85

какво клане

преди 2 години

Труповете се движат. Ако се гледа клипа на забавен каданс ще се види как единият труп си движи ръката, а на огледалото за обратно виждане друг труп се изправя! Да не се забравя, че Зеленски е професионален артист, а също е участник години наред в шоуто КВН-клуб за веселите и находчивите. Това в комбинация с новите му господари е супер творчество!

84

Ясно е

преди 2 години

Стил на НКВД. Путин ще остане в историята. А руснак ще бъде синоним на убиец дълго време

83

Анонимен

преди 2 години

Горките руснаци,те все са невинни и чисти като сълза и всичко е лъжа ,провокация,те все са набедени. Техните слуги в България се чудят как да замажат и оправдаят зверствата на руските фашисти.

82

Анонимен

преди 2 години

белите каски 2.0

81

Анонимен

преди 2 години

Война хора!! Гняв убиства насилие!!! Убиваш всеки съмнителен или той теб....!

80

Анонимен

преди 2 години

е той Лавро се изсули в Анталия че въобще не са нападали Украйна, как .... просто нема такива ***

79

Кой???

преди 2 години

Има ли някой нормален, който да вярва на Кремъл. Те даже отричат, че са нападнали Украйна и че това е война. Операция било.

78

Анонимен

преди 2 години

До Четете бе.......е ти най после прочете малко история от уикити реши да се похвалиш на всички. :))))) Прочете ли че Киевска Рус е започвала от Новгород? Малко под Петербург се намира. Там Укр ли е?

77

Анонимен

преди 2 години

Сега ако автора на статията намери информация как са действали окупационните руШШки войски преди това, ако намери какво са казали окупационните руШШки войски как ще действат при влизане в град и как пропагандата на окипационните руШШки войски действа и лъже, може да намери смисъл.

76

Анонимен

преди 2 години

Как да вярвам на Русия,след като излъгаха целия свят,че няма да нападат Украина?

75

Анонимен

преди 2 години

били напуснали града на 31 март, да да, ама не, на официалния канал в телеграм на МО на РФ от 1-ви април има съобщение, че провеждат операция по зачистване на Буча от нацисти, това е истината, а снимките и кадрите от Буча, Ирпен и Гостомел се появиха още на 2-ри април

74

Анонимен

преди 2 години

Русия както винаги отрича очевидното. Те и за Катин обвиняваха Хитлер 50 години а когато руснаците окупираха България през 1944 първата им работа беше да убият няколкото български лекари участвали в ексхумацията на жертвите в Катин при опита на Хитлер да се оневини пред света за клането в Катин наклеветен от СССР. В крайна сметка истината изплува, а тя беше известна още преди да свърши ВСВ. Днес Русия отново се занимава с жалко прикриване на престъпната си същност.

73

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ми е ясно-Израел от 70 години е на чужда територия, а палестинците са под постоянен обстрел. Живеят в полуразрушени градове. Някой да е осъдил Израел и да е съжалил палестинските деца? Или, искате да кажете, на тях така им се пада, че не са от наште.

72

Веско

преди 2 години

Звучи зловещо, ама нещо ми намирисва. И що са ги избили, че и оставили видно? И тези хора близки нямат ли? Кмета жив доколкото разбирам, защо е оставил труповете три дни по улиците? Някак странни ми се виждат тези украинци в Буча. Трупа на комшията лежи на улицата и ти го прескачаш цял ден или два!?

71

Учуден

преди 2 години

Някакво независимо разследване няма ли да има?Това актьори ли са? Ако са убити, от кого са убити? Дали са руски подръжници, убити от украинците и използвани за врява? Дали са убити от руснаците украинци? Дали са убити от украинците украинци? Били ли са там като са си тръгнали руснаците? Много бързо и лесно взехме да взимаме страни, без да знаем нищо.

70

Анонимен

преди 2 години

Вероятно Русия ще предостави снимки за доказателство а има и свидетел,които може да потвърди всичко казано от Руското воено министрество.Ако този свидетел бъде убит след изтеглянето на руските войски,значи всичко това са воени престъпления на укронацистите.А потвърждението от американска страна на такива факти,ще означава,че това е маниполация за психически тормоз над милиони,ако не и на милиарди хора,посредством средство за масов тероризъм в медийна среда,като престъпление срещу човечеството?

69

Анонимен

преди 2 години

Руските въоръжени сили напълно са напуснали град Буча в Киевска област на 30 март, докато доказателства за престъпления са публикувани едва на четвъртия ден, когато служители на Службата за сигурност на Украйна пристигнаха в града. Министерството също така припомни, че на 31 март кметът на град Буча Анатолий Федорук потвърди във видеообръщение, че не само няма руски военни в града, но дори не спомена за местни жители с вързани ръце, разстреляни по улиците.

68

Анонимен

преди 2 години

На какво ли не са способни тези украинци само и само да предизвикат внимание и въвлекат и останалия свят във войната си

67

Анонимен

преди 2 години

В Германия, Гърция и Холандия мощна подкрепа за Русия хората видяха истинското лице на фашистите от Украйна. А и Германия търпи големи загуби от санкциите. Само нашите *** са Украйна и защитават неонацистите убили Българи и горели български знамена.

66

Анонимен

преди 2 години

На ферментиралите ватенки никой не вярва. Само лъжи излизат от устите им.