94

vor den Leichen

преди 2 години

Урсула vor den Leichen да занимава да си направи пресна фотосесия с труповете, може този път да вземе и Мишел, не само Жозе, да се снимат тримцата с труповете.

93

червени

преди 2 години

Българските русофили се кефят над тру повете на невинните жертви на окупатора. Докато има русофили, винаги ще сме на дъното.

92

Анонимен

преди 2 години

Азовци разстрелваха мирни граждани, които се опитваха да излязат от града или просто да излязат от подземията да си налеят вода. Там имаше около 15000 украински войници и нацисти от Азов, а сега се твърди, че са около 2000 хиляди. Така че убити има и убитите някъде се погребват. Руснаците не вършат зверства - в Мариупол населението е руско и всички освободени граждани разказват едно и също - зверствата са на укронацистите.

91

Анонимен

преди 2 години

До 105 Леко, да не получиш някой инфаркт.

90

До ястребката

преди 2 години

Пиши още! Всички имаме нужда да четем мъдрост направо от извора! Като свършиш работа вечер и прибереш сандъчето с вакса, с което лъскаш по цял ден подпетените миpизливи патъци на чоплещите семки бизнесмени на автогарата, моля те пиши мнението си тук, във форума! Личи си, че си много висока класа човек!

89

Анонимен

преди 2 години

В Русия се задават интересни събития.(вече)

88

Маникюрист

преди 2 години

Здравейте приятели, искам да ви разкажа историята на маникюристката Олена от Буча, която стана много тредни в маникюристките и педикюристките кръгове. Един ден маникюриската Олена от Буча си изпила сутрешното кафе и излязла да разходи кучето на алеята с труповете, и както се разхождала между труповете внезапно и направило силно впечатление маникюра на един от труповете. И тогава разпознала, че това е маникюра на неймата приятелка Олександра, и Олена се ужасила от зверствата на касапина Путин

87

дрън дрън

преди 2 години

Още от Юговойните слушаме едно и също масови гробове и тн.

86

Shark

преди 2 години

Тази снимка навсякъде ли я бутате. Изобщо не се е появила сега. Тази снимка се върти из нета от началото на войната. Стига манипулации!

85

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ УБИТ ПУТИНОФИЛ Е ПЛЮС ЗА ЗЕМЯТА! И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

84

Извънземни са били

преди 2 години

А не не вярвам...не може братушките, които окупират Мариупол от месец насам да са избили местно население. От НАСА пратиха едни техни извънземни, и те избиха и заровиха украинците. Мдааа....мръсни хамериканци

83

Анонимен

преди 2 години

Най лошото е ще много хора не си знаят историята. Не правят разлика между болшевишка русия и ЦАРСКА Русия. Също не знаят, че самия "брат" Сталин заповядва да започне македонизиране на Пирин и последващо отцепване към Македония. Което е абсолютно антиБългарско дело и цели създаване на вечен конфликт. За радост нашите комунисти се усещат на време и спират. Такива хора НЕ СА НИ БРАТЯ.

82

Анонимен

преди 2 години

Боядисайте си задните части в синьо и жълто и ги украсете със свастики, а сетне си поканете укрофашисти у вас и ги захранвайте с връвки ежедневно. Те зелени салатки не уважават, пък и тея салати станаха на цените на пилешко.

81

Анонимен

преди 2 години

Руснаците постоянно разкриват зверствата на нацитата. , които с измамни средства се стремят да препишат всичко на "агресора".

80

Анонимен

преди 2 години

"Боядисайте си яйцата в жълто и зелено и им турнете надпис "Слава украини" или "слава кокаини", както предпочитате" ____________________________________________ Пропускаш основни европейски ценности - цветовете на дъгaтa.

79

И ето

преди 2 години

Русия предупреди преди дни за подготвянето на тази Украйнска провокация.

78

Анонимен

преди 2 години

Кой вярва на другата гледна точка! Само сатрапите.

77

Анонимен

преди 2 години

" дълги редици гробове" и как разбраха че това са гробове? Който вярва на такива фейкове, е по т.ъп от тия дето са го написали това. И те авторите именно на това разчитат: никой не мисли, просто вярваме, щото краварите така са казали!!!

76

...

преди 2 години

Къде е кремълската прислуга? Нека кажат, че и в Мариупол украинци са избивали свои, точно в Мариупол. Много искам да я прочета опорката - как са сновяли на пръсти между руски танкове и армия, гърмяли са по няколко свой и са се връщали на позициите си.

75

Анонимен

преди 2 години

До 81 Ами защото си руснак. Българите знаем много причини- народен съд, опита за откъсване на Пирин, откъсването на Македония, Добруджа, атентата в църквата, репресиите над народа ни 60г, кражбите на злато и суровини, нападението над гр. ВАРНА и болните над мирното население там и куп други. Които ти явно не знаеш, защото си клоун.