254

Анонимен

преди 2 години

За да се ликвидира един народ или една държава за целта е необходимо да се ликвидира тяхната най-малка структурна единица а именно семейството.За да се ликвидира семейството за целта е необходимо да се ликвидира главата на семейството.Това става или чрез физическо изтребление или по пътя на енергийното вампирстео наричано пропаганда.

253

Анонимен

преди 2 години

До БългарофилИ аз имам такова наблюдение за тях! Имам 3 деца +2-те на брата и като се съберат шум да искаш, ама не могат да бият само две от тия на не нацистите.

252

!

преди 2 години

сега берат плодовете, които сами посяха!

251

Анонимен

преди 2 години

Тея от война ли бягат или са дошли на почивка?

250

Анонимен

преди 2 години

Българските деца могат да ходят на лагер там, а украинките не могат?

249

Ром

преди 2 години

Аз бате съм много не ща да дават мой пари на укараинци , а мен карат да работя.Аз болен и детсата гладни

248

Анонимен

преди 2 години

Украинците са работливи и имат същоте ценности както в България. Украинския е близък език. С 3-4 месечен курс по Български и хората ще се вишат идиално. От тази гледна точка украинците са в много по-добра позиция са от сирийците и афганистанците. Войната се задава да е дълга. Може и с години да трае. Хората нямат как да се върнат обратно. Не могат да останат и на хотел. Единствения им вариант е да си изградят сами живота наново в България. A България им дава възможности да го направят.

247

Уиеф

преди 2 години

Не са бежанци а мигранти охранени с пари по две коли това са сем на фашисти други нямаВън натрапницитеДостойни помощи само за българи

246

Анонимен

преди 2 години

Не можете да ги изгоните. Ще останат докато трае войната и победят Русия , а това, както ни обещават и правят всичко възможно да стане, ще трае години.

245

Някой

преди 2 години

Българите свити, със смачкано самочувствие във собствената си държава, а те нагли, арогантни и със самочувствие до небето! Скоро май ще бъдем под украинско робство!

244

Анонимен

преди 2 години

Иска да остане до есента, а туристите нека идват през зимата на морето! Тези, които ги настаниха са просто навлеци и сега берат плодовете, които сами посяха!

243

Анонимен

преди 2 години

До Войната се проточиИма също украински българи, не само украинци, чувстват България като най-близка по език, за култура не съм сигурен че е близка :))) Ако има нагли да ги пъдят, ама ако има дето искат да се устанявят и да работят, какво по хубаво от това бели стройни славяни да ни разнобразят малко тъмния балкански геном :))) Проблема е в заплатите тук, щото нали се сещате...... :))

242

Анонимен

преди 2 години

По закон само в зимните месеци не може хазяин да изхвърли майка с дете, така че сега спокойно могат да ги изхвърлят!

241

А

преди 2 години

Много са ни мили украинците, но ние сме си по-мили.Това лицемерие го има в целия ЕС.Време е брюкселските чиновници да си седнат на д-то и да спрат да ескалират напрежението.ЕС не е готов нито за последствията от санкциите, нито за дълга война.

240

Анонимен

преди 2 години

Украинците трябва да се разселят из цяла България защото войната може да продължи още дълго време . В Пловдив област Пловдив стара Загора София и т н има много бази работа и квартири примерно . Фокуса не може да бъде само хотели по Черноморието - това беше временна мярка

239

от Бургас

преди 2 години

Оправете подзаглавието. Не се създава "лека паника", а силна омраза към лигaвите натрапници.

238

Анонимен

преди 2 години

Като се замисля, багажът на тия лесно се изхвърля, нали уж били дошли "само с по една раница на гърба си бедните бежанци". Няма да е сложно да се опразнят хотелите.

237

Зеленски ИСА

преди 2 години

Зеленски и Украинците станаха като разглезени малки деца на родители мутри - Родител едно ОГРАБВА чуждите пари и му изпълнява материалните прищевки ( парички , пушки , пистолети че чак и Гаубици ) за да се научи че в живота никой няма да ти даде ако не си го вземеш сам , а родител две му дава да си играе с пудрата захар , да говори по телевизора и не може да го изкара от морето !! Не се е сетил да поиска да му подарят и България , а вас да ви пратят по горите и пещерите , но още има време !

236

Анонимен

преди 2 години

Имам по-добра идея: казвате им, че Линда ги кани в сладкарницата си да ги почерпи; осигурявате им автобус; докато отиват да ядат безглутенови тортички на Линда им изхвърляте багажа и заключвате след тях! :))

235

Войната се проточи

преди 2 години

Това с настаняването в хотели щеше да сработи ако войната беше свършила до седмици или месец, както се очакваше в началото. Сега вече това не е решение. В момента им трябва перспектива на хората. Т.е. възможност да си търсят работа, да работят и да си изградят живота наново в България.