10

Анонимен

преди 2 години

Lodimir Elenski,ходи се гръмни!Онзи ден е заплашвал РФ,че няма да остане на картата на света ако не напусне Крим,Донбас и не подпише договора в полза на Украйна.После вчера имаше в отговор въздушни атаки по цяла Украйна.Като заплашва и са му отговорили.Стресирал се е и сега раздухва.

9

Анонимен

преди 2 години

Време е, директно в Киев. Колкото по скоро тоя клоун бъде изпарен, толкова по добре. Това дребно човече ни приближава единствено към световна война.

8

Смехурко

преди 2 години

Ядреното оръжие спря втората световна война. Но е някак си прекалено използване на сила. В момента по-скоро си играят на войници. Ако иска да спре бързо войната Путин би ползвал такова. Но въпроса е дали му е изгодно или просто ще остави следващите 10-Тина години война. А може и нещо мотивиращо - пример взривяване на Атомна Бомба някъде над Северно Море, че май Швеция и Финландия почнаха да го дразнят

7

Българин

преди 2 години

Русия е казала кога би ползвала ядрено оръжие. Ако има риск за териториалната и сигурност. В момента хунтата се опитва да провокира Русия като стреля с ракети с малък обсег към погранични села в Русия. Зеления наркоман явно е решил да е на принципа "ако няма Украйна, по-добре да го няма целия свят" - типичното нацистко мислене.

6

Бум

преди 2 години

Цяла Европа страда заради сащ и наци Украйна...

5

смех

преди 2 години

Русия ще победи украйна няма вече ни летища ни бязи ни танкове да сте чули за укряински флот

4

Анонимен

преди 2 години

Той не излиза от джаза

3

Анонимен

преди 2 години

Пак е прекалил с друсането.

2

Кк

преди 2 години

Путин разчиташе, че ще бъде посрещнат с хляб и сол, не беше подготвен за война, а за разходка. Вторият проблем е мотивацията на бойците му, не знаят защо са там. И третият проблем е, никой не иска да умира на 20 г.

1

Ужас

преди 2 години

Касапина на Украйна, Зеленски е намислил нова провокация и касапница .