няма начин Макрон да предлага,а РСМ да пищят на умряло!Всичко е договорено,и като мине малко време макетата ще приемат!

99

Анонимен

преди 2 години

Каракачан, хващай си Била торбичката и дим да те няма. Шкембе вовеодо!