48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Денацификация означава пълно прочистване и унищожение на неонацистите ! Мариупол ще бъде показателен за тази цел ! Това следва и с всички останали неонацисти в Украйна !

47

???

преди 2 години

Азовци са фашисти..................това и западните журналисти и политици знаят..............дори САЩ за малко да ги признаят за терористична организация.................вие ми ги хвалите.............не ви ли е срам???

46

хахахаха

преди 2 години

То една четвърт от ваща земя е вече Руска и още по якото е че нищо не можете да направите

45

Анонимен

преди 2 години

Защо се дава думата на ходещи мъртви? Няма смисъл, този скоро ще натори героично земята и мнението му е без някакво значение.

44

Анонимен

преди 2 години

Редовната армия и героите се бият извън градовете, за да пазят цивилните, които именно затова ги издържат и им плащат заплатите и военната техника, за да ги защитават. Терористи като Азов се крият именно сред цивилните

43

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от територията на Украйна им беше подарена от президентите на СССР................изкуствено раздута държава е Украйна ..................време да си върнат руските територии на Русия!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Напишете в youtube кондрашовка луганск 02.07.2014 и ще излезнат един куп масови убийства в луганска област преди седем осем години ....18+

41

Анонимен

преди 2 години

А вие сте света вода ненапита. Какво е азов-терористична организация.

40

Тоя го показва

преди 2 години

Путин е прав, неонацизма трябва да се изкорени...

39

Анонимен

преди 2 години

Самият Петко Каравелов казва през 1900 г. следното: "След 100 години сигурно ще хвалят Русия колко Велика е била в годините 1877 г. - 1878 г. , как ни е спасила, но истината ще се загърби! Те избиваха и турците, и българите!"

38

Анонимен

преди 2 години

Единствено от българите се посреща пияната мужик с хляб и сол от нагиздени моми с влажни погледи, подмокрени гаштти, повдигнати поли и разтворени буззки. И го отпращат преял, препил, отеббаал и натоварен с каруци злато. Навсякъде другаде момите им го посрещат със заточени саби, заредена картечница, подпалена моторна резачка и огнехвъргачка. И го отпращат прорязан, прободен, прострелян, застрелян и скопен! В грешен двор налетя мужика, сега го бият и стените.

37

ъъъ

преди 2 години

Руснаците са отишли да грабят територии всичко друго са празни приказки

36

анонимен келеш

преди 2 години

Ние тук в България мразим нечистоплътните руснаци:):):)Русия *** науй:):):)

35

FerFucks

преди 2 години

Някой вярва ли в мита че , руснаците пазили цивилните и за това се бавили с превземането на Мариопол ..смяххх. този маршируваш позор стана за смях пред цял свят. Мачкайте Азовци тези путински нацисти.

34

Ръ

преди 2 години

Азов са престъпници в униформа ,с нацистко знаме и идеология.

33

(-_-)

преди 2 години

Още малко и ще ви зачистят и от Киев. Прекалено дълго ви търпяха простотиите. Но понеже сте подлеци и се криете като мишки по жилищните сгради ще стане по-бавно и с повече жертви и в крайна сметка ще си го получите!

32

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм съгласен улици в София да носят името на укрофашагите.................срам за Фандъкова................срам!!!

31

Готов е

преди 2 години

СКОРО ще дyxa сyпата...

30

Еее

преди 2 години

Ами то в случая фашисти и терористи са руснаците Що дирят на чужда територия

29

Анонимен

преди 2 години

По принцип твърдението на путии за нацисти е повече комично, отколкото нещо друго.Тоя човек няма грам идея от нацизма;)) Преди време показа,че няма и грам идва от история... като посочи от къде му идва езика.Тоя човек излезе доста неук.